- 29 Ocak 2016
- 623
- 1.547
- 113
- 39
- Konu Sahibi SalakSacma
Neyi çaktırmayacaksın çaktıra çaktıra ayrıl.simdi senin hakkında ne muhabbetler çevirecekler.illa hayatında sen varken başka biriyle olmasını mi bekleyeceksin.yolun basında yol ver gitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi çaktırmayacaksın çaktıra çaktıra ayrıl.simdi senin hakkında ne muhabbetler çevirecekler.illa hayatında sen varken başka biriyle olmasını mi bekleyeceksin.yolun basında yol ver gitsin.
Ilerde o arkadas muhabbetinde seninde oyle konularin olursa hic sasirma, o yuzden ayril gitsin.
Ne bicim insan bunlar ya.
Midemi bulandirdilar sabah sabah.
Bakın bu geçmiş değil aşırı çirkinlik burdaki cirkinlikse o sevdiğiniz adamın birlikteliğini anlatması kadar iğrenç kadar bir durum yok. Belli ki siz de o grupta konusulacaksinjz yok hangi adamadasiniz vs çok cirkinlesmek istemiyorum ama kendinizi böyle iğrenç muhabbetlere konu etmeyin . Böyle pisliklerden hemen uzaklasin kalp sevmeye bağlanmaya programlidir yeni birini sever yeni birine baglanitsiniz. Allah kurtarsın demekten başka bişey gelmedi içimdenBenim bi sevgilim var henüz çook yeniyiz öyle içim ısındıki anlatamam . Sanki böyle bana onun ilkiymişim gibi heycanlı davranıyo çok ilgileniyo bilmiyorum yeni diye mi dün elimi tuttu böyle sanki çok masum çok heyecanlı gibiydi her dk benle konuşuyo instagramda kızlarla pek ilgili değil .
Ta ki dün instagram şifresini verene kadar
Arkadaşlarıyla ortak bi grubu var ben girene kadar silmeyi unutmuş hemen sildi sonra . Grupta öyle böyle iğrenç şeyler konuşulmamış inanın midem almadı çok erkek muhabbetine şahit oldum ama böylesine değil . İki arkadaşı kendi arasında afedersiniz ama benim de tanıdığım bi kız hakkında grup yaparız yazmış . Ve benim sevgiilim çok önceden bir kadınla yattığını ballandırarak atmış kadın hayat kadını bu da yetmezmiş gibi kadını yanağından öperken resmini atmış ben ekran görüntüsü alfım ve anında grup silindi . Tamam geçmiş gitmiş bişey ama ben çoook soğudum sizce ne yapmalıyım hiç birşey çaktırmadım ?
Bana söylemişti bi grup var oraya girmesen yeter çok küfürlü konuşuyolar diye .daha sonra arkadaşlarıyla konuşmuş silmesi daha uygunmuş gruptan da çıktı artık . Dediki " kızlarla ilgili konuşuyolardı mesela hadiseyi atıyolardı " silmesem olmazdı artık o grupla olmam uygun değil dedi
Benimde korkum o işte . Bana ufak bi yakınkaşmasında bile aklıma gelecek
boyle seylerden hoslanan bir erkek tekrarlayabilirler bu olayı bence uzak durmalısınBenim bi sevgilim var henüz çook yeniyiz öyle içim ısındıki anlatamam . Sanki böyle bana onun ilkiymişim gibi heycanlı davranıyo çok ilgileniyo bilmiyorum yeni diye mi dün elimi tuttu böyle sanki çok masum çok heyecanlı gibiydi her dk benle konuşuyo instagramda kızlarla pek ilgili değil .
Ta ki dün instagram şifresini verene kadar
Arkadaşlarıyla ortak bi grubu var ben girene kadar silmeyi unutmuş hemen sildi sonra . Grupta öyle böyle iğrenç şeyler konuşulmamış inanın midem almadı çok erkek muhabbetine şahit oldum ama böylesine değil . İki arkadaşı kendi arasında afedersiniz ama benim de tanıdığım bi kız hakkında grup yaparız yazmış . Ve benim sevgiilim çok önceden bir kadınla yattığını ballandırarak atmış kadın hayat kadını bu da yetmezmiş gibi kadını yanağından öperken resmini atmış ben ekran görüntüsü alfım ve anında grup silindi . Tamam geçmiş gitmiş bişey ama ben çoook soğudum sizce ne yapmalıyım hiç birşey çaktırmadım ?