Sevgilimin Bir Kızdan Öpücük İstemesi

zelis_22

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
53
0
16
Malatya
22 yaşındayım. Sevgilimle 5 aydır çıkıyoruz. 3 aydır yaz tatili dolayısıyla ayrıyız. Yaz tatiline gireceğimiz zaman yani son günümüzü beraber geçirdik.

Sevgilim bir yere gitti. Bilgisayarda facesi açıktı. O gidince açtım hemen. Bir kızla mesajlamasını açtım. Son kısmını okudum. Kız vedalaşırken diyordu ki Mehmet'i (sevgilimin erkek kardeşi, lise sona gidiyor) öptüm. Sevgilim de yazmış ki ya bana öpücük yok mu peki!!! Kız hayır falan deyip cilveli cilveli konuşmuş. Kızın profiline baktım. Aynı lisedelermiş.

Sonra erkek arkadaşım geldi. Bilgisayarda başka bir şeye bakıyor gibi yaptım. Son günümüzdü. Bir tatsızlık çıkmasın ve gizli gizli facesine girdim diye tartışmadım. İçim içimi yedi.

3 ay geçti o olayın üstünden. Ona olan duygularım yoğunluğunu kaybetti. Gözden ırak gönülden de ırak derler ya. Olaylara objektif bakabiliyorum şimdi. Biliyorum bana çok kızacaksınız o an tepki vermediğim için. Veremedim....

İlişkiler daha doğrusu erkekler konusunda biraz safım ben. Bir şey olur tartışırız. Der ki bana güvenmiyor musun, böyle bir şeyi yapabileceğimi nasıl düşünürsün? Haklı olsam bile haksız konuma düşüyorum sonunda. Ne yapayım ben (

Son düzenleme:
ayrıl gitsin boşuna zaman harcama :129:

Bu adamdan sana ne köy olur ne de kasaba.
Orda atacaktın tokadı görecekti öpücüğü. :95:

Son düzenleme:
Peki şimdi tepki versem nasıl olur? Çok geç kaldım biliyorum (

Sen bırak tepkiyi falan. Tepki vermeye bile değmez.
Nasıl bi yüzsüzlük bu ben anlamıyorum ki. O onu öpüyor, o ona "hani bana hani bana " diyor.
Ve sen hala aynı sınıftayım, tepki vereyim mi diyorsun.

Son düzenleme:
Aynı sınıftayız ama. Ayrılınca daha kötü olur muyum diyorum. Her gün birbirimizi görmek zorundayız (

kaç yaşındasın canım sen ?? lisedesin galiba.. olabılır gör nolacak bende hergün eşimi görüyorum :)) hiç mi kavga etmıyoruz edıyoruz ama aynı evde yasıyoruz tabı ben agırlıgımı koyuyorum o atıyo ılk adımı.. sabırlı ve gururlu ol bence.. tabı sen bunu bı evlılık olarak düşünmede.. evlilik cok başka birşey..

Şimdi diyorum bu konuyu açsam diyecek neden bunca zaman sustun... O zaman ne diyeceğim... O zaman çok incinmiştim. Tepki veremedim. Sonra da sustum... Ama şimdi aklımdan çıkmıyor.. Güvenim bitti ona...

Üniversitedeyiz. 22 yaşındayım. Tartışma konusunda iyi değilim. Ağırlığımı koyamıyorum..

Şimdi diyorum bu konuyu açsam diyecek neden bunca zaman sustun... O zaman ne diyeceğim... O zaman çok incinmiştim. Tepki veremedim. Sonra da sustum... Ama şimdi aklımdan çıkmıyor.. Güvenim bitti ona...

yahuuu güzel kardeşiiimmm güvenin bittiyse tamam işte boşver ayrılsana.. açıklama yapmak zorunda değilsin ki haa illa sebep sorarsa da kardeşinle beraber öpücük kuyruguna girmiş olman dersin ayy az agır ol lutfen yahu.. aynı sınıftasın dıye nolucak yanii.. keyfıne baak

çok kafaya taktıysan cnm;

Türkün aklı sonradan gelirmiş de, bas kalayı bişey olmaz

İstersen aynı evde yaşa. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. En basitinden sıkıldım dersin. Bırak kimi öpüyorsa öpsün.
Tepkini de vereceksin gerekirse. Sen böylesin diye, adam rahat işte.

Son düzenleme:
Üniversitedeyiz. 22 yaşındayım. Tartışma konusunda iyi değilim. Ağırlığımı koyamıyorum..

hımm sorun sende o zaman sen bu çocuğa hep kendını ezdırmışsın.. zaten baskasından öpücük isteyen bı erkek ıcın senın ayrılman cokta koymayacaktır.. gemılerı coktan yakmış.. sen elınde kovayla su tasıyosun bosver kuzu bosver unıversıtenın tadını cıkar amaaaaan ask ta neymışş.. dogru ınsan zamanı geldıgınde cıkıcak bıde bakmıssın kı evlenmıssın bıde cocugun olmus zaman bu kadar cabuk akıyor

Ayrıl madem o kadar sevmiyosun.
Ama tatsızlık çıkarma tartışma onun zoruna gidecek bişeyler söyleme..
Olmuyo eski hevesimi yitirdim falan de..

Erkeklere belli olmaz bazen terkedilmek zorlarına gittiğinde olur olmadık laflar ediyolar..
Ünideyken bi sınıf arkadaşımın başına gelmişti..
Hani sende de böyle olacak diye bir kaide yok elbet ama tedbiri elden bırakmamak lazım

bence kesinlikle ayrılmalısın canım ilişkinin en başında en heyecanlı tutkulu zamanlarında böyle yapıyorsa ileri dönemlerde neler yapabilir tahmin et.aynı sınıfta olsanız ne olacak ki sen içinde bitirdikten sonra gözün onu görmez bile.eğer bu ilişkiye devam edersen de kendini ezdirmeye devam edersin böyle erkeklerle uğraşmaya değmez kendini daha fazla yıpratma ve ağırlığını koy bir an önce derim:113::113::113:

Onun canı dayak istemiş.

Açıklama yapmak zorunda değilsin,çok ısrar ederse eline bi lavabo pompası ver,sıra beklemezsin böylece de.

Ama anlar mı bilemem.

İnsanlar ölüp bitiyolar yinede ayrılık acısına dayanabiliyorlar..
Anlatmana göre canının yanmasının uzun süreceği gibi bi sevgi yok aranızda (hissettiğim bu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…