lisede ki hangi erkek flörtöz olmuyor ki allah aşkına, bence yaş itibariyle normal bi durum
Sevgilim 22 yaşında :) Kız lise zamanından kalma bir arkadaşı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lisede ki hangi erkek flörtöz olmuyor ki allah aşkına, bence yaş itibariyle normal bi durum
Sevgilim 22 yaşında :) Kız lise zamanından kalma bir arkadaşı..
bazı erkekler karakteren böyle oluyor, bence başka yanlışlarınıda gördüysen ayrıl derim ama sadece buysa seviyorsan ayrılma ama burnundan da getir![]()
anlayamıyorum.. gerekeni yapmadıktan sonra kendş kendini yiyip durmanın anlmı ne? ne demek mesela tavrımı koyamıyorum? ergen misin sen? özgüvenin mi yok??
Karakterim böyle maalesef. Olaylar geçtikten sonra içimde büyütüyorum ve daha büyük patlamalar yaşıyoruz.
yanlış.. görünmez olursun böyle.. yaşayamassın hatta.. tepki versen de seni tanıyosa sallamayacak o zaman.. ayrıl ya.. öff.. rahat ol biraz başka adam mı yok..
Offf şu huyumu nasıl değiştireceğim bilmiyorum...
:S hadiyah gıcık olurum öle tiplere :S :S bence acık acık konuş içimde tutttum de acıktı gördüm de suçlu olan o zaten aynı seyi bende bugun yasadım ayrılma pahasına ragmennn kavgaettim ilişikisi yok yaptım annesi tuttu onun hatrına gitmedim evden barıstık sonra yalan dolan olmamlı resmiyetini korumalı sonuçta sen varsın hem kendine hem sana yazık !!!! konuşmalısın bu konuyuYok sevgilimin liseden arkadaşı.
hata yapmaktan korkmayarak!!!!
:S hadiyah gıcık olurum öle tiplere :S :S bence acık acık konuş içimde tutttum de acıktı gördüm de suçlu olan o zaten aynı seyi bende bugun yasadım ayrılma pahasına ragmennn kavgaettim ilişikisi yok yaptım annesi tuttu onun hatrına gitmedim evden barıstık sonra yalan dolan olmamlı resmiyetini korumalı sonuçta sen varsın hem kendine hem sana yazık !!!! konuşmalısın bu konuyu
sana diyecekki ilk gördüğünde tepki neden vermedin? o zaman öyleydim aradan aylar geçti sana bağlandım artık öyle değilim diye yalanlarda atabilir..Bence o konuşmayı açma.Şifresini vermezse bir şeyler gizlediğini seziyorum de.Eğer vermemekte ısrar ederse ayrıl nasıl başlarsa öyle gider...
terket gitsin ya hepsi böyle bunların facete kendilerini kaybediyolar kızlarla yazışıcaz diye. karşı taraf bi yüz verdi mi tamam