- Konu Sahibi Masalcan12
Büyük aptalım bence de![]()
Est.oyle demeyelim de yurek yemissin diyelim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük aptalım bence de![]()
Ya bu da aklıma geldi ama daha yok artık olamaz herhalde dedimHala evli bile olabilir
Nasıl olamaz dediniz ?Ya bu da aklıma geldi ama daha yok artık olamaz herhalde dedim![]()
Çok üzülüyorum kafam çalışmıyor gerçekten. Dışarıdan birinin başına gelse aynen böyle derdim ama kendi başıma gelince sudan çıkmış balığa döndüm.Gayet güveniyor musunuz
Ailesi ile tanıştıracakmis sevgilim ailesi dediği karısı ve çocuklarıymis diye Twitter da falan yazı oluyor ya sizinki o olaya dönmüş . Adam bir yıl profosyonel saklamış
Bu kadar da olamaz dedim herhalde ama ama aptalım ben herkese çok inanıyorum.Nasıl olamaz dediniz ?
Yazık gerçekten gençliğinize bu adam bunu bir yıl sakladiysa başka neler neler sakliyordurÇok üzülüyorum kafam çalışmıyor gerçekten. Dışarıdan birinin başına gelse aynen böyle derdim ama kendi başıma gelince sudan çıkmış balığa döndüm.
Evliliği beş yıl sürmüş , bosanali da 5 yıl olmuş diyorEvliliği 5 yıl sürmüş dediniz çocuklar nasil 9 ve 10 yaşında oluyor?
Güvenmeyin eski eşiyle görüşmek zorunda arada evlatları var yalan söylüyor görüşmüyorum diye.
Boşanma sebebini mutlaka öğrenin ama ondan değil.
Pardon da kimi suçlayacaksınız? Mahallenin muhtarını mı?Merhaba arkadaşlar. Benim 4 aylık bir ilişkim vardı, gayet güzel ve yolundaydı her şey. Bana ciddi olduğumuzu da hissettiriyordu.
Ama karşı tarafın kendiyle ilgili şeyler paylaşmak anlamında kendini geri çektiğini fark ettim. Israrcı oldum, ve sonunda kendiyle ilgili her şeyi anlattı.
5 yıl önce bosanmis. 5 yıl sürmüş evliliği. 2 de çocuğu varmış.
Bunu bana iliskimizin 4. Ayında söyledi. Ama tanisikligimiz yaklaşık 1 yılı buluyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum, aptal gibiyim..
Onu suclayamam gibi geliyor ama bilemiyorum hala çok şaşkınım tepki veremedim.. eski eşimle hiç konuşmuyorum dedi.
Ben de peki içim rahat olsun diye göster madem dedim, telefonuna bakmk istedim. Israrla Göstermedi , bana güven dedi. Çocuklar 9 10 yaşında olduğu için direkt onlarla iletişim kuruyormus falan..
İyi biri, hiç gönlumu kırmadı kötü hissettirmedi. Gayet güveniyordum da. Ama telefonunu göstermek istememesi falan.. ve bu anlattiklari. (Ben hiç evlenmedim bu arada.)
Sizin fikirleriniz ne arkadaşlar.
Boşanmış olduğundan emin misiniz ?Merhaba arkadaşlar. Benim 4 aylık bir ilişkim vardı, gayet güzel ve yolundaydı her şey. Bana ciddi olduğumuzu da hissettiriyordu.
Ama karşı tarafın kendiyle ilgili şeyler paylaşmak anlamında kendini geri çektiğini fark ettim. Israrcı oldum, ve sonunda kendiyle ilgili her şeyi anlattı.
Bunu bana iliskimizin 4. Ayında söyledi. Ama tanisikligimiz yaklaşık 1 yılı buluyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum, aptal gibiyim..
Onu suclayamam gibi geliyor ama bilemiyorum hala çok şaşkınım tepki veremedim.. eski eşimle hiç konuşmuyorum dedi.
Ben de peki içim rahat olsun diye göster madem dedim, telefonuna bakmk istedim. Israrla Göstermedi , bana güven dedi. Çocuklar 9 10 yaşında olduğu için direkt onlarla iletişim kuruyormus falan..
İyi biri, hiç gönlumu kırmadı kötü hissettirmedi. Gayet güveniyordum da. Ama telefonunu göstermek istememesi falan.. ve bu anlattiklari. (Ben hiç evlenmedim bu arada.)
Bence o seni kendine bağladıktan sonra söylemeyi düşünüyordu,kendime aşık ederim gözü bişey görmez gibisinden.Nitekimde öyle oldu kafanızı karıştırdı.Ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba arkadaşlar. Benim 4 aylık bir ilişkim vardı, gayet güzel ve yolundaydı her şey. Bana ciddi olduğumuzu da hissettiriyordu.
Bu kadar da olamaz dedim herhalde ama ama aptalım ben herkese çok inanıyorum.
Eski eşle görüşmemesi bana inandırıcı gelmedi normalde gelmedi. Çocuklarla ilgili her şeyi çocuklarla halledemez anne baba olarak konuşmaları beraber katılmaları beraber karar vermeleri fikir almaları gereken bir çok şey olacak. Hazırmısınız buna ? Hayatınızın her evresinde eski eş olacak sorun çıkarmaz bende sorun çıkarmam diyebilecek misiniz ?Merhaba arkadaşlar. Benim 4 aylık bir ilişkim vardı, gayet güzel ve yolundaydı her şey. Bana ciddi olduğumuzu da hissettiriyordu.