Sevgilimin Cevabı. Ne yapmalıyım bayanlar ?

Biz birbirimizle böyle bir anlaşma yapmıştık.. ben yapıyorum,kendisindende bekliyorum. evet dominantım gerçekten

Anlaşma yapıldıysa diyecek söz yok tabiki siz de aynı şekilde haber vermesini beklemekte haklısınız.Bu arada anlıyorum bende dominantım:9:

Mükemmelsiniz,tam olarak aynı durumdayım :)
:8: uzatma gerçekten gerek yok arada trip atarsın tabi insanın ihtiyacı oluyor böyle şeylere :32:
erkekler bazen böyle kafasına vura vura yaptırmak gerekiyor. gerçekten dominantlık hakediyorlar yani alışıyorlar zamanla :52: ama ılımlı yaklaş daha kolay olur ufak tefek şeylerden kavga etmek bizden daha fazla yıpratıyor erkekleri
mutlu olun mümkün olduğunca :16:
tabi tuzu biberi bunlar ilişkinin ama tadında bırakmak lazım:34:

Çok candansız bunu söyleyemeden geçemeyeceğim,ne kadar güzel :)
yeni evliymişsiniz,bir ömür sürsün birlikteliğiniz inşallahh :nazar:
Aslında sebep aramak değil benimkisi,direk o konuya yoğunlaştığımdan kendiside sağolsun aynı istikamette sapmadan ilerlediğinden sürekli tartışıyoruz..
Normalde çok şen şakrak biriyimdir,oda bayılır bu huyuma ama yok şimdi birazcık ciddileşeyim.. inanın küçük çok küçük gelebilir ama yapmayınca o kaadar sinir oluyorumki yapmamasından çok beni takmadığını düşünmek sinirlendiriyor beni..
Çok teşekkür ederim yorumunuz için :16:

tesekkur ederım ıyı dileklerin için cnm bnm...
işten cıkınca bana nıye haber vermedın dıye kızdıgım gunlerı cok ıyı bılıyorum..
ama ınan evlenınce anladım kocamı..
o kadar yogun calısıyor kı...
dusun sabah arabayı koydugu yerı unutup başka yere goturuyor
iş çıkışı beni...
bıraz anlamaya calıs tatlım..
senı nıye takmasın kı??
senı hayatına aldıysa emın ol bu hayatta kaydadeger en onemlı ınsan senı secmıstır..
ben bazen sevgılıyken bana haber vermedıgınde..
bana haber verceksın len..
çizerim suratını :1::1::1:
dıodum guluyordu..
ınan bagırıp cagırıp yakınmaktan daha cok ıse yarıyordu...
3 günlük dünya..
sevgilini kırma...
yarın kim öle kim kala...
kocasına deli gibi aşık olan bır kadınım ben..
kocamda yanı seylerı bana soyler..
senı tanımıyorum ama
içimden birşey sonunuzun bızım gıbı olacagını
mutlu bır evlılık olacagını soyledı :)
yınede senın ıcın hayırlısı olmasını dılerım...
hadı ama abartma bole seylerı...
sevdıgının elını sıkıca tut..
gecen dakıkalar bıle cok degerlı aslında

Büyütülecek birşey yok bence
Bende bunalırım herşeyi bildirmeye
Bu yapı ile alakalı

Ama eşim mutlaka yazar, ben duymazsam üstüne bir de arar :27:

tesekkur ederım ıyı dileklerin için cnm bnm...
işten cıkınca bana nıye haber vermedın dıye kızdıgım gunlerı cok ıyı bılıyorum..
ama ınan evlenınce anladım kocamı..
o kadar yogun calısıyor kı...
dusun sabah arabayı koydugu yerı unutup başka yere goturuyor
iş çıkışı beni...
bıraz anlamaya calıs tatlım..
senı nıye takmasın kı??
senı hayatına aldıysa emın ol bu hayatta kaydadeger en onemlı ınsan senı secmıstır..
ben bazen sevgılıyken bana haber vermedıgınde..
bana haber verceksın len..
çizerim suratını :1::1::1:
dıodum guluyordu..
ınan bagırıp cagırıp yakınmaktan daha cok ıse yarıyordu...
3 günlük dünya..
sevgilini kırma...
yarın kim öle kim kala...
kocasına deli gibi aşık olan bır kadınım ben..
kocamda yanı seylerı bana soyler..
senı tanımıyorum ama
içimden birşey sonunuzun bızım gıbı olacagını
mutlu bır evlılık olacagını soyledı :)
yınede senın ıcın hayırlısı olmasını dılerım...
hadı ama abartma bole seylerı...
sevdıgının elını sıkıca tut..
gecen dakıkalar bıle cok degerlı aslında

İnanılmaz mutlu oldum,duygularınızı çok çok güzel dile getirmişsiniz çok teşekkür ederim :)
birlikte olmaya başladığımızda okuyorduk,şuan çalışıyor ben ise okumaya devam ediyorum. sanırım hiç iş hayatına atılmadığım için
yoğunluğunu anlayamıyorum.. Dilerim çok mutlu olursunuz :nazar: İnşallah benimde sizler gibi evliliğim olur :)

Öncelikle herkese mutlu günler diliyorum :)
Biraz mutsuz,birazcıkta sinirliyim şuan.. Nedeni ise; ben sevgilimden haber vermesini isterim (afedersiniz lavoboya giderken haber vermeyen
sevgiliye kan kusturan hemcinslerimden değilim,benim istediğim daha çok klasik şeyler yani,çıktım hayatım işten ne bileyim eve dönüyorum
hayatım gibi ) mesajlaşıyorken,yada aradığında konuşuyoruz örneğin o sırada işten çıkmış oluyor ben işten çıktın mı hayatım diye sorduğumda çıktım balım gibi cevaplar alıyorum hakkını yemiyeceğim. Bugun yine bu şekilde bir tartışma oldu 'sordun söyledim aşkım burda benim bir hatam yok' dedi bende sormadan söylesen olmaz mı ? önemli olanda bu,senden çok zor bişi beklemiyorum diye çıkıştım kendisine. Çünkü defalarca bu konunun üstünde durmuştuk daha çok benimki inada dönüştü sanırım bilemiyorum.. tartışma devam edince şu mesaj geldi kendisinden ' sakinleşene kadar mesaj atma,ben tartışmak istemiyorum özür dilerim'. bu mesajdan sonra haliyle cevap vermedim.. peki cevap vermemeye devam etmeli miyim ? yoksa hiç bişi olmamış gibi mesaj mı atayım ? sanki cevap vermezsem biraz olsun beni anlar diye düşünüyorum.. gördüğünüz gibi karmaşık duygular içerisindeyim.. Regl döneminde olduğumdanda iki kat daha fazla sinirliyim sanırım.. lütfen yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler herkese şimdiden..

Canım bence sadece sevgilinin değil senin de hatan var..
Neden sen sormadan söylemesini bekliyorsun ki?
Ha, söylese güzel olur. Ama söylemiyorsa da bu kadar üstüne gitmemelisin bence :34:

Sevgilin seninle tartışmak istemediğinden böyle bir cevap vermiş, tartışsaydınız da küsseydiniz daha mı iyi olacaktı yani?
Bence mesaj at ve halledin aranızda :1:

Back
X