bu erkeklerin tam olarak ne istediklerini anlamak coook guccc.... cozemedim cozemicemde...pehss,,,
Bana ilgi göstermiyorsun diye kavga mı ettiniz? Gösterdi mi bari?Kaçııın, kovalanın.
belkide canını sıkan bişeyler vardır kimseye söyleyemediği şeyler fazla üstüne gitme herşey olcağına varır =)
herseyi anlatir. isini fazla kafasina takiyor yani onun taktigi kadar buyuk sorunlar yok. ama tabi yinede insanin icini bir tek kendisi bilir. ama emin degilim bu konuda.
bakalim artik pek taktiklerden anlamam ama arayip sorar aslinda ole tamamen ilgisiz degildir ama eski ilgi alaka yok iste. beklemekten baska yapilcak bisi yok sanirim, panik olmamin sebebide ilk kez aileme birinden bahsettim yani annemler daha ogrenmedi ama ablamlar ne zaman solicen diyor ve aramiz acik olmasada normal gotmeyen seyler var. biraz elim ayagim dolandi iste bakalim artik hersey olacagina varir.
umarim bu sogukluga ragmen hersey tatliga baglanir.
Boyle bir durum kisiden kisiye degisir, belki karsindaki seni deniyordur ne yapacak diye, veya yavas yavas soguyorda sen onu herseyi icinde yasadigini dusunup bos birakma.. bazi erkekler boyledir, ilgi isterler ama vermezler (veya verirler) yinede onu takip etmekten vazgecme, gozetiminden olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?