Sevgilimin ciddiyetinden emin degilim?

ekimay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
137
0
0
İstanbul
8 aylik bir birlikteligim var. hersey cok hizli basladi ilk basta, cok guzeldi, bana karsi cok ilgiliydi hemen ailesiyle tanistirdi,ben yurtdisinda calisiyordum ama turkiyeye gecme ihtimalim var eger turkiyede olsan hemen evlenirdik falan diyordu. sonra yavas yavas degisti bazi seyler, ilgisinin azaldigini dusunuyorum bununla ilgili cok kavgalar ettik, sonra bana karsi tutumununda degisti sabri azaldi,hemen kiziyor ayrica benim hayatimla ilgili hic bisiyi merak etmiyor, sormuyor. ama asil sorun nedense son zamanlarda eski kiz arkadasini aklima takmaya basladim. benden onceki birlikteliginin cok sacma oldugunu solemisti, yani hayatimda kimse yoktu o kizda uzun suredir (universiteden beri) pesimdeydi bende tamam dedim, ama hicbsi hissetmedim diye anlatmisti. ama evde resimlerini buldum kizin, internette ekliydi. onemsemedim ilk baslarda ama simdi kafami kurcaliyor. yani o kizla dugune gitmisler, arkadaslariyle tanistirmis, hatta kiz onun arkadaslariyla arkadas olmus, sonra birlikte gezdikleri yerde resimleri var. bizim hala tek bir resmimiz bile yok. tanistigimizdan beri hep yogun oldugu icin dogru duzgun bisi yapamiyoruz, birlikte gezmiyoruz (ha o tek basinada gezmiyor). gecenlerde en yakin arkadasimin dugunu vardi tamam isleri yogun ama ayarlamaya bile calismadi :( bu durum beni uzmeye basladi. yani hic bir onemi olmadi benim icin dedigi kizla bile daha fazla sey paylasmis. artik evliliktende bahsetmiyor. noluyor anlamiyorum. onunla bu konulari konusamam zaten onu cok kiskandigimi dusunmeye meyilli biri, ayrica son zamanlarda ne desem kiziyor, o yuzden bu yazdikalrimi soramiyorum. kafam cok karisik. ablamlara anlatmistim, onlarda artik annemlere bahset diyor ama biz nereye gidiyoruz bilemiyorum :( inanin akla cok ihtiyacim var

Bana ilgi göstermiyorsun diye kavga mı ettiniz? Gösterdi mi bari? :9: Kaçııın, kovalanın.

belkide canını sıkan bişeyler vardır kimseye söyleyemediği şeyler fazla üstüne gitme herşey olcağına varır =)

belkide canını sıkan bişeyler vardır kimseye söyleyemediği şeyler fazla üstüne gitme herşey olcağına varır =)

herseyi anlatir. isini fazla kafasina takiyor yani onun taktigi kadar buyuk sorunlar yok. ama tabi yinede insanin icini bir tek kendisi bilir. ama emin degilim bu konuda.

herseyi anlatir. isini fazla kafasina takiyor yani onun taktigi kadar buyuk sorunlar yok. ama tabi yinede insanin icini bir tek kendisi bilir. ama emin degilim bu konuda.

Sen üzerine gitme eğer seviyosan tabi fazlada başı boş bırakma zaten elbet çıkar ortaya sorunun ne olduğu

canım selam.. benim açtığım konuya bakarsan eğer, senin yaşadığına çok benzer bir şey de ben yaşadım; ama seninki kadr sıkıntılı değildi, benimki sadece maillerini azaltmıştı. durumu ona aynen bu şekilde açtım. normalde kıskanç, sıkıntılı biri olmadığım için de ciddiyetle dinledi beni. sonuç olarak bu dönemin onun için biraz yorucu ve yoğun geçtiğini söyledi, sıkıntılarımızı hallettik; ama ben sıkıntılı olduğum süreç boyunca bir sürü sebep düşündüm, bunları söyleyeyim bbelki halledebilirsin sen de. bazen uzaktan yürütülen ilişkiler, normalden daha fazla emek istiyor. erkekler daha çabuk yoruluyor ayrcca da, o yüzden de o da seni artık yanında istiyor olabilir. eğer onun doğru insan olduğunu düşünüyorsan, ilişkiyi canlı tutmaya çalış. kızdıracak şeyleri söylemek yerine, her sabah güzel bir mail at mesela, içinden geçenleri söyle..
o da benim erkek arkadaşım gibi her şeyi içinde yaşayan bir insansa, sana alıştıysa tam olarak, ilgisini azalttığını hissetmen normaldir, yani muhtemelen o hiçbir şeyin farkında değildir :) bence çok sakin bçmde, üzüldüğünü belli ederek,suçlamadan konuşmaya çalış. bilmeni istedim, de yani..hakkınızda hayırlısı olsun, umarım çözersiniz.

Canım o sana değer vermiyorsa sende verme emin ol değerini bilecek kişi seni biryerlerde bekliyordur moralini yüksek tut:69::17:

ßiraz kendini geri çek derim.. Ozaman seni sevip sevmediğini daha iyi anlarsın. ßakalım aramaları fazlalaşıyomu seni merak ediyomu bunlar çok önemli. ßunları göz önünde bulundurur ona göre hareket edersin. Hala aynı soğukluğunu koruyosa ozaman ciddi bir şekilde karşısına geç konuş derim..:34::15:

bakalim artik pek taktiklerden anlamam ama arayip sorar aslinda ole tamamen ilgisiz degildir ama eski ilgi alaka yok iste. beklemekten baska yapilcak bisi yok sanirim, panik olmamin sebebide ilk kez aileme birinden bahsettim yani annemler daha ogrenmedi ama ablamlar ne zaman solicen diyor ve aramiz acik olmasada normal gotmeyen seyler var. biraz elim ayagim dolandi iste bakalim artik hersey olacagina varir.

bakalim artik pek taktiklerden anlamam ama arayip sorar aslinda ole tamamen ilgisiz degildir ama eski ilgi alaka yok iste. beklemekten baska yapilcak bisi yok sanirim, panik olmamin sebebide ilk kez aileme birinden bahsettim yani annemler daha ogrenmedi ama ablamlar ne zaman solicen diyor ve aramiz acik olmasada normal gotmeyen seyler var. biraz elim ayagim dolandi iste bakalim artik hersey olacagina varir.

umarim bu sogukluga ragmen hersey tatliga baglanir.
Boyle bir durum kisiden kisiye degisir, belki karsindaki seni deniyordur ne yapacak diye, veya yavas yavas soguyorda sen onu herseyi icinde yasadigini dusunup bos birakma.. bazi erkekler boyledir, ilgi isterler ama vermezler (veya verirler) yinede onu takip etmekten vazgecme, gozetiminden olsun..

umarim bu sogukluga ragmen hersey tatliga baglanir.
Boyle bir durum kisiden kisiye degisir, belki karsindaki seni deniyordur ne yapacak diye, veya yavas yavas soguyorda sen onu herseyi icinde yasadigini dusunup bos birakma.. bazi erkekler boyledir, ilgi isterler ama vermezler (veya verirler) yinede onu takip etmekten vazgecme, gozetiminden olsun..

evet keinlikle ilgi isterler ama vermeye usenirler kismi benim sevgilim icin solenmis bir soz :) ama iste benimde korkum bu eger soguyorsa bunu acikca belirtsin :( yani o herseyin normal gittigini soyluyor ben burda baska seyler dusunurken o baska tarafa gidiyorsa yazik degilmi

Back
X