8 aylik bir birlikteligim var. hersey cok hizli basladi ilk basta, cok guzeldi, bana karsi cok ilgiliydi hemen ailesiyle tanistirdi,ben yurtdisinda calisiyordum ama turkiyeye gecme ihtimalim var eger turkiyede olsan hemen evlenirdik falan diyordu. sonra yavas yavas degisti bazi seyler, ilgisinin azaldigini dusunuyorum bununla ilgili cok kavgalar ettik, sonra bana karsi tutumununda degisti sabri azaldi,hemen kiziyor ayrica benim hayatimla ilgili hic bisiyi merak etmiyor, sormuyor. ama asil sorun nedense son zamanlarda eski kiz arkadasini aklima takmaya basladim. benden onceki birlikteliginin cok sacma oldugunu solemisti, yani hayatimda kimse yoktu o kizda uzun suredir (universiteden beri) pesimdeydi bende tamam dedim, ama hicbsi hissetmedim diye anlatmisti. ama evde resimlerini buldum kizin, internette ekliydi. onemsemedim ilk baslarda ama simdi kafami kurcaliyor. yani o kizla dugune gitmisler, arkadaslariyle tanistirmis, hatta kiz onun arkadaslariyla arkadas olmus, sonra birlikte gezdikleri yerde resimleri var. bizim hala tek bir resmimiz bile yok. tanistigimizdan beri hep yogun oldugu icin dogru duzgun bisi yapamiyoruz, birlikte gezmiyoruz (ha o tek basinada gezmiyor). gecenlerde en yakin arkadasimin dugunu vardi tamam isleri yogun ama ayarlamaya bile calismadi
bu durum beni uzmeye basladi. yani hic bir onemi olmadi benim icin dedigi kizla bile daha fazla sey paylasmis. artik evliliktende bahsetmiyor. noluyor anlamiyorum. onunla bu konulari konusamam zaten onu cok kiskandigimi dusunmeye meyilli biri, ayrica son zamanlarda ne desem kiziyor, o yuzden bu yazdikalrimi soramiyorum. kafam cok karisik. ablamlara anlatmistim, onlarda artik annemlere bahset diyor ama biz nereye gidiyoruz bilemiyorum
inanin akla cok ihtiyacim var