- 18 Nisan 2021
- 14.893
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.464
- 548
- Konu Sahibi incirreceli88
Yani şuan adam eski sevgilisiyle geri mi evlenecek anlamadım ben olayı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz cevaplara inanıyorsunuz ki. Adam ve ailesi resmen sizinle oynamış ve siz hala adamın peşindesinizSurda mantikli bir cevap bekliyorum
Aynen öyle. Evli değilmiş ya bu saatten sonra evli olmaması da fark etmez nikahı alman kadın kaptıYani şuan adam eski sevgilisiyle geri mi evlenecek anlamadım ben olayı![]()
Gercekten hic sevildiniz mi?Siz cevaplara inanıyorsunuz ki. Adam ve ailesi resmen sizinle oynamış ve siz hala adamın peşindesiniz
Annesi o yüzden mi kötü davrandı size?Benden utandigi icin hayatimi maf etmemek icin ola bilirmi
Valla orada mahfolan bir hayat varsa bence diğer kadının. Sizlik bir şey yok. Haa bebek olduysa da oldu, sorumluluğunu alır yardımını yapar. Hayatına devam eder. Bu kadar drama bağlayacak salya sümük ağlayacak ne var? Adam eski hatuna geri dönecek yolunu yapıyor bence.Benden utandigi icin hayatimi maf etmemek icin ola bilirmi
Bebeği yapan nikahı kapar yaniAynen öyle. Evli değilmiş ya bu saatten sonra evli olmaması da fark etmez nikahı alman kadın kaptı
Bana daha çok Sevgiliniz ve ailesi tarafından kandırılmış gibi geldiniz yine de siz bilirsiniz tabi nasıl bakmak isterseniz öyle de görürsünüzBenden utandigi icin hayatimi maf etmemek icin ola bilirmi
Eski sevgilim karşıma geçip ağladı çocuğum olmayacak seninle evlenemem diye. Bir hastalık söyledi ve araştırınca doğru çıktı. Ben de sizin gibi koştum peşinden. Ağladım sızladım. çünkü aramız çok iyiydi evlenecektik Sonuç yalan söylemişGercekten hic sevildiniz mi?
Adamin cocugu varsa sizin hayatiniz niye mahvoluyor? Bi de hala ailesinin neden size kotu davrandiginin aciklamasini yapamiyorsunuzBenden utandigi icin hayatimi maf etmemek icin ola bilirmi
Mantıklı cevap yazsaydınız keşkeAdamin cocugu varsa sizin hayatiniz niye mahvoluyor? Bi de hala ailesinin neden size kotu davrandiginin aciklamasini yapamiyorsunuz
Halbuki her zaman mantikli bulunmusumdurMantıklı cevap yazsaydınız keşke![]()
Avrupa vatandaşlığı hakkı kazanacak oğluşları ondandırKorunma ve onemi baslikli kamu spotu gibi konu
Aile niye size kotu davraniyor onu anlayamadim ama
Kız üzülmesin bizden nefret etsin, kendi bizi terk etsin diye kötü davranışlar. Yine onun iyiliği için yani.....Adamin cocugu varsa sizin hayatiniz niye mahvoluyor? Bi de hala ailesinin neden size kotu davrandiginin aciklamasini yapamiyorsunuz
Bence gidin bebeğe bir çeyrek takın konu kapansın, sizi çok mutlu etmiş hayatınızı mafwtmemek için dönecek eski sevgilisine e borcunuz var bence...Benden utandigi icin hayatimi maf etmemek icin ola bilirmi