• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin cocugu olmus

Benden utandigi icin hayatimi maf etmemek icin ola bilirmi
Valla orada mahfolan bir hayat varsa bence diğer kadının. Sizlik bir şey yok. Haa bebek olduysa da oldu, sorumluluğunu alır yardımını yapar. Hayatına devam eder. Bu kadar drama bağlayacak salya sümük ağlayacak ne var? Adam eski hatuna geri dönecek yolunu yapıyor bence.

Net olmadığiniz icin net cevaplar alamazsiniz . Bence zorlamaya gerek yok . Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır .

Ne olursa olsun ister evli ister değil sonuçta bir çocuğu olmuş ve sizi de engellemişler
Bi olaylar dönmüş sizin haberiniz yok buna inanın bence.
Demekki onunla evlenecek ya da evliydi barısacak vs.. peşine düşmeyin artık kendi yolunuza bakın.

Gercekten hic sevildiniz mi?
Eski sevgilim karşıma geçip ağladı çocuğum olmayacak seninle evlenemem diye. Bir hastalık söyledi ve araştırınca doğru çıktı. Ben de sizin gibi koştum peşinden. Ağladım sızladım. çünkü aramız çok iyiydi evlenecektik Sonuç yalan söylemiş :D :D çok gerçekçiydi oysa ki

Daha önce de aldatılmışsınız. Daha önce de sevgilinizin yaşadığı yere taşınmışsınız. O aldatılışınızda da adamın çevresi diğer kadını biliyormuş. Ona da çok yalvarmışsınız. Tarih tekerrür etmiş ama hala akıllanmamışsınız. Yaz dizisi tadında senaryolara inanıyorsunuz. 34 yaşında kadınsınız kendinize gelin Allah aşkına.

Benden utandigi icin hayatimi maf etmemek icin ola bilirmi
Bence gidin bebeğe bir çeyrek takın konu kapansın, sizi çok mutlu etmiş hayatınızı mafwtmemek için dönecek eski sevgilisine e borcunuz var bence...

Back
X