- 18 Nisan 2021
- 14.893
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.464
- 548
- Konu Sahibi incirreceli88
Olay burda biterAvrupa vatandaşlığı hakkı kazanacak oğluşları ondandır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay burda biterAvrupa vatandaşlığı hakkı kazanacak oğluşları ondandır![]()
Mantıklı cevap=Adam seni hala çok seviyor, aşkının peşini bırakma.Halbuki her zaman mantikli bulunmusumdur![]()
Yurt dışında konudaki herkesAvrupa vatandaşlığı hakkı kazanacak oğluşları ondandır![]()
Erkeklerin ağlayıp sizladığını her konu ve yorumda beni bir gülme alıyorEski sevgilim karşıma geçip ağladı çocuğum olmayacak seninle evlenemem diye. Bir hastalık söyledi ve araştırınca doğru çıktı. Ben de sizin gibi koştum peşinden. Ağladım sızladım. çünkü aramız çok iyiydi evlenecektik Sonuç yalan söylemiş![]()
çok gerçekçiydi oysa ki
Çok saftım yaaErkeklerin ağlayıp sizladığını her konu ve yorumda beni bir gülme alıyorsonu hep yalana dolana bağlanıyor çünkü.
Konu sahibi genel olarak kafanızda kurguladığınız şeylere körü körüne inanıyorsunuz sanırım. Aynı konuda burada bahsettiğiniz eski sevgilinizin pişman olduğunu ama gururundan size dönmeyeceğini yazmışsınız mesela. 5 senede kafa olarak bir gıdım ilerlememişsiniz. Ne içiyorsunuz tam olarak?Son kavgamizda karakterinin bir parcasi olan GURUR ona mani oldu, ne aradi ne yazdi. Aradan 1 ay gecmeden sosyal medyadan cok güzel yabanci bir kizlan birlikte oldugunu gördüm. Yikildim. Eridim. Bittim. Bütün hayallerim yarida kaldi, ayriliga hazir degildim.
Neydi hastalığıÇok saftım yaatedavi yöntemleri ve doktorlar arıyordum
Tüh be güzel sebepti aslındaYurt dışında konudaki herkes
VarikoselNeydi hastalığı![]()
Hiç böyle basit bir şey beklemiyordum. Testisos kanseros tarzı bir şey diyeceksin sandım ahsjajjsjaVarikoselmeğersem ergenlikte ameliyat olmuş. Şimdi nur topu gibi iki çocuğu var
![]()
Salaklığımı yüzüme vurma yeterHiç böyle basit bir şey beklemiyordum. Testisos kanseros tarzı bir şey diyeceksin sandım ahsjajjsja
O da alamanyada amaAvrupa vatandaşlığı hakkı kazanacak oğluşları ondandır![]()
Hi hi evet. Bi turk filmi icinde olsak belki inanirdik bunaKız üzülmesin bizden nefret etsin, kendi bizi terk etsin diye kötü davranışlar. Yine onun iyiliği için yani.....
Ben cok duygusalim sekerim o zamanMantıklı cevap=Adam seni hala çok seviyor, aşkının peşini bırakma.![]()
Anali konda gibi bi sey diyorsun yine bak, koptummmmHiç böyle basit bir şey beklemiyordum. Testisos kanseros tarzı bir şey diyeceksin sandım ahsjajjsja
Napayım daha komplike bir şey bekliyordum. Varikosel deyince minik bir hayal kırıklığı yaşadım.O da alamanyada ama
Hi hi evet. Bi turk filmi icinde olsak belki inanirdik buna
Ben cok duygusalim sekerim o zaman
Anali konda gibi bi sey diyorsun yine bak, koptummmm![]()
Sizden neden utansın? Söylediğiniz gibi bir durum varsa zaten bebekten haberi yokmuş. Kaldı ki çocuğu dna olmadan nasıl hemen kabullendiler hayretBenden utandigi icin hayatimi maf etmemek icin ola bilirmi