sevgilimin çocukluk arkadaşı

pluviofilsb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
12
En iyi cevaplar
1
-1
1
onunkisi çocukluktan olduğu için ben kıskanmayacakmışım ama benim arkadaşlarım liseden falan çocukluk değil diye buluşamazmışım erkekleere güvenmiyormuş, ben bu durumlarda nasıl davranıcam başına gelen var mı

onunkisi çocukluktan olduğu için ben kıskanmayacakmışım ama benim arkadaşlarım liseden falan çocukluk değil diye buluşamazmışım erkekleere güvenmiyormuş, ben bu durumlarda nasıl davranıcam başına gelen var mı
Paşanın başka bir isteği var mıymış?
Kendime bu davranışı göstertmem, sepet havasını çalarım. Kişi kendinden bilir işi.

Çocuklukla alakalı değil bu.
Bildiğiniz pozitif ayrımcılık.
Ben istedigimi yaparım..
Sen ise istediğni yapmak icin benden destur almak zorundasin diyor sevgilin.
Özet bu adamla evlenirseniz ; izinsiz çise bile gidemezsiniz.
Haberiniz olsun.

o buluşcağı zaman ben tamam diyorum ardından kızdın mı, buluşamaz mıyım kendi kendine bir sürü şey üretiyo kızmayacağım varsa da kzııyorum böyle yapmasına

Çok aradınız mı bu yontulmamışı?

Benimki de bu şekilde aynen. Benim zaten erkek çevrem olmadığı için sorun olmuyor ama çok sinir bozucu gerçekten

"Ben gorusurum sen görüşemezsin,sen kızsın. Ben erkeğim, pipiliyim, kutsal sayilirim, her haltı yerim" demiş adam. Kendine yakistirip da iliskine devam ediyorsan daha çok şeyler görürsün.
Sanki piyasada erkek yok, şu dağ ayilarina prim veriyorsunuz.
Ben erkeklere de kızamıyorum. Kadının kendine saygısı yok ki, ayı da at kosturuyor işte

Hem ayranım dökülmesin hem gö

"Ben gorusurum sen görüşemezsin,sen kızsın. Ben erkeğim, pipiliyim, kutsal sayilirim, her haltı yerim" demiş adam. Kendine yakistirip da iliskine devam ediyorsan daha çok şeyler görürsün.
Sanki piyasada erkek yok, şu dağ ayilarina prim veriyorsunuz.
Ben erkeklere de kızamıyorum. Kadının kendine saygısı yok ki, ayı da at kosturuyor işte
Değil mi yaaa.Bunu söyleye bilme hakkını kızlarımız veriyor.Bu rahatlık ondan.Boyle böyle sınırı aşıp her haltı yiyorlar.Kizlarimizin gözü yaşlı bir süre sonra adama hak verirken buluyor kendini.Sonra düzelt duzeltebilirsen!!!!

Back
X