• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin davranışları neden böyle?

nirvana114

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
83
13
13
İstanbul
Uzun oldu öncelikle kusura bakmayın.içimi dökmek iyi geldi.

20 yaşındayız. 3 yıldır çıkıyoruz. ama ben hala onu çözemedim.hala anlayamıyorum.

3 gün önce ayrılma noktasına geldik.neden; tartışmalarımız.en ufak tartışmanın büyümesi,tahammülsüzlük. yaşadıklarımızdan dolayı bende nefes açlığı oluştu.bunun için psikiyatriste gidicem ptesi.

ayrılmayı ben istedim. çünkü artık bedenim bile zarar görüyor.ellerim titriyor nefesim yetmiyor tansiyonum yükseliyor. ufak bi şeyden tartışma çıkıyor ve öyle büyüyor ki. bunun bütün sebebi o diyemem bende artık tahammül edemiyorum ve hemen sinirleniyorum.

olay mesajlaşırken çıktı inanın neyi tartışıyorduk o an hatırlamıyorum bile. ben delirdim. ayrılmak istiyorum dedim. ama gerçekten ilk defa bu kadar emindim bundan. yüzünü görmeden bitsin dedim. eger görüşürsek her şeyi tatlıya bağlıyor.sanki yaşadıklarımı unutuyorum ne halde olduğumu unutuyorum.
ama kabul etmedi.son bi kez görüşücez öyle bitir,merak etme barışmaya gelmiyorum sadece seni bi kez görmek istiyorum dedi. istemedim ama geldi yakın bi yere gittim bende. bi baktı herşey için özür dilerim dedi.elimi tuttu. bugun çok korktum seni kaybettim diye dedi.öldüğümü sanmış.nefes alamadığımı biliyor. soyledi söyledi işte artık çok dikkat edicem şöyle böyle özür dilerim affet beni. o an sanki her şeyi unuttum. içim buruktu ama onun yüzüne bakarken ayrılmak o kadar zordu ki. barıştık ama tam konuşamadık. en nefret ettiğim huyu bana tartışırken sakinleş öyle konuşalım yarın konuşalım sonra konuşalım vs demesi.bunu özelllikle dedim yapma bi daha lutfen diye.

neyse çok uzattım.bugün yeni tişort almıştım onunla resmimi istedi at dedi.neyse attm 2 tane telefon göndermiyor.dedim atmıyor tel. bi bozuldu. bi soğudu.hemen davranışı değişti.attım ya 2 tane diyorum cevap yok.iyi geceler yazdı. noldu da şimdi buraya geldik dedim.bişey olduğu yok vs başladı yine tartışma gene yarın konuşuruz şimdi uyuyalım iyi geceler vs. o kadar sinirlendim ki. hep aynı şeyi yapıyor.bişey konuşurken sonra diyor. ya sanki bu kafayla çok güzel uyucam da.o uyudu ama. bir sürü şey dedim.yarın konuşucaz ve ben kendimi nasıl anlatayım bilmiyorum. artık yoruldum sanki beni anlamak istemiyor. konuşcak şeyler var dedim.kafamda o kadar çok şey varki parçaları birleştiremiyorum.nasıl konuşayım kendimi anlatayım bilemiyorum..

Insanin kocasi olsa bosar. Birak kizim boyle psikolojjk baski yapiyor. Onu birak sevgili ugruna sagligindan olucaksin Allah korusun degmez annem seni mutlu edicek birine yarin oburgun boyle bi adamla ayni evde cinnet gecirirsin

Ayni beni anlatmissin canim ama benim ki Özür beklerdi benden Özür dileyeceksin diye ayrilsam hic üzülmem en azindan huzurlu olurum dedim ve bir tartisma sirasinde ayrıldım ilk gün zor oldu ama suan gayet iyiyim benimde nefes darlığım vardi sayesinde astıma kadar ilerlemisti simdi ilac bile kullanmama gerek kalmiyor

sanirim eksik olan tek sey olgunluk... resim gitmedi diye kusen erkek icin soylenecek bir sey var o da : buyu de oyle gel sekerim...

Tartışmalar her ilişkide oluyor bence,hiç olmaması sorun.
Bence de tartışırken sonra konuşmak,yani sakinleştikten sonra konuşmak mantıklı.
Ama resim gitmedi diye olmamalı bunlar, biraz büyümesi lazım sanki o kişinin

Elbette her iliskide tartisma olir , ama bukadar olmaz evli degilsinizki bukadar.yipratiyosunuz birbirinizi...
Simdiden bukadar birbirinize yuklenirseniz ilerisi kabus gibi olur neden rahat birakmiyosunuz birbirinizi..

Konusmak istemiyosa usteleme , kapat telefonlarini bir kac gun acma , sirf o istiyor diye ertesi gunude konusma.
Ama yok adam uyuyor yarin kaldigi yerden devam edebilecegini biliyor onun icin istedigi gibi davraniyor umrundada degilsin uyuyduguna gore.
Taviz verirsen bukadar olacagi bu.

Pardon ama, niye sende her şeyi tıpkı sana yaptığı gibi sonralamıyorsun ?
Nasıl davranıyorsa sana , sende ona öyle davran..
Ağlamakla hiç bir sorun çözülmüyor..
Ayrılmak istemişsin ya , bence de ayrıl..

Daha adam, sevgiliyken bir daha yapmam, bir daha öyle davranmam diyor..
Ama yine bildiğini okuyor..
Peh !

Insan niye flort eder ki? Tatli tatli sevmek sevilmek icin. Sanki ortada 3 cocuk var da birbirinizin cilgisizliklarina katlaniyorsunuz.

Insanin kocasi olsa bosar. Birak kizim boyle psikolojjk baski yapiyor. Onu birak sevgili ugruna sagligindan olucaksin Allah korusun degmez annem seni mutlu edicek birine yarin oburgun boyle bi adamla ayni evde cinnet gecirirsin

Ayni beni anlatmissin canim ama benim ki Özür beklerdi benden Özür dileyeceksin diye ayrilsam hic üzülmem en azindan huzurlu olurum dedim ve bir tartisma sirasinde ayrıldım ilk gün zor oldu ama suan gayet iyiyim benimde nefes darlığım vardi sayesinde astıma kadar ilerlemisti simdi ilac bile kullanmama gerek kalmiyor

benimki de özür beklemez hep özür diler. diyorum o kadar çok özür diledin ki özür anlamını yitirdi.

asla devam etme.
aklını peynir ekmekle yemediysen şayet.

sanirim eksik olan tek sey olgunluk... resim gitmedi diye kusen erkek icin soylenecek bir sey var o da : buyu de oyle gel sekerim...
bi kere tartışma sırasında'istediği alınmayan küçük çocuk gibisin' dedim de baya alındı. ama doğru söze ne denir tabi..

Tartışmalar her ilişkide oluyor bence,hiç olmaması sorun.
Bence de tartışırken sonra konuşmak,yani sakinleştikten sonra konuşmak mantıklı.
Ama resim gitmedi diye olmamalı bunlar, biraz büyümesi lazım sanki o kişinin
önceden ben derdim sonra konuşalım diye, o da hayır hemen halletcez derdi.ben de ona alıştım. şimdi kendisi sonraya yarına bırakıyor ben sinirleniyorum.

Elbette her iliskide tartisma olir , ama bukadar olmaz evli degilsinizki bukadar.yipratiyosunuz birbirinizi...
Simdiden bukadar birbirinize yuklenirseniz ilerisi kabus gibi olur neden rahat birakmiyosunuz birbirinizi..

Konusmak istemiyosa usteleme , kapat telefonlarini bir kac gun acma , sirf o istiyor diye ertesi gunude konusma.
Ama yok adam uyuyor yarin kaldigi yerden devam edebilecegini biliyor onun icin istedigi gibi davraniyor umrundada degilsin uyuyduguna gore.
Taviz verirsen bukadar olacagi bu.

ben özellikle dedim 2 gün konuşmayalım lütfen mesaj atma dedim. nefes almak istiyorum bile dedim.tamam merak etme rahatsız etmem dedi ertesi gün geldi.

Pardon ama, niye sende her şeyi tıpkı sana yaptığı gibi sonralamıyorsun ?
Nasıl davranıyorsa sana , sende ona öyle davran..
Ağlamakla hiç bir sorun çözülmüyor..
Ayrılmak istemişsin ya , bence de ayrıl..

Daha adam, sevgiliyken bir daha yapmam, bir daha öyle davranmam diyor..
Ama yine bildiğini okuyor..
Peh !

bende onun gibi yapmaya çalışıcam artık.bugün sordu ayrılmak istiyor musun diye evet dedim. bişeyler düzdü yine şöyle böyle dikkat edicem. yüzüne karşı da ayrılmak öyle zormuş ki..görünce neden böyle oluyor anlamıyorum.

ikiniz de pek dengeli görünmediniz bana,
onun dışında adam seni ciddiye alıp dinlemiyor üstüne üstlük seni kafalamış bir güzel.artık istesen de ondan ayrılamazsın o ne zaman bitirirse o zaman biteceksiniz

Yol ver gitsin tatlım.
Ona mahkum değilsin.

ikiniz de pek dengeli görünmediniz bana,
onun dışında adam seni ciddiye alıp dinlemiyor üstüne üstlük seni kafalamış bir güzel.artık istesen de ondan ayrılamazsın o ne zaman bitirirse o zaman biteceksiniz

Ben de yerinde düşünemiyorum artık.Diyorum ayrıl da sen de kurtul benden madem abartıyorum her şeyi.

madem ayrılamıyorsunuz sizde sevgilinizi takmamayı öğrenin..
kavganız sırasında uyuyup sonra konuşuyoruz diyorsa, tamam diyerek sizde uyuyun.

ne diye bu adamı kendinize bu kadar dert ediniyorsunuz ki?
rahat takılın..
bazen siz uygulayın hatta bu taktiği sonra konuşuruz diyerek uykuya dalın..
siz kudurdukça adam rahata alışıyor..
bırakın gitsin, rahat siz olun.. o derde düşsün..

Yaptığınız tartışmaların bir mantığı(?) olsa öneride bulunmaya çalışacağım şunu yap bunu de falan diye ama hiçbir mantık yok.. Resim gelmedi diye küsen sevgiliye söyleyecek söz yok. Çocukluktan başka birşey değil. Olgunlaşması içinde öyle çok yol alması gerekiyor ki ohooo... Kendini bu kadar yıpratmana değecek bir şey göremedim ben ortada. Yani karşındaki insanı buna değer görmedim. Gerçi hiçbirşey sağlıktan önemli değil de, bu hiç değilmiş..

O kadar körü körüne bağlayacak bir durumun yok bence. Seni çocukluklarıyla hasta edecek bir insanla savaş verme derim. Üzülürsün elbet ama geçecektir.

Uzun oldu öncelikle kusura bakmayın.içimi dökmek iyi geldi.

20 yaşındayız. 3 yıldır çıkıyoruz. ama ben hala onu çözemedim.hala anlayamıyorum.

3 gün önce ayrılma noktasına geldik.neden; tartışmalarımız.en ufak tartışmanın büyümesi,tahammülsüzlük. yaşadıklarımızdan dolayı bende nefes açlığı oluştu.bunun için psikiyatriste gidicem ptesi.

ayrılmayı ben istedim. çünkü artık bedenim bile zarar görüyor.ellerim titriyor nefesim yetmiyor tansiyonum yükseliyor. ufak bi şeyden tartışma çıkıyor ve öyle büyüyor ki. bunun bütün sebebi o diyemem bende artık tahammül edemiyorum ve hemen sinirleniyorum.

olay mesajlaşırken çıktı inanın neyi tartışıyorduk o an hatırlamıyorum bile. ben delirdim. ayrılmak istiyorum dedim. ama gerçekten ilk defa bu kadar emindim bundan. yüzünü görmeden bitsin dedim. eger görüşürsek her şeyi tatlıya bağlıyor.sanki yaşadıklarımı unutuyorum ne halde olduğumu unutuyorum.
ama kabul etmedi.son bi kez görüşücez öyle bitir,merak etme barışmaya gelmiyorum sadece seni bi kez görmek istiyorum dedi. istemedim ama geldi yakın bi yere gittim bende. bi baktı herşey için özür dilerim dedi.elimi tuttu. bugun çok korktum seni kaybettim diye dedi.öldüğümü sanmış.nefes alamadığımı biliyor. soyledi söyledi işte artık çok dikkat edicem şöyle böyle özür dilerim affet beni. o an sanki her şeyi unuttum. içim buruktu ama onun yüzüne bakarken ayrılmak o kadar zordu ki. barıştık ama tam konuşamadık. en nefret ettiğim huyu bana tartışırken sakinleş öyle konuşalım yarın konuşalım sonra konuşalım vs demesi.bunu özelllikle dedim yapma bi daha lutfen diye.

neyse çok uzattım.bugün yeni tişort almıştım onunla resmimi istedi at dedi.neyse attm 2 tane telefon göndermiyor.dedim atmıyor tel. bi bozuldu. bi soğudu.hemen davranışı değişti.attım ya 2 tane diyorum cevap yok.iyi geceler yazdı. noldu da şimdi buraya geldik dedim.bişey olduğu yok vs başladı yine tartışma gene yarın konuşuruz şimdi uyuyalım iyi geceler vs. o kadar sinirlendim ki. hep aynı şeyi yapıyor.bişey konuşurken sonra diyor. ya sanki bu kafayla çok güzel uyucam da.o uyudu ama. bir sürü şey dedim.yarın konuşucaz ve ben kendimi nasıl anlatayım bilmiyorum. artık yoruldum sanki beni anlamak istemiyor. konuşcak şeyler var dedim.kafamda o kadar çok şey varki parçaları birleştiremiyorum.nasıl konuşayım kendimi anlatayım bilemiyorum..
Yavrucuğum 20 yaşında çocuğun nesini çözeceksin.Daha olgunlaşma aşamasındasınız ikinizde.Bu kadar nefesin kesilecek psikolojik destek alacak dereceye getiriyorsa ilişki,neden devam ediyorsun.Kimse vazgeçilmez değildir.Şu dönem sizin derslerinizi yoğunlaşmanız,hayatınızı ikbalinizi inşa etmeniz gerekirken,erkek uğruna bu derece mahvolmanıza üzülüyorum.

Back
X