Sevgilimin davranışları

sevimlisanssiz94

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
80
-5
18
31
Sevgilim bana mesaj atmıyor buluşuyoruz aradan 2gün geçiyor mesela öyle yazıyor bende bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim bana böyle söyledi : Ya sende şunu anlamıyorum , benim yazmamı bekliyorsun, iletişim kurmuyoruz diyorsun ama sen de yazmıyorsun. Senin sevgili anlayışın sadece karşıdaki yazınca yazmak mı ? Bu karşılıklı bişey dedi . Ben bayan olarak daha cok ilgi istediğimi belirttim oda Genelleme yapman doğru değil. Ona bakarsan bayanlar olarak da daha çok merak eden, konuşmak isteyen de olman gerekir yaradılış olarak herkesin bi karakteri var bakış açısı var Sadece herşeyi beklemekten ziyade herkes içinden geleni yaparsa sorun olmaz yazdı ama ben yazmassam hii yazmıyor ki bende senin içinden geliyor mu dedim beni sorgulama faln dedi sonra hayır ben nerde hata yaptm bilmiyorum bi fikir veirr misiniz

2 gün sonra yazmak ne yaaa aşık olan adam yazar sen böyle rahatsız olduğunu söyleidkten sonra tamam canım daha sık yazarım vs derrrrr bi de o nasıl bi cevap vermiş öyle

Bu dusunce tarzinizla her şeyi hep karşidan bekliyorsaniz huyunuza inat yazmiyor olabilir. Hani flört filan olsaniz ya da nebileyim aranizda ne olduğu belli olmasa beklemenizi anlayacağim ama "sevgilim" dediginiz insana bazen siz yazabilirsiniz bence, bu kadar kadar miy miy olmaya gerek yok.

Adamın sevgili olduğunuzdan haberi yok

Sen yazmadın ben yazmadım gibi şeylerin pazarlığını yapmak çok tuhaf
Bunlar planlayarak kural koyarak olmaz zaten
Sen veya o buluşmadan sonra naptın hayatım eve vardın mı diye haberlesirsiniz
Sonra iyi geceler günaydın iyi çalışmalar
Gün içinde naber nasılsın diye aramalar olmuyorsa sadece buluşunca değer veren tiplersiniz
Öyle sen niye yazmadın diye birbirinize atarak olmaz
Seven insan ortada kavga yoksa yazar zaten merak eder
Çok tuhaf ilişkiler yav

Adam sevmiyor. Sadece arada öylesine buluşup vakit öldürüyor. Neden kendinize böyle bir hayatı layık görüyosunuz? Evlenince düzelir mantığındaysanız biraz daha forumda takılıp ilgisiz koca konularını okumanızı tavsiye ederim.

Beni sorgulama mi?

Aynı sevgiliyle çıkıyoruz:) saka bir yana sevgilinin verdiği cevabın aynisi benim ki bana yazdı şuan çok şaşkınım erkeklerin geneli bu modda yada bizimkiler öküzdu

Suanki kocam sevgili olduğumuz ilk dönemde iki ya da üç günün sonunda yazdığı mesaja neden daha önce yazmadın, bekledim dedim, o da mesaj beklediğini bilmiyordum dedi . Sonra da düzenli iletişim halinde kaldık. Sizinki öküz cinsinden. En azından diyebilir ki , tamam canım ,dikkat ederim , sen de bana yaz ama. Bitti !

Her zaman da o yazmak zorunda değil tabii ki de, siz de yazın canım

Yazma bakalım kaçıncı gün yazacak ya da yazacak mı?
Baktın hiç sesi çıkmıyor mazinin derinliklerine göm.

Sen yaz bakalım o zaman ara sor napıcak gör bahane mi değil mi anlarsın ona göre uzaklaşırsın.

Eski ev arkadaşımın biraz benzer bi durumu oldu. Sevgilisiyle uzun ilişkisi vardı o zamanlar 3-4 yıllıktı tam hatırlayamadım. Sevgilisi yurtdışında yaşadığı için sürekli görüntülü konuşma yaparlardı, her dakika yazışırlardı hatta bu durum sürekli muhabbetimizi işimizi böldüğü işin bazen ben bile kızardım. Her gün erkek arkadaşı onu gereksiz kıskandığı için kavga da ederlerdi ama. Ben detayları bilmiyordum tabi çok anlatmazdı bende burnumu sokmazdım. Bir gün içini açtı bana. Kavgadan sonra kim haklı kim haksız bakmaksızın ev arkadaşım arıyormuş çocuğu. Ve bir şey olmamış gibi aşkımlı canımlı konuşurdu bunlar bi saat önce kavga etti demezsiniz yani. Meğersem çocuğa çoğunlukla mesaj atan da kızmış. Saat farkından dolayı dedi geçiştirdi. Ama kavga sonrası hep arayan arkadaşım. Bende bi kere de o arasın o hatalıysa o özür dilesin sen böyle yaparsan alışkanlık haline getirir zaten getirmiş dedim. Başta kafasına yatmadı ama sonra yine gereksiz tartışmaların birinden sonra kız o yazana kdar yazmama kararı almış. İnanır mısınız çocuk 1,5 ay yazmadı. Gece gündüz demeden konuşurlardı. Sevgililer gününü bile kutlamadı. En son arkadaşım tek bi satırla ayrıldı. Sonra çocuk ailesini bırakıp ülke değiştirip bizim yan daireye taşındı. Hoş sonunda yine de ayrıldılar ama demek istediğim şu. Siz hiç yazmıyorsanız sorun bence bunun hesabını yapmamalısınız. Ama o hiç yapmıyorsa böyle bir yöntem deneyebilirsiniz. Ama sonrasında geri gelirse bence affetmeyin rahata eren bir daha sıkıya girmez

Ya arkadaşlar ben de her zaman erkek daha fazla sevmeli ve emek vermeli diye dusunuyorum ama adam şunu dedigi için

Ya sende şunu anlamıyorum , benim yazmamı bekliyorsun, iletişim kurmuyoruz diyorsun
Önceden devamli bu adam yaziyormuş ama konu sahibinin yazmamasindan sıkılmış ve artik yazmiyormuş gibi algiladim ben nedense yanliş mi algiladim?

Seven insan yazmadan duramaz vs denmişte ayni şey kadin için de geçerli değil mi konu sahibi seviyorsa nasil yazmadan duruyor? Yani erkek olsun kadin olsun karşimizdaki biz yazmadan bize yazmiyorsa değersiz hissetirir, tipki konu sahibinin şuan hissettigi gibi.

Ha adamin huyu boyleyse ve baştan beri konu sahibi yazmadan yazmiyorsa, sallamamazlik varsa o konu farkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…