Sevgilimin davranışları

Sevgilim bana mesaj atmıyor buluşuyoruz aradan 2gün geçiyor mesela öyle yazıyor bende bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim bana böyle söyledi : Ya sende şunu anlamıyorum , benim yazmamı bekliyorsun, iletişim kurmuyoruz diyorsun ama sen de yazmıyorsun. Senin sevgili anlayışın sadece karşıdaki yazınca yazmak mı ? Bu karşılıklı bişey dedi . Ben bayan olarak daha cok ilgi istediğimi belirttim oda Genelleme yapman doğru değil. Ona bakarsan bayanlar olarak da daha çok merak eden, konuşmak isteyen de olman gerekir yaradılış olarak herkesin bi karakteri var bakış açısı var Sadece herşeyi beklemekten ziyade herkes içinden geleni yaparsa sorun olmaz yazdı ama ben yazmassam hii yazmıyor ki :KK43: bende senin içinden geliyor mu dedim beni sorgulama faln dedi sonra hayır ben nerde hata yaptm bilmiyorum bi fikir veirr misiniz :KK43:
Hayatında başkalarının olduğuna emin olabilirisiniz adam bağırıyor resmen sevmiyorum diye

Sevgilim bana mesaj atmıyor buluşuyoruz aradan 2gün geçiyor mesela öyle yazıyor bende bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim bana böyle söyledi : Ya sende şunu anlamıyorum , benim yazmamı bekliyorsun, iletişim kurmuyoruz diyorsun ama sen de yazmıyorsun. Senin sevgili anlayışın sadece karşıdaki yazınca yazmak mı ? Bu karşılıklı bişey dedi . Ben bayan olarak daha cok ilgi istediğimi belirttim oda Genelleme yapman doğru değil. Ona bakarsan bayanlar olarak da daha çok merak eden, konuşmak isteyen de olman gerekir yaradılış olarak herkesin bi karakteri var bakış açısı var Sadece herşeyi beklemekten ziyade herkes içinden geleni yaparsa sorun olmaz yazdı ama ben yazmassam hii yazmıyor ki :KK43: bende senin içinden geliyor mu dedim beni sorgulama faln dedi sonra hayır ben nerde hata yaptm bilmiyorum bi fikir veirr misiniz :KK43:
Beraberken size karsi tavirlari nasil mesela ?
Sogukmu mesafelimi?
Ayrica 2 gun yazmamak ne dir . Gercekten seven onemseyen yazarda ararda ilgisini hep ustunuzde tutar . Garip

Yahu benim eşimle biz sevgiliyken sabaha kadar uykusuz kalıyorduk konuşmak ya da mesajlaşmak yüzünden. Şimdi yine uykusuz kalıyoruz ama en azından aynı evdeyiz😃
Adam hâlâ heyecanla bir sürü teknik konu anlatıyor. Bir gram anlamıyorum ama tatlı tatlı dinliyorum. Neden? Çünkü benimle bir şey paylaşıyor.
Sevgilim dediğiniz şahıs sizi sevmiyor, bu insan değişmez. Zaman sadece armutları olgunlaştırır.
Yalnız, siz de bir gün sağlıklı bir ilişki yaşarsanız, bu kraliçe edasından vazgeçin. Erkek daha çok ilgi göstermeli falan, bunlar yanlış davranışlar. İçten gelmesi gereken hiçbir davranış pazarlık konusu yapılmaz ve tek bir cinsiyete yüklenemez.

Siz yedekteki kişisiniz çünkü. Yazmasa iki isyan ediyorsunuz ya uvutuyor ya geçiştiriyor. Biri size yazmıyorsa mutlaka yazdığı biri vardır . Bu devirde kimsenin elinden telefon düşmez

Yahu benim eşimle biz sevgiliyken sabaha kadar uykusuz kalıyorduk konuşmak ya da mesajlaşmak yüzünden. Şimdi yine uykusuz kalıyoruz ama en azından aynı evdeyiz😃
Adam hâlâ heyecanla bir sürü teknik konu anlatıyor. Bir gram anlamıyorum ama tatlı tatlı dinliyorum. Neden? Çünkü benimle bir şey paylaşıyor.
Sevgilim dediğiniz şahıs sizi sevmiyor, bu insan değişmez. Zaman sadece armutları olgunlaştırır.
Yalnız, siz de bir gün sağlıklı bir ilişki yaşarsanız, bu kraliçe edasından vazgeçin. Erkek daha çok ilgi göstermeli falan, bunlar yanlış davranışlar. İçten gelmesi gereken hiçbir davranış pazarlık konusu yapılmaz ve tek bir cinsiyete yüklenemez.
Aynı şeyi düşünüyorum. Bir de "bana yaz bana ilgi göster" demek çok itici şeyler insanı değersizleştiriyor.

Bence yeterince sevmiyor. Bu konularda kelin ilacı olsa durumundayım ama şunu da biliyorum ki seven, aşık olan adam merak eder, arar sorar, mesaj atar. Sen neden yazmıyorsun dediğinde de daha kibar şekilde yanıt verip senden de beklediğini, kendisinin de daha çok yazacağını belirtir.
En son biriyle mesajlaşıyordum bende. Flört gibiydi. 2 ay boyunca konuştuk, mesajlaştık güzelde geçiyordu bence. Bir gün yazmaz oldu. O günlerde de acayip stresli ve gerginim, ailesel sıkıntılarım var mutsuzum. Üstüne babaannem ciddi rahatsızlık geçirdi. Baktım adamdan ses soluk çıkmıyor. Whatsappa 2 gün giriş yapmadım, son görülmem açık adamda yine tık yok. Öldüm mü kaldım mı umrunda değil. O dönemde bende inat ettim. Kötü hissettiğimde dahi bi nasılsın, her şey yolunda mı yazmıyorsa iyi misin seni merak ettim diyemiyorsa ben neden yazayım? Demek ki o benim kadar hoşlanmamış benden. Beni merak etmiyor. Ya da ben yazmıyorum diye inat ve gurur yapıyor. Yine de tek sonuca varıyoruz. Sebep ne olursa olsun yazmıyorsa yeterince hisleri yok. Bunu kabullenmem zaman aldı benimde. Çünkü çok yoğun duygular hissetmeye başlamıştım, acayip bir çekim hissediyordum ona karşı. Ama sonuç ortada.
İnat, gurur, yazmayı sevmeme vs hikaye. Seven adam sevdiği kadını merak edip yazar, arar sorar.

Bence de bu tür beklentilere girmeyin özlediniz mi yazın arayın. Karşı taraf ilgisiz davranırsa başından vavuyorsun onemsemiyorsun falan dersiniz ama yazmicam o yazsın düşüncesi hoş değil. Baktınız uyusmuyorsunuz ayrılın. Flört sevgililik, nişan söz insanlar birbirini tanısın diye var

Evlenince öküz modeli alacak erkek bu . Alacak eline telefonu oturacak koltuğa , akşama kadar ne iş yaptın diyecek.

Back
X