Sevgilimin davranışlarına katlanamıyorum artık ayrılmalımıyım ?

Ben bu konuda hiç bir şekilde stres yapmıyorum yani şimdi ailesi tatilde tek başına bütün işlere bakması lazım onu anladım farkında vardım şimdi elinde olmadığını anlayışlıyım benim bu düşüncelere sahip olmamın tek nedeni ailesinin tatile çıkması ve onun birşey dememesi nişan olacağını bildikleri halde yani beni mi oyalıyor diye düşündüm sonuçta biliyor ailemin bana baskı yaptığını ve görüşmemize izin vermediğini ama sözde en kısa zamanda evlenmek istiyor sürekli çok az kaldı çok az kaldı diyor bende neye diyorum cevap bile vermiyor konuyu kapatıyor
Aa o son cümlende ağzım açık kaldı :KK64::110: nasıl yani neye az kalmış? Kavuşmamıza az kaldı demek istese konuyu kapatmazdı.Acaba ailesiyle arasında bir anlaşmazlık mı var canım?Belki de aile nişanı iptal edelim veya erteleyelim dedi sevgilin de sana yansıtmadan çok çalışıp kendi hayatını kendi yönetmek istiyordur?İnşallah hiçbirsorun yoktur canım

Aa o son cümlende ağzım açık kaldı :KK64::110: nasıl yani neye az kalmış? Kavuşmamıza az kaldı demek istese konuyu kapatmazdı.Acaba ailesiyle arasında bir anlaşmazlık mı var canım?Belki de aile nişanı iptal edelim veya erteleyelim dedi sevgilin de sana yansıtmadan çok çalışıp kendi hayatını kendi yönetmek istiyordur?İnşallah hiçbirsorun yoktur canım
Bende onu anlamadım işte canım sürekli neye diyorum birşey demiyor. Bir sorun olduğunuda sanmıyorum ailesinden yana yani aileside istiyor artık evlenmesini çünkü yaşı geldi 29 yaşında 30'a gircek bu sene maddi açındanda sorun olduğunu sanmıyorum başka ne olabilir ki

Evet yanılıyorsunuz biz birbirimize çok bağlıyız aslında hatta o bana daha çok bağlı benim ona bağlı olduğumdan siz bu durumla ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Ben yanılıyorum madem size sizden daha çok bağlı neden sizi sevmediğini düşünüyorsunuz ben anlayamadım:confused:

Back
X