Sevgilimin dengesizliği

Cinselliğin yetersiz olduğunu mu söyledi?
Üstelik cinsellik yaşamıyorken 🥴
Yoğun iş temposunun arasında çıkıp bi piknik yapsaydınız oksijen alırdınız
evde kapanıp kalınca insanın aklı oraya gider haliyle 🥴
sizde resti çekin
resmi olaylara adım atalım
İzin gününde de çıkıp sinemaya gidelim çimlerde oturalım diyin
Yok bunlar beni sıkıyor derse zaten evlilik kurtarmaz o ilişkiyi
Kaç kere piknik yapalım dedim kabul etmedi kafası dağılsın

Evde görüşmek istiyor dışarda bisey yaapmayacagini biliyor gezmekten sıkılıyor ufakta olsa bişeyler yaşanıyor ama bu ona yetmiyor hep şikayet istediği olmazsa evlenmeyecekmis
Biptirsin gitsin ozaman sizi sevdiği filan yok adamin niyeti cinsellik yaşayıp gününü gün etmek iyi düşünün.

Evde görüşmek istiyor dışarda bisey yaapmayacagini biliyor gezmekten sıkılıyor ufakta olsa bişeyler yaşanıyor ama bu ona yetmiyor hep şikayet istediği olmazsa evlenmeyecekmis
sakın manipülasyona kanmayın.istemiyorsanız asla tam bir ilişki yaşamayın.

Alamadı diye hırs yaptı hiç daha önce böyle bişey le karşılaşmamis ne istedilerse yapmışlar

Bilmiyorum 4 sene var aslinda şu an özür dilemesi lazım kendini affettirmesi lazım ama umrunda değil takmış kafayı şeyine
Sizi ciddi anlamda seviyorsa sayıyorsa bu kadar üstelemez cinsellik konusunda.
Bırakın şu sene olaylarını,hiç bir önemi yok bunun,evli insanlar boşanıyor bu yönden bakın olayada.
Af dilesede gene aynı istekle gelir emin olun.

Kaç kere piknik yapalım dedim kabul etmedi kafası dağılsın
Cinsellik iki taraf da mutlu olacaksa olmalı
Bir erkek bunun için diretiyor ilişkisini zedeliyorsa 5 para etmez demektir
Şimdi 4 sene ilerde 14 sene heba olmasından iyidir
Hayat 4 seneden ibaret değil
Ayrılmak istiyorsan sağlam sebeplerin var zaten

Cinsellik iki taraf da mutlu olacaksa olmalı
Bir erkek bunun için diretiyor ilişkisini zedeliyorsa 5 para etmez demektir
Şimdi 4 sene ilerde 14 sene heba olmasından iyidir
Hayat 4 seneden ibaret değil
Ayrılmak istiyorsan sağlam sebeplerin var zaten
Aynen öyle 4 sene sonunda bana yaptığına bakın sinirden napicagimi bilmiyorum

Evlenmeden cinsellik yaşamayacağınızı söylemişsiniz ve 4 sene sürmüş ilişkiniz. Adam bunu zaten kabullenmiş olması lazım. Bu bir tercih meselesi saygı duyması lazım. Duymuyorsa 4 seneye yazık olmuş. Belki iş yoğunluğundan dolayı da olabilir aranızda olanlar. Biraz ara verin zaten sizin için şehir değiştirmişse var olan bir sevgi durumu vardır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sizi ciddi anlamda seviyorsa sayıyorsa bu kadar üstelemez cinsellik konusunda.
Bırakın şu sene olaylarını,hiç bir önemi yok bunun,evli insanlar boşanıyor bu yönden bakın olayada.
Af dilesede gene aynı istekle gelir emin olun.
Yaş oldu 38 böyle manyaklarla uğraşmaktan tam evliliğe iş geliyor sapıtıyorlar evlilik için hazırlık yapacagimiza beni mutsuz etmekten zevk alıyor resmen bilerek yapıyor bazen diye düşünüyorum geçen hafta kız kardeşimle tatile gittim ona mi sinir oldu bilmiyorum

Evlenmeden cinsellik yaşamayacağınızı söylemişsiniz ve 4 sene sürmüş ilişkiniz. Adam bunu zaten kabullenmiş olması lazım. Bu bir tercih meselesi saygı duyması lazım. Duymuyorsa 4 seneye yazık olmuş. Belki iş yoğunluğundan dolayı da olabilir aranızda olanlar. Biraz ara verin zaten sizin için şehir değiştirmişse var olan bir sevgi durumu vardır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yani geldiğinden beri yanlışını görmedim tek zaafi cinsellik takmış durumda

Yaş oldu 38 böyle manyaklarla uğraşmaktan tam evliliğe iş geliyor sapıtıyorlar evlilik için hazırlık yapacagimiza beni mutsuz etmekten zevk alıyor resmen bilerek yapıyor bazen diye düşünüyorum geçen hafta kız kardeşimle tatile gittim ona mi sinir oldu bilmiyorum
isterse 48 olsun yaşınız.beklemek istiyorsanız evliliğe kadar bu olay sizin kırmızı çizginizse bekleyecek sevgiliniz kusura bakmasın.isteyen kadın da 20 yaşında yaşar bu kimseyi ilgilendirmez.tamamen kişinin kendi kararıdır

Açık söyleyim sizin yaşınızı daha küçük diye tahmin etmiştim,belli bir yaşada gelmişsiniz zaten,doğru olan kararı verebilecek yaştasınız.İyi düşünün derim dediğiniz gibi tatil olayına kafa bozduysa bu onun karışma hakkını vermez zaten.

Back
X