Sevgilimin dengesizliği

Düşüncesi şu,
"4 senedir bu ilişkiye yatırım yaptım, para ve zaman harcadım, evlenmeye niyetim yok ama ayrılmadan önce bi seks yapalım da en azından masrafı çıksın çünkü bana borcu var. Şerefsiz birisi olduğum için zorlayarak baskıyla cinsellik kabul ettirebilirim. Sonra da ayrılır yoluma bakarım."

Kusura bakmayın ama bu tipler böyle.

Evde görüşmek istiyor dışarda bisey yaapmayacagini biliyor gezmekten sıkılıyor ufakta olsa bişeyler yaşanıyor ama bu ona yetmiyor hep şikayet istediği olmazsa evlenmeyecekmis
Nasıl seni evlenmemekle tehdit etme hakkını kendinde görüyor ki? Bu ne ukalalik?
Bas tekmeyi gitsin, 4 yıldır bunla olduğun için sana normal gelmiş ama piyasada ne tatlı adamlar var, daha iyisiyle tanisacagina eminim.
4 sene için gelecekteki 40 senen Allah'ın mendeburuyla evin içinde, 'bari çay içmeye cikalim' diye yalvarmakla geçmesin

Düşüncesi şu,
"4 senedir bu ilişkiye yatırım yaptım, para ve zaman harcadım, evlenmeye niyetim yok ama ayrılmadan önce bi seks yapalım da en azından masrafı çıksın çünkü bana borcu var. Şerefsiz birisi olduğum için zorlayarak baskıyla cinsellik kabul ettirebilirim. Sonra da ayrılır yoluma bakarım."

Kusura bakmayın ama bu tipler böyle.
Hiçte para harcamadi yani bu şekilde düşündüğünü sanmıyorum sadece hırs yaptı

Nasıl seni evlenmemekle tehdit etme hakkını kendinde görüyor ki? Bu ne ukalalik?
Bas tekmeyi gitsin, 4 yıldır bunla olduğun için sana normal gelmiş ama piyasada ne tatlı adamlar var, daha iyisiyle tanisacagina eminim.
4 sene için gelecekteki 40 senen Allah'ın mendeburuyla evin içinde, 'bari çay içmeye cikalim' diye yalvarmakla geçmesin
Evlenirsek haftada iki gün yemeği dışarıda yeriz falan diyordu şimdi zamanı yok is degistirecekti

Evlenirsek haftada iki gün yemeği dışarıda yeriz falan diyordu şimdi zamanı yok is degistirecekti
Emin ol ki yersiniz
Evlenince romantik de olur, sana daha çok değer verir. Dört yıldır yapmadığı her şeyi evlenince yapar çünkü yüzük erkekleri eşine tapar hale getiriyor.
Kaynak; BDV

Son düzenleme:
Karşı tarafın alacaklı muhabbeti çok salakça. Ama siz de 38 yaşındaymış gibi davranmıyorsunuz bence biraz. İzin zamanlarınızda ufak bir tatil planlayabilirsiniz beraber, ailem izin vermez diyorsunuz. Muhtemelen iş çıkışı bir aktivite yapmanıza oturup bir kahve içmenize, konsere, tiyatroya gitmenize de saat sebebiyle aileniz izin vermiyor. Bu nedenle sadece haftada bir gün görüşüyorsunuz. Bu adam sizin için doğru kişi midir değil midir bilmiyorum belki sizi mutlu edecek kişi değildir. Ama kendi iyiliğiniz için ailenize karşı bağımsızlığımızı kazanmanız lazım biraz.

Karşı tarafın alacaklı muhabbeti çok salakça. Ama siz de 38 yaşındaymış gibi davranmıyorsunuz bence biraz. İzin zamanlarınızda ufak bir tatil planlayabilirsiniz beraber, ailem izin vermez diyorsunuz. Muhtemelen iş çıkışı bir aktivite yapmanıza oturup bir kahve içmenize, konsere, tiyatroya gitmenize de saat sebebiyle aileniz izin vermiyor. Bu nedenle sadece haftada bir gün görüşüyorsunuz. Bu adam sizin için doğru kişi midir değil midir bilmiyorum belki sizi mutlu edecek kişi değildir. Ama kendi iyiliğiniz için ailenize karşı bağımsızlığımızı kazanmanız lazım biraz.
Söz nişan vs olursa izin verirler aslinda evlenmeden izin vermiyorlar oda sıkıldı biraz daha rahat olmamı istiyor kaç yaşına geldik diyor en azından tanışma olsa oda yok oldu ki tatilde anlaşamadık ayrıldık bizimkiler der evlenmeyecektin ne diye elin adamıyla tatile gittin

Siz karsidaki kisinin en ufak hatasinda kapiyi mi gösteriyorsunuz baştan rest çektim çok
Ufak hata mı?
Adam seks yoksa yallah diyor bana borçlandın diyor siz buna ufak hata diyorsanız evet ben 'ufak' hatalarda kapıyı gösterirdim çoktan. Baştan çekilmiş sonra affedilmiş restleri ısıtıp sunmazdım

Cinsellik bir kadın olarak benim için çok önemli bir şey. Ama karşı taraf istemiyorsa kesinlikle saygı duyardım. (Kadın için böyle bir senaryo pek olası değil ama diyelim ki oldu diyelim) Evlenmeden önce cinsellik yaşamak istemeyen hemcinslerimi erkekler aşırı manipüle ediyor, kadınlar da kendilerini suçlu hissediyor. Ha evlilikte elbette ki önemli ama karşınızdaki kişi sizin eşiniz falan değil. Yok dayanamam falan demeler dayanırlar kuzum dayanırlar. Madem cinsellik yaşamak istiyor evlensin 4 yıl gayet makul bir süre. Ayrıca 38 yaşında olmanız evlenmeden cinsellik yaşamanızı gerektirmiyor. İstemiyorsanız, size uygun gelmiyorsa yaşamazsınız. Sizi oyaladığını düşünüyorum.

Evde görüşmek istiyor dışarda bisey yaapmayacagini biliyor gezmekten sıkılıyor ufakta olsa bişeyler yaşanıyor ama bu ona yetmiyor hep şikayet istediği olmazsa evlenmeyecekmis
Sizin düşüncenize ve isteğinize saygı duymayan bir adamla yolunuza devam etmeyin.
Boş verin dört yılınızı geriye kalan ömrünüzden mühim değil verdiğiniz dört yıl.

Back
X