sevgilimin derdi ne?

2 bucuk senelik iliskim var 20 yasindayim. Erkek arkadasim 27 yasinda. Universiteye basladim. Ayriyetten liseden kpss ye girdim iyi bi puan alirsam duz memurluk veya gardiyanlik dusunuyorum. Neyse erkek arkadasimi ailem biliyor.Babama 1 ay once falan soyledim kizmadi ancak okul bitmeden söz nişan olmaz dedi bizde tamam dedik. Sevgilim yaza aile arasinda söz takalim diyor bana baski yapiyor sen soyleyemezsin zaten baska insanlari ornek gosteriyor durmadan o sevgilisinin arkasinda durdu babasina karsi nişanlandilar falan diyor. Bende istiyorum ancak babamin karsi cikacagini bildigimden bosuna uzulmek istemiyorum ama anlamiyor simdi tartistik o benden tamam elimden geleni yaparim dememi bekliyomus ben demiyormusum !! Napmam lazim cok seviyorum cok deger veriyorum ama kendimi anlatamiyorum.ters ters konustu kkapatti telefonu 10 tane mesaj attim(sinirli mesajlar) takmadi bile bende konusmucam yarin

anlayışsız..
kendi ana babası olsa napardı acaba..
benim eşim de nişanlıyken düğün düğün diye sıkboğaz etti, ailemle beni yüzgöz etti..
şimdi çok pişmanım ailemi zor durumda bıraktığım için...
seviyosa beklesin sıksın biraz dişini, hala sözünü dinlemen gereken annen ve baban olduğunun farkına varsın..
resmen baskı yapıyo saygısız..ben olsam inadıma ağırdan alırım ki sadakatinin ölçüsü orda ortaya çıkar zaten..
keşke şuanki aklımla nişanlı olsaydım...
lütfen benim yaptığım hatayı yapma ve sevgilinin seni sıkboğaz etmesine izin verme..
çok biliyosa gelsin kendi konuşsun babanla..
yada babası muhatap olsun ailenle..
hiç kendini paralama arada, konu sevgilin dahi olsa...
yoksa çok pişman olursun benden söylemesi...

O kadar uzun nişanlı kalmak illa sorun çıkarır. Babani dinlemekle çok iyi yapıyorsun canım.

Aslında ben 20 yaşı özellikle de üniversiteye yeni baslamissan evlilik kararı vermek için erken buluyorum. Yeni insanlar tanıyıp yeni olaylar yasayacaksin, karakterin isteklerin beklentilerin farklilasacak. Şimdiki istediklerini 4 yıl sonra istemeyecksin belki de.Hayat standartlarin değişecek. Babani dinlemeye devam et asssla acele etme tatlım.

2 bucuk senelik iliskim var 20 yasindayim. Erkek arkadasim 27 yasinda. Universiteye basladim. Ayriyetten liseden kpss ye girdim iyi bi puan alirsam duz memurluk veya gardiyanlik dusunuyorum. Neyse erkek arkadasimi ailem biliyor.Babama 1 ay once falan soyledim kizmadi ancak okul bitmeden söz nişan olmaz dedi bizde tamam dedik. Sevgilim yaza aile arasinda söz takalim diyor bana baski yapiyor sen soyleyemezsin zaten baska insanlari ornek gosteriyor durmadan o sevgilisinin arkasinda durdu babasina karsi nişanlandilar falan diyor. Bende istiyorum ancak babamin karsi cikacagini bildigimden bosuna uzulmek istemiyorum ama anlamiyor simdi tartistik o benden tamam elimden geleni yaparim dememi bekliyomus ben demiyormusum !! Napmam lazim cok seviyorum cok deger veriyorum ama kendimi anlatamiyorum.ters ters konustu kkapatti telefonu 10 tane mesaj attim(sinirli mesajlar) takmadi bile bende konusmucam yarin

bence seni gaza getirip babanla konusmani saglamaya calisiyor ama bence daha olgunlasman lazim..sevgilin uyanik dikkat et..peki okulun bitmesine ne kadar var?

O kadar uzun nişanlı kalmak illa sorun çıkarır. Babani dinlemekle çok iyi yapıyorsun canım.

Aslında ben 20 yaşı özellikle de üniversiteye yeni baslamissan evlilik kararı vermek için erken buluyorum. Yeni insanlar tanıyıp yeni olaylar yasayacaksin, karakterin isteklerin beklentilerin farklilasacak. Şimdiki istediklerini 4 yıl sonra istemeyecksin belki de.Hayat standartlarin değişecek. Babani dinlemeye devam et asssla acele etme tatlım.

aynen katılıyorum!

ilaveten içinizi sogutmak istemem ama anlattıklarınıza gore o 24-25yaslarında iken siz 17.5 yasındaydınız...
mezun olan o yaslardaki arkadaslarım liseli kızları gorunce cocuk gozuyle bakıyorlar,
20yasındayken 27yasında birinden etkilenmek ile sizinki gibi 2,5 yıl iliskinin sonucunda bu noktaya gelmeniz bir degil.

babanız dogru soyluyor, once egitim.

ayrıca erkek arkadasınız 30una geldiginde sizin dusunceleriniz degisirse ne yaparım diyip,
hem iliskinizi kendince garanti altına almaya,
hem de direkt mudahale edebilecegi bir alan acmaya calısıyor bilginiz olsun...

Son düzenleme:
Okul kac yil.4 yilliksa suan cok erken.ama 2 yilliksa yavas yavas olabilir belki.olabilir derken yaza dogru isteme.sonra soz nisan.anladigim kadatiyla hem okuyup hemde calisicaksin memur olarak.birde ustune evlilik cok zor.bizimde aramizda 5 yas var.o evlilige hazir benimde okul durumum yok.22 yasindayim ama yinede bekliyo erken oldugu icin.

kaybetme korkusu sarmış...
sen şimdi ünive başladın, çevren değişti genişledi fln o yüzden kıskançlıkta vardır tabi...

Babanızla muhatap olsun sonra da aileler tanışsın sen hiç araya girme

Bu ne sabırsızlık yahu koşturan mı varmış?
Baban zaten söylemiş okul bitmeden söz nişan olmaz diye, daha neyin baskısını yapıyor...

Adam alev alev :-)

Babanizi dinleyin bekleyin. Bu kadae aceleye getirmenin anlami yok. Beklemeyi ogrenmeli.

Back
X