2 bucuk senelik iliskim var 20 yasindayim. Erkek arkadasim 27 yasinda. Universiteye basladim. Ayriyetten liseden kpss ye girdim iyi bi puan alirsam duz memurluk veya gardiyanlik dusunuyorum. Neyse erkek arkadasimi ailem biliyor.Babama 1 ay once falan soyledim kizmadi ancak okul bitmeden söz nişan olmaz dedi bizde tamam dedik. Sevgilim yaza aile arasinda söz takalim diyor bana baski yapiyor sen soyleyemezsin zaten baska insanlari ornek gosteriyor durmadan o sevgilisinin arkasinda durdu babasina karsi nişanlandilar falan diyor. Bende istiyorum ancak babamin karsi cikacagini bildigimden bosuna uzulmek istemiyorum ama anlamiyor simdi tartistik o benden tamam elimden geleni yaparim dememi bekliyomus ben demiyormusum !! Napmam lazim cok seviyorum cok deger veriyorum ama kendimi anlatamiyorum.ters ters konustu kkapatti telefonu 10 tane mesaj attim(sinirli mesajlar) takmadi bile bende konusmucam yarin
anlayışsız..
kendi ana babası olsa napardı acaba..
benim eşim de nişanlıyken düğün düğün diye sıkboğaz etti, ailemle beni yüzgöz etti..
şimdi çok pişmanım ailemi zor durumda bıraktığım için...
seviyosa beklesin sıksın biraz dişini, hala sözünü dinlemen gereken annen ve baban olduğunun farkına varsın..
resmen baskı yapıyo saygısız..ben olsam inadıma ağırdan alırım ki sadakatinin ölçüsü orda ortaya çıkar zaten..
keşke şuanki aklımla nişanlı olsaydım...
lütfen benim yaptığım hatayı yapma ve sevgilinin seni sıkboğaz etmesine izin verme..
çok biliyosa gelsin kendi konuşsun babanla..
yada babası muhatap olsun ailenle..
hiç kendini paralama arada, konu sevgilin dahi olsa...
yoksa çok pişman olursun benden söylemesi...