Valla umarım ince biridir sevgilin,çünkü bazı erkekler vardır sürpriz yapmak istersin"bu ne yaa"gibi laflarla içinizdeki bütün isteği bir anda yok edebiliyorlar,komik bir örnek vereyim;kuzenim mum ışığında güzel bir sofra hazırlamış kocasına işten gelmiş kocası ve aynen şöyle demiş:"bu ne bee her yer mum kokuyo iğreeeençç"deyip elleriyle dumanı savurmuşkaydirigubbakcemile3 o an bütün hevesim yıkıldı diyo kuzen:))şeklinde odunluklarla karşı karşıya kalabiliyoruz biz bayanlar,ama senin ki kibar bir erkekse sevgilinin arkadaşlarıyla bir iş birliği yapıp güzel bir cafe de ya da evde toplanabilirsiniz en makul sürpriz bence,ya da başbaşa kalmak istersen güzel bir yemek ayarlayabilirsin.Kendi yaptığın yemekler tabi ki....a.s.
bu konu da tam benlikmiş çünkü 16 martta bende güzel bir süpriz hazırlamak istiyorumyerimseniben
aysunt un konusunda sevgılısı martta dogan herkez yararlancak galıba
benımde 5/3 dogumgunu hep berber bısey dusunup hepımız aynısınımı yapsak
kızlar bi fikrim daha var ama ne kadar başarılı olur bilemem acaba diyorum tanışma hikayemizi bi kitap halinemi getirsek resimli falan karikatürlü altında nasıl tanıştığımızı masal şeklinde anlatan !!!! ne dersiniz?????
ocak ayında nişanlımın doğumgünüydü, bende yaptıklarımı paylaşayım belki sizlere de fikir olur a.s.
doğumgünü cuma olduğu için görüşemiycektik ve iş günü olduğu için ufak kırmızı zarflara notlar hazırlayıp, nişanlımın işyerinde bir arkadaşım var ona ulaştırdım. Zarfları ummadığı yerde bulsun dedim, nerelere koyacağını falanda söyledim tabii (çalışma ortamını bildiğim için kolaylık oldu) zarfların 1'i yemek yerken peçetelikten çıktı, diğeri kargoyla gelmiş gibi oldu ve kargo poşedinden çıktı, diğeride arabada direksiyona geçtiğinde gösterge saatinin ordan çıktı.
ertesi günde nişanlım yarım gün çalıştığı için o eve gelmeden onlara gittim. kalpli pasta yaptırmıştım, büyük kırmızı kartona büyük harflerle yazı yazmıştım ve hediyesini siyah bir kutuya koyup üzerine renkli kalpler yapıştırıp,güzelce kurdeleyle bağlamıştım. kartonu yatak örtüsünün altına yerleştirdim. balkondan geldiğini görünce pastanın mumlarını yaktım ve kapıyı açıp karşısında beni görünce çok şaşırdı, çünkü daha geç gitmemi bekliyordu. Güzel bir günün ardından beni eve bırakıpğ eve döndüğünde ve yatağını açtığında kırmızı kartonu görünce onada bayağı bir şaşırmış.
Umarım yazdıklarım sizlere de fikir olabilir :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?