- 19 Haziran 2024
- 169
- 289
- 23
- 30
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
seni yara bandı olarak mı kullandığını düşünüyorsun ? belki de ilişki biteli yılı geçmiştir ama hadi ayrılalım diyişleri 4 ay öncedir.Çok hızlı açıyorum konuyu . Şoktayım çünkü . En sonki konumdan bilenler bilir birisi ile tanıştım flört ettik çok etkilendim vs vs . Dün öğrendim ki bu kişi ( bana evliliğimin bitme nedenini daha yeni sordu ) dört yıllık ilişkisini bitireli daha aylar olmuş . Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. İki aydır çok güzel tatlı ilerleyen bi flörttü . Sevgili olmaya karar vermiştik. Evliliğiminn bitme nedenini vs asla sormadı etmedi . Meğer bu konuların açılmasından çekindiğindenmis. Siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız . İki ay boyunca hiç böyle bir şey sezdirmedi.
Zaten çok ayrıl barış bi ilişki imiş. Araya başkaları girmiş. En son geri dönülemez şekilde bitmiş . Sormasam asla hissetmezdim . Bilmiyorum belki tekrar geri dönecek belki bende o araya giren kişilerden biriyimdir . Sadece bana karşı çok temkinli idi zamanla açıldı .seni yara bandı olarak mı kullandığını düşünüyorsun ? belki de ilişki biteli yılı geçmiştir ama hadi ayrılalım diyişleri 4 ay öncedir.
Hayır yani bu konular exler hiç açılmadı . O sormayınca doğal olarak bende sormadım. Konu iki ay boyunca açılmamış olduEvliliğinin bitme sebebini sormasınlar bişey yokki
Altta yatan sübniminal bir mesaj mı var
yani sen de hemen mecnun olup çöllere düşmeyeceksin ki , flört bunun için değil mi ? tanırsın ilerler ya da ilerlemez sen de bir evlilik geçirmişsin o da uzun süreli bir ilişki ...Zaten çok ayrıl barış bi ilişki imiş. Araya başkaları girmiş. En son geri dönülemez şekilde bitmiş . Sormasam asla hissetmezdim . Bilmiyorum belki tekrar geri dönecek belki bende o araya giren kişilerden biriyimdir . Sadece bana karşı çok temkinli idi zamanla açıldı .
Herşeyin bir ilki vardır eğer ard niyet barındırmıyor ise çokta şey yapmayınHayır yani bu konular exler hiç açılmadı . O sormayınca doğal olarak bende sormadım. Konu iki ay boyunca açılmamış oldu
Onun ayrıl barış sürmüş ve araya biriler girmiş . Su aşamada gerçekten beğendiğim birisi oldu . Daha fazla bağlanıp etkilenirsem ve aradaki ilişkiler gibi kaynayıp bitersem ne olacak bunu düşünüyorumyani sen de hemen mecnun olup çöllere düşmeyeceksin ki , flört bunun için değil mi ? tanırsın ilerler ya da ilerlemez sen de bir evlilik geçirmişsin o da uzun süreli bir ilişki ...
bağlanma , seninzaten hemen bağlanma lüksün mü var ? her adımını temkinli at.Onun ayrıl barış sürmüş ve araya biriler girmiş . Su aşamada gerçekten beğendiğim birisi oldu . Daha fazla bağlanıp etkilenirsem ve aradaki ilişkiler gibi kaynayıp bitersem ne olacak bunu düşünüyorum
Onun ayrıl barış sürmüş ve araya biriler girmiş . Su aşamada gerçekten beğendiğim birisi oldu . Daha fazla bağlanıp etkilenirsem ve aradaki ilişkiler gibi kaynayıp bitersem ne olacak bunu düşünüyorum
Üç gün sonra mı tanıştınız . Yoksa eskiye mi dayanıyordu4 yıllık ilişkimi bitirdikten tamı tamına 3 gün (72 saat) sonra hayatıma aldığım adamla bin yıldır evliyim. Rakamlar bir şey ifade etmez.
Siz niye bu kadar karalar bağladınız ki?
Tanışıyorduk ama samimiyetimiz yoktu.Üç gün sonra mı tanıştınız . Yoksa eskiye mi dayanıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?