Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadın neyse ok da . Uzun ilişkiden çıkan kişi erkek olunca güvenemiyorum djdjdkd yası ne ara yaşadın atlattın da beni buldun . Normalde de ayrıl barış olunca araya başkaları girmiş takılmış falan açıkça söyledi . Dedim ben öyle olmayacağımı nereden bileceğim ? Öyle olsa söylerdim seninle yedi yirmi dört beraberiz her anımdan haberdarsın . Olması gerektiği gibi gidiyor her şey . Bende uzun ciddi ilişki planlayarak çıkmadım evden ama böyle denk geldi ne yapayım vs diyor . Burcu da yengeç . Malum yengeç erkeği exlerine dönmesi ile bilinir djdkdkdk
e aylar gecmis ne yapacaktı evde durup yas mi tutacakti?
bittiyse bitmistir mesele mi yani?
sanki bosanali birkac ay olmus.
benim ayril baris bir ilişkim vardi. en son deneyelim diye agustos ortasında gelmisti. eylul ortasinda simdiki nisanlimla tanıştım :)
hatta duzgun iliskilerimin hepsi , bir onceki kötü biter bitmez basladi diyebilirim:)
hayatta elin erkeginin ardindan yas tutma huyum yoktur. Biten biptirsin gitsin, iyi olsa zaten bitmezdi.
ayni hafta bile unutup yeni bir ilişkiye başlayabilirim
benim ayril baris bir ilişkim vardi. en son deneyelim diye agustos ortasında gelmisti. eylul ortasinda simdiki nisanlimla tanıştım :)
hatta duzgun iliskilerimin hepsi , bir onceki kötü biter bitmez basladi diyebilirim:)
hayatta elin erkeginin ardindan yas tutma huyum yoktur. Biten biptirsin gitsin, iyi olsa zaten bitmezdi.
Bende öyleyim en fazla iki hafta derdine düşer yoluma bakarım. Boşanınca bile tuttugum yas altı ay anca sürdü . Ama konu erkeğin uzun iliskisi olunca güvenemiyorum . Burcu yengeç . Exlerine dönmeleri ile meşhurlar djdjdkd zaten söylediğine göre ayrıl barış gitmiş araya başkaları girmiş sonra geri barışıkmış. Araya girenler takılmaydı diyor . Nereden bileyim öyle olmadığımı . Kafam çok karışık. Gerçekten çok güzel gidiyordu her şey . Hiç söylememiş olsa ruhum duymazdı.
Normalde de ayrıl barış olunca araya başkaları girmiş takılmış falan açıkça söyledi . Dedim ben öyle olmayacağımı nereden bileceğim ? Öyle olsa söylerdim
su cumle ne kadar tırt
"oyle olsa söylerdim"
ayril barisken hayatina aldigi diger kadinlara "ya biz belki barisiriz hala yedekte eski sevgilim" mi demis?
bir ay once dört yillik iliskisini bitirmiş erkek OK
böyle salak salak cumleler kuran boş erkek ️NOT
su cumle ne kadar tırt
"oyle olsa söylerdim"
ayril barisken hayatina aldigi diger kadinlara "ya biz belki barisiriz hala yedekte eski sevgilim" mi demis?
sadece aylar önce derken, sanki saatlerden bahsediyor gibisiniz. bir ilişki kafada bitince ertesi gün dahi yoluna devam edebiliyorsun. ama bitmezse de üstünden yıllar da geçse bir şekilde aklında kalıyor. daha başındasınız zaten. olup olmayacağını zaman gösterir. red flag lik bir durum göremedim.
Siz bu mantıkla bu kadar temkinli olacağım diye böyle herşeyi iskalamaya devam edersiniz bunun pişmanlığı cokda uzak olmaz size yani yengeç su porsugu akrep balık cipra bırakın Allah aşkına gerçi Bosverin o kişi kendi gibi geçmişe mana yüklemeyen ve sadece burçlara göre karakter analizii yapmayan birriyle daha mesut olur .Her kadın yada erkek için bazen reddedilen daha iyiye kavuşur .Sizin bu bakış açısı sadece sizin için seçenekleri daraltır yarın başkasıyla tanisirsiniz hiç böyle dertleri yoktur burcu uygundur en eski iliskusi 2 yıl önce bitmiştir fakat hayatınızın kazığını atar gider bilemezsiniz
su cumle ne kadar tırt
"oyle olsa söylerdim"
Canım alintilamada yorumum sana değildi belirteyim birde nedense o çocuk böyle dediyse gıcıklığına demiştir bende önyargılı olduğunu hissettiğim an karşıdaki gıcık gıcık konusurdum ona eskiden hani gitsin başımdan olmaz bundan gibisine