Merhaba, boşanmış çocuklu bir adamla sevgiliyim. Normalde sevgilim eski eşine karsi nötrken eski eşi kavgalıydı hatta cocugu pek gostermiyordu. Ne olduysa her şey birden değişti arayıp yardım istedi cocukla iletisim kurmasi için davet etti hesabını bile herkese açık hale getirmiş bu kadın şuan nişanlı anlayamıyorum gercekten cocuk için mi her sey yoksa başka bir durum olabilir mi?
selam bu konuda deneyimli hatta master yapmış biriyim :) eşimin 2. evliliği ve çocuk var. benimse ilk evliliğim.
eşim zor bir şekilde boşanmış. neyse ki bir şekilde yoluna gidip boşandı. biz beraberdik. bu süreci anlatmıyorum bile. neler yaşattı neler. nişanladığımızı duydu yine aynısı.
Göya adı anne. diyorum ki rabbim böyle kadınlara neden annelik vasfı veriyosun.
tabiki evlendiğimizi sakladık. düğünü falan basar diye . şaka gibi ama gerçek. biz balayındayız. çocuğu getirmiş çocukta 5-6 yaşlarında. kayınvalideme bırakmış.
biz geldik. nurtopu gibi bir düğün hediyem oldu. al bakalım dediler.
tabiki zor zamanlar, sinir harpleri- stres, seni anlamayan bir kaynana.
bu zor zamanlarda yanımda sadece eşim vardı. olmasaydı evliliğim ilk ayında biterdi. daha başlayamadan.
tabiki devamı geldi. velayet annede ama çocuk bizde. şaka değil ama gerçek.
BU DURUMA ŞÖYLE YAZANLAR OLMUŞ. İŞTE ÇOCUKLU BİRİYLE EVLENDİĞİNİ BİLİYODUN. EVET BİLİYORDUM. AMA BİLMEDİĞİM ŞU, BANA OYUN OYNANDI. OYNAYANLARA HAKKIMI HELAL EDİYOR MUYUM TABİKİ HAYIR.
BEN ÇOCUĞUN BENİMLE YAŞAYACAĞINI BİLEREK EVLENMEDİM. BİLSEYDİM EVLENİRMİYDİM BİLEMEM. TARTIŞILIR.
sonrasından da bahsedeyim ; velayeti aldı eşim en azından o kadına saçma ve gereksiz yere para ödemek zorunda kalmadık.
saçma sapan salak salak eşimi arar; gereksiz gereksiz sorular sorar. sırf sohbet için. eşim müsaade etmiyor tabiki elinden geldiğince. çocuk okula gidiyor. anne olarak çocuğuyla ilgilenmek, ders vs hepsini eşim yapıyor. kişisel temizliği eşimde. çünkü annesi yıkamıyor. neymiş çocuk yıkatmıyormuş. ders yaptırmıyor. yapmıyormuş.
mesela aklıma gelen bir örnek daha vereyim;
birgün çocuk onu yaklaşık 2 hafta görmedi. hatta konuşmadıda. annemi özledim diyor. eşim türlü bahanelerle atlatıyor . çünkü anne istemiyor. çocuk ağlıyor anne gelicem diye telde. bir gece önceden hazırlandı. tam eşim götürecek çocuğu aradı işim var getirme. çocuk ağlıyor ve öylece bıraktı çocuğu telde.
şimdi kim suçlu sizce?
eşim mi, ben mi,bu çocuk mu? bizim aşkımız mı? yoksa anne olma vasfına bile layık olmayan o kadın mı?
anlamadığına göre senlik bir durum değilmiş. o anladı ve özelden mesajlaşıyoruz. sen okumamış farzet ok.Konu sahibine bu kadar anlattiklarinizin faydasi nedir?
anlamadığına göre senlik bir durum değilmiş. o anladı ve özelden mesajlaşıyoruz. sen okumamış farzet ok.
ona deneyimlerim konusunda yardımcı oluyorum. eski kocasına yapışmış , hala sevgi dilenmeye çalışan , yanındayken kıymet bilmemiş, yanından gidince peşine koşan, çocuğuna bile saygısı sevgisi olmayıp sırf inat uğruna çocuğunu bu savaşta harcayan kadınların iç dünyasını anlatıyorum. sen neden rahatsız oldun anlayamadım????
ama erkekler kararlıdır. verdiği kararların arkasındadır. o eski eşlere de sadece kaybettiklerini izleyip iç çekmek düşer.
tüm; herşeye rağmen kazanan aşklara selam olsun....
Konu sahibine bu kadar anlattiklarinizin faydasi nedir?
eski eşler tü kaka demedim asla da demem. nice güzel saygılı ; çocukları için eş olamasalar da çok iyi anne baba ebeveyn olan çiftler var.Erkekler kararlidir , verdigi kararlarin arkasindadir....eski esler tu kaka oyle mi?
ay hic gulecegim yoktu
Ben bunu yeni gördüm nedense. Şimdi durum nedir? Ah bi konuşabilseniz sevgilinizle korkmadan çekinmeden.Ben bu konuyu açtığımda çok kötü tepkilerle karsılaştım. Senin sevgiline mi kaldı diye ama gelinen noktada kadın tekrar boşanıp bu şehre gelecegini soylemis stalker olmustum sizin gözünüzde ama hislerimde haklıydım. Barışmak için zorlayacağını da düşünüyorum hatta belki o konuşma geçmiştir bilemiyorum neyse
Kadın sık arıyor sorunları var ama artık sallamıyorum. Ne yapayım hayattan yoruldum kendi kabuğuma çekildim.Ben bunu yeni gördüm nedense. Şimdi durum nedir? Ah bi konuşabilseniz sevgilinizle korkmadan çekinmeden.
Ne sorunları varmış?Kadın sık arıyor sorunları var ama artık sallamıyorum. Ne yapayım hayattan yoruldum kendi kabuğuma çekildim.
evli ilk mesajla çok açık olsun istemedim . Çok sorunları var adam çektirmiş boşanma aşamasındalar ama dediğim gibi alıştım bu duruma. Arasa da aramasa da umrumda değil kendi hayatımdan bile vazgeçtim saldım yani.Hem bu kadın nişanlı değil miydi nasıl boşanıyor 1 haftada?
Siz yanınızdaki adama güvenmiyorsunuz, ağzımı açarsam çıkar gider, yolu açılır diye korkuyorsunuz.evli ilk mesajla çok açık olsun istemedim . Çok sorunları var adam çektirmiş boşanma aşamasındalar ama dediğim gibi alıştım bu duruma. Arasa da aramasa da umrumda değil kendi hayatımdan bile vazgeçtim saldım yani.
Başka nedenlerden dolayı psikolojik sorunlar yaşıyorum. Hayattan hiçbir isteğim yok o sebeple onu da kendi haline bıraktım açıkçası ama gerçeği söylemem gerekirse sevgilimin güvenilir ve özverili olduğunu biliyorum bu sebeple aradığının da farkındayım hayat böyle işte.Siz yanınızdaki adama güvenmiyorsunuz, ağzımı açarsam çıkar gider, yolu açılır diye korkuyorsunuz.
Siz gözünüzde fazla büyütmüşsünüz bu adamı, dediğiniz gibi olsa korkmazdınız bu kadar, o kadın sizden daha çok içini açıyor sizin sevgilinize bunda bir terslik yok mu sizce? O kadın sizin gibi korkmuyor şöyle dersem ne olur ne tepki alırım diye içine hiçbir şey atmıyor, sizce de bir sorun yok mu?Başka nedenlerden dolayı psikolojik sorunlar yaşıyorum. Hayattan hiçbir isteğim yok o sebeple onu da kendi haline bıraktım açıkçası ama gerçeği söylemem gerekirse sevgilimin güvenilir ve özverili olduğunu biliyorum bu sebeple aradığının da farkındayım hayat böyle işte.
Bilmiyorum açıkçası baska biriyle olsam yüzde 90 sorun yaşamıştık dedi. Benim sorunum farklı ama dediğiniz gibi içimi acamıyorum daSiz gözünüzde fazla büyütmüşsünüz bu adamı, dediğiniz gibi olsa korkmazdınız bu kadar, o kadın sizden daha çok içini açıyor sizin sevgilinize bunda bir terslik yok mu sizce? O kadın sizin gibi korkmuyor şöyle dersem ne olur ne tepki alırım diye içine hiçbir şey atmıyor, sizce de bir sorun yok mu?
İşte sizin sorununuz eski eş değil, ilişki dinamikleriniz. Kendinizi rest çeken tarafta göremediğiniz için içinizden geleni yapamıyorsunuz. Yarın başka birileri olur, bu sefer bir kadın bile olmayabilir, siz yine çekinen tarafta olursunuz. Çünkü ilişkinin seyrini siz belirlemiyorsunuz. Rahatta olan taraf o.Bilmiyorum açıkçası baska biriyle olsam yüzde 90 sorun yaşamıştık dedi. Benim sorunum farklı ama dediğiniz gibi içimi acamıyorum da
İşte sizin sorununuz eski eş değil, ilişki dinamikleriniz. Kendinizi rest çeken tarafta göremediğiniz için içinizden geleni yapamıyorsunuz. Yarın başka birileri olur, bu sefer bir kadın bile olmayabilir, siz yine çekinen tarafta olursunuz. Çünkü ilişkinin seyrini siz belirlemiyorsunuz. Rahatta olan taraf o.
Evet maddi ve manen güçlü olan o. Ilişkimi eskisi gibi umursamıyorum zaten her gün mesaj atıp arayan soran o oluyor. Benim ona bile gücüm kalmadıİşte sizin sorununuz eski eş değil, ilişki dinamikleriniz. Kendinizi rest çeken tarafta göremediğiniz için içinizden geleni yapamıyorsunuz. Yarın başka birileri olur, bu sefer bir kadın bile olmayabilir, siz yine çekinen tarafta olursunuz. Çünkü ilişkinin seyrini siz belirlemiyorsunuz. Rahatta olan taraf o.
Neden bitirmiyorsunuz muhtaç mısınız ona. Hayır bu ne rahatlık ondaki siz sessiz kalırsanız arkanızdan tabi at koştururlar.Evet maddi ve manen güçlü olan o. Ilişkimi eskisi gibi umursamıyorum zaten her gün mesaj atıp arayan soran o oluyor. Benim ona bile gücüm kalmadı
Seviyorum çünkü onunla sevgili olmak benim hayalimdi. Onunlayken hayalimi yaşıyorum kendim için yaptığım bir şey bu hayatta.Neden bitirmiyorsunuz muhtaç mısınız ona. Hayır bu ne rahatlık ondaki siz sessiz kalırsanız arkanızdan tabi at koştururlar.
Eski eşte suç yok suç sevgilinizde benim için en az potansiyel eskilerdedir yenilerin potansiyeli daha fena doğrusu
evliykenmi hayalini yaşıyordun nasıl yaniSeviyorum çünkü onunla sevgili olmak benim hayalimdi. Onunlayken hayalimi yaşıyorum kendim için yaptığım bir şey bu hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?