Merhaba kızlar direk konuya gireceğim zaten uzun bir konu. Erkek arkadaşımla sevgili olmadan 6-7 ay once 9 aylık bir ilişkisi olmuş ve erkek arkadaşım bitirmiş bu ilişkiyi ancak kız hiç bitirmek istememiş hatta daha sonrasında hep tekrar olması için uğraşmış çeşitli sosyal platformlardan ulaşmaya çalışmış erkek arkadaşıma. Biz sevgili olduktan sonra kız ikinci ayımızdayken erkek arkadaşımın profilini görüp ona hayırlı olsun diye bir mesaj atmıştı erkek arkadaşım bana soyledi ve hiç cevap vermeyip engelledi aradan bir süre geçtikten sonra kız bu sefer önceden erkek arkadaşımın takipleştiği kızlara (kızlar yabancı) istek atıp erkek arkadaşımın onun sevgilisi oldugunu ve onu aldattığını ve şuan başka bir kızı da aldatıyor ona mesaj gönderin gibisinden kızlarla konuşuyor (yani amacı kızların bana yazmasını ve bizim ayrılmamızı sağlamak. Öyle bir şeytan ki olayı anlatamadım bile oyle bir planlamış. Kızlardan bir tanesi erkek arkadaşıma ulaşıp kızın dediklerini anlatıp fake hesabı atıyor. Orada ilk erkek arkadaşım ben zannediyor sonra benle konuşunca dank ediyor bu kızın bunları planladığı. O süreçte erkek arkadaşım fake hesaba bir sürü şey yazıp engelliyor. Gel zaman git zaman aynı fake hesap bugün bana istek attı. Kızlar artık bir şey yazmak ve tepki göstermek istiyorum. Umursamamak en büyük cevaptır diyodum ancak artık bu durum canımı cok sıkmaya basladı sizce fake hesaba yazmalı mıyım? Nasıl yazmalıyım?