Sevgilimin eski kız arkadaşı

aylin_89

Oysa bizim evde gülen yok
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
222
34
118
Ankara
Merhabalar
Aralık başında yenı bır ılışkıye başladım
Erkek arkadaşımı 3 yıldır tanıyorum kendisi eski çalıştığım ofisten, düzgün bir adam güveniyorum yanı

Geleyim sorunuma. bız ılışkıye başladık daha 4 gün fılan olmuştu kı erkek arkadaşım benım ıçın bir şarkı paylaştı malum sosyal paylaşım sitesinden. Bana soyleyınce bunu gırıp baktım ve X bunu begendı diyordu. X dediğim de eski kız arkadaşı oluyor. Şarkının ana fikri de hep yanımda ol vs.
Ben tabi rahatsız oldum hala arkadaş olmalarından. Çünkü erkek arkadaşım öyle eski sevgilileriyle görüşen biri degil. Ben rahatsızlığımı belirtince de sildi zaten kendisini. Derken aradan 2 gun geçti, kız erkek arkadaşıma bir mesaj döşenmiş... Kız arkadaşın var dıye benı sildin neden sildin senden beklemezdım minvalli. Alabıldıgıne duygu somurusu... Her neyse cevap vermedi buna sevgilim çünkü arada bır muhabbet zaten yokmuş olsaydı zaten ben bu kadar gereksiz görmezdim kızı
Derken ortak arkadaşlarından birini tutup sevgilime çooook sinirli olduğunu söylüyor o arkadaş da gelip bıze söyledi ben hıçbır tepkı veremiyorum hala
Daha sonra biz bununla bir mekanda karşılaşmışız ben görmedim kızı sevgilime gulumsemış sevgilim de hiçbir tepki vermeden yürüyüp geçmiş bana bunu daha sonra soyledi. Ve ıkıncı gün sevgılımın bir tiyatro oyunu vardı o sosyal paylaşım sitesinden oraya katılacağını yazmış vs ben napıyor bu dedim artık taştım çünkü.
Ve sunu öğrendim ki bu kızla 4 yıl önce ayrıldıklarında ondan sonrakı kız arkadaşına da ızdırap olmuş sureklı arıyormuş... Şu an yaptıklarının aynısını yapıyormuş duygu sömürüsü yanı
Bu kız resmen sevgilime takık ve sürekli kendini göstermeye çalışıyor
Bılerek yapıyor bunu ve ben en güzel zamanlarımı bu saçma sapan şeylerle geçiriyorum. Sevgılım de çok sınırleniyor artık ama nasıl davranacağını bılemıyor.

Benim tavrım ne olmalı sizce su durumda? Kızla elbette iletişime geçmeyeceğim ama sevgilim bir daha benımle ilgili hiçbir attaksiyonda bulunma demeli mi bu kızı yanımda arayıp? Tepkısızlıkten de anlamıyor çünkü...

Ekleme: kızı niye silmediğini konudaki ikinci mesajımda açıkladım...

Son düzenleme:
senden önce baska kizla 4 yillik süren iliskisi bu sürekli takip eden kizin vesiylesiyle mi bitmis?

Bi' insan bi'insanı görmek istemezse onu engelleyebiliyor arkadaşım.

Benim de vardı böyle sevgilim değil ama beni seven.
Sürekli mesaj, gittiğim yerleri öğrenmeler, çiçekler yollamalar.
Tam bir sene sürdü niye sürdü dersen söyleyim.

Kendimi yalnız hissettim Facebook'tan eklemelerini kabul ettim, arasıra esti mesajlarına cevap verdim, sonra canım istemedi konuşmak istemedim vs vs.
Bak erkek arkadaşının facesinde varmış bu kız, sen deyince silmiş. Ee demekki çok rahatsız değilmiş. Eski ilişkisi bu kız yüzünden bitse niye hala listesinde tutsun ya hu mantıklı olalım biraz:44:

Birinin etrafında pervane oluşu istemsiz okşuyordur egolarını. Gerçekten rahatsız olan adam benim yaptığım gibi açık kapı bırakmaz. Ben sonra dank edince şikayet edeceğim demiş, sonra annesine bıktım demiştim. Halbuki sonra bakınca gördüm ki adam benden yüz buluyor arkadaşça selam versem ertesi gün aşk mesajı geliyordu.

Çok rahatsızsa şikayet ediversin öyle söyleyin

Benim ilişkim böyle saplantılı biri için zedelenecek olsun o kişi korksun benden

bana da bir insan karşılık almadığı sürece bu kadar takıntı haline getirmez gibi geliyor.. Nitekim sizin sevgiliniz de onu arkadaşları arasında barındırarak yeşil ışığı yakmış. Ayrıca daha bir ay dolmamış, şimdi üstüne düşerseniz ters tepebilir..

Son düzenleme:
bence sen karışma kıza bişey deme daha çok yenisiniz.
ama sineye de çekme.
yani kızın yaptıkları moralini bozsun suratın düşsün bikaç damla göz yaşı
sevgilin o kıza kızsın aranızdaki ilişkiyi bozuyor diye
ancak o zaman tam bir ültimatom verebilir kıza.
ayrıca isteyen her türlü hayatından çıkarabilir birini.
suratına şöyle bakarsın konuşmazsın iletişimi kesersin max 1 ayda karşı taraf anlar yani.

sıralama biraz karışık ben anladığımı yazıcam
şimdi bunlar 4 sene öncede çıkıp ayrılıyolar arada bi kız giriyo o kızda taciz ediliyo, akabinde tekrar çıkmaya başlıyo kızla, yine ayrılıyolar bu sefer adam seninle olmaya başlıyo bu seferde sen taciz ediliyosun, aralarında bir dargın bir barışık bi ilişkimi var bilemedim tekrar dönmesin ona

Böyle gurursuz insanlar sadece sizde mi var sanıyorsun canım, bizde de var rahat ol. Üstelik evli olupta, erkek arkadaşım ve benle uğraşan yaratıklar var :) Bir de bekar bir kadın vardı, göz göre göre erkek arkadaşıma; birlikte olabiliriz kız arkadaşının bilmesi gerekmez demiş. Birbirimizden gizlimiz saklımız olmadığı için bana herşeyi söylüyor, haberim var. Erkek arkadaşına de ki, bir daha bu kızın karşımıza çıkmaması için gerekeni ona söyle, artık huzurumuzun kaçmasını istemiyorum. Ve asla üçüncü şahısları istemiyorum de. O gerekeni yapar, yapmazsa da sen yap. Ben o şahısları facebook, msn her yerden engelledim. Telefondan aradılar, dedim ki bir arama daha yaparsanız numaranızı savcılığa vereceğim. Bizi rahatsız etmeyin. Şimdilik ne arayan var ne soran. Arayan olursa bu sefer gerçekten mahkemelik olacağız. Ve hiç düşünmeden ne kadar beni oyalayacaksa da bu işin arkasından gideceğim. Bana kalırsa bu başımıza gelenler bizim erkek arkadaşlarımızın zayıflığından. Hadlerini bildirseler, yüz vermeseler böyle durumlar başımıza gelmezdi. Benim erkek arkadaşım olmadı mı? Oldu. Ama bitirdim mi tam bitiririm ben. Hiç bir zaman karşıma çıkmadılar. Ne benim ne de erkek arkadaşımın huzurunun bozulmasına izin vermedim. Çünkü iradeliyim. Bizimkiler irade yoksunu. Sabırlı ve dayanıklı ol bebeğim, sinirlerini koru :) Öpüyorum seni.

eski çiftlerin medeniyeti bahane ederek hala arkadas kalmalarını dogru bulmuyorum .

madem arkadas kalacak kadar iyi anlasıyordunuz ne dıye ayrıldınız .

yanı sahsen ben "arkadas kalma "olayına kesınlıkle ınanan bırı degılım .

ikisinden bırının hala bır beklentısı olması gerekıyor kı arkadas kalsınlar .

yenı bır ılıskıye adım atan tarafın hala eskı sevgılısını arkadas lıstesınde tutmasıda

bence cok buyuk saygısızlık

Facebook olmasaydı buraya açılan dert temalı konuların yarısı olmazdı eminim..
facebook kullanmayın sizde canım..teknolojinin her evresinde içinde olmak zorundaymışız gibi
hissettiren kişiler oluyor fakat bu bizim elimizde..benim facebokum yok..kafam rahat.

kesinlikle katılıorm cnm herşey onda bitiyo birilerinin ilgisi egoları tatmin edio

Bende bunu anlamıyorum işinize gelmeyince kız hemen kötü kadın oldu bu olayda :) Önce suçu erkek arkadaşınızda arayın demekki istiyorda onu çevresinde tutuyor rahatsız olsaydı silerdi zaten merak etme

Bence en güzelı o hatunu görmemezlıkten gelmek
Ona ınat sevgılınle el ele kol kola dolaşman

Belkı bı süre sonra pes eder :26:

Niye pes etsin ki? Adam zaten konu sahibi rahatsız olana kadar sitede listesinde tutmuş, konuşmuş.
O kız da diyodur ne güzel arkadaştık hala, kız geldi bozdu aramızı ona inat varlığımı sürdürücem ondan önce ben vardım diye...

Erkek arkadaşı hiç masum göremedim bu konuda:44:

Yenıden merhabalar
Kusura bakmayın bugün memlekete geldim de bu arada sizlere yazamadım

Su konuya açıklık getıreyım, ılk başta yazmak ıstememiştim siyasi bır konu olduğu ıçın fakat artık açıklamam farz oldu
O kızı silmemiş çünkü bu kız polıtık anlamda erkek arkadaşıma yakın görüşleri olan bır kızmış 4 yıl önce
Daha sonra bu kız daha radikal bır hareketın içinde yer almış
Bu kız bırkaç kez gözaltına alınmış ve erkek arkadaşım da Facebook'tan halini hatrını sormuş eski mesajları da duruyor yanı hepsini okudum toplam 5 kez filan nasıl oldun demiş erkek arkadaşım uzun aralıklarla
Kızı da o yüzden silmiyor, kıza tek zaafı bır dönemler aynı hareketın içinde yer alması ayrıca gozaltına alındığı donemler nasılsın diye sormak da insani bir durum. Ama kız erkek arkadaşımın bu zaafını kullanıyor, duygu sömürüsüne çeviriyor işi. Benım kızdığım nokta bu. Kızın psıkolojısının de çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası, bu sebepten erkek arkadaşımın gayet iyi niyetli yaklaşımını taviz olarak algılıyor olabilir.

Son düzenleme:

ilk cümlenize katılmıyorum, bugün arkadaşım geldi, 5 6 sene evvelki eski sevgilisiyle tekrar denemeye karar vermişler.bu zamana kadar hiç bir şekilde görüşmemeişler çünkü kızın 4 sene süren bir birlikteliği varmış, haber bile almıyormuş çocuktan ne bir ümit ne bir haber yani.fakat çocuk sürekli haber alma telaşındaymış bu süre zarfında kimseyi sevmemiş hastalık derecesinde takıntı haline getirmiş kızı o zamanlardaki beraberliklerindeki gibi aşıkmış ona..
tahminimce o kızın halide hastalık derecesinde yani takıntı, konu sahibinin sevgilisinin karşılık verdiğini filan düşünmüyorum ben

Valla erkek arkadaşının söyledikleri bence hep bahane.İnsan birisinden gerçekten rahatsızsa onunla muhattap olmamak için her şeyi yapar.Kimse kimsenin hayatına karşısındaki insan istemediği sürece salça olamaz.

Ya çok mu zor hat değiştirmek,facebook hesabından engellemek ya da ismini biraz değiştirerek yeni bi adres almak.
Benim de vardı takık bir aşığım onu engellemezdim,sevmiyordum ama ego tatmini yapıyordum ve hayatıma o dönemler gerçekten değer verceğim ve aşık olcağım bi erkek girmemişti.Boşluktaydım o eski sevgilimin yaptığı şeyler beni şımartıyordu,motive ediyordu.

Ne zamanki şuanki sevgilimle tanıştım,hayatımdaki tüm eskileri sildim,hiç biri hiç bir şekilde ulaşamazlar bana.Çünkü artık gerçekten onlarla muhattap olmak istemiyorum,sevgilim zaten egolarımı okşuyor...

Bence o kızı suçlayacağına önce sevgilinle adamakıllı bi konuş.

bence hersey erkek arkadasında bıtıyor ,ben ıstemesken kımse bana sokulamaz ve benım hayatımda rol alamaz ,erkek arkadasın cıddı bır sekılde kıza senınle gorusmke ıstemıyorum dese ınanaıyorumkı ıpler kopacak

Ee senden önceki ilişkisinde de bu kız böyle sorun olmuyor muydu?
Eğer oluyorsa "bu hal hatır" sormak için listede tutmalar saçma değil mi?
Bi'kız tarafından böyle beğenilmek hoşuna gidiyor bence, yoksa politik vs her ne olursa olsun aşık bir adam sevdiği kadını üzücek şeyleri ortadan çok güzel kaldırır.

eski olan eskide kalır.arada sen olmasan da,seninle ilişkisi olmasa da onunla tekrar birleşecek hali yok.bitmiş zaten o sevgi.o yüzden mutlu ol,rahat ol.sevginize zarar veremez.sen ne kadar özgüvenli olursan sana o kadar saygı duyar.ama her saniye bu olayı hatırlatırsan,aklın hep o kızda olursa saplantılı eski kız arkadaşın da istediği olur.huzur kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…