Sevgilimin eski kız arkadaşı

Canım senin bahsettiğin gibi insanlar var evet ama bak sen anlatırken hiç bir şekilde iletişim kuramamasına rağmen dedin buna rağmen peşinden koştuysa zaten o çocukta ya ileri derecede takıntı vardır ya da çok seviyordur ki ben sevdiğini düşünüyorum. Ama bu konuda arkadaşın sevgilisi eski sevgilisi olmasına rağmen kızı facebookunda tutuyor yani ona yeşil ışığı yakıyor.

Kusura bakma ama bu resmen bahane. Hem de mantıklı açıdan bakarsan hiç inandırıcı değil.. Siyasi görüşü aynı diye eski sevgilisini faceinde tutmak bunu da ilk defa gördüm..

Eski sevgilim bana sürekli nasılsın dese ( ki 5 kez pek de azımsanmayacak bir sayı ) ben de benimle ilgilendiğini düşünürdüm. Hatta böyle olaylar olsa sevgilim de noluyor diye müdahale ederdi. Yani erkek mantığı da bu yönde çalışıyor.

Senin sevgilinde kıza umut vermiş ondan sonra sen kızınca da bir güzel bahaneleri dizmiş. Kızın akıl sağlığında bir sorun olmadığı gibi senin sevgilinde hiç iyiniyetli değil...

Benim sorduğum şey de buydu.
Kızı yanımda arayıp görüşmek istemiyorum demeli mi? Yoksa hiçbir şekilde iletişime geçmemeli mi?
Erkek arkadaşım şuna inanıyor, eğer kızı ararsa kız onu ciddiye aldığını düşünüp daha fazla hayatına girmeye çalışırmış.
Ben de diyorum ki yeterınce sert ve kararlı konuşursa bunlar olmaz... Erkek arkadaşım da en son dedi ki sen ne istiyorsan ben onu yapacağım. Ben de kararsız kaldım ve sizlere sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…