sevgilimin eski kız arkadası

allah yaşatmasın göstermesin böyle birşey ama Ben olsam yol verirdim arkadaşım..
Hiçbir şekilde bahanesi açıklaması olamaz bu olayın soğutmaya çalışmak veya intihar ne olursa olsun.
Sen faceden olayı öğrenmesen hiçbir zaman öğrenemeyecektin..
Madem çok masumcaymış neden söylememiş böyleyken böyle diye.. ?

ya belki adilik ama söylicem ben onla çıkarken ondan once 4 yıllık bi ilişkim olmustu ama karsı karsıya gelince unutamadığımı anladım ve bundan ayrıldım. ama buna herseyi açık açık soyledim bu beni bekledi hep buna rağmen ve ben gerçekten yanlıs yaptığımı anladım ona karsı hep içimde bi utanc duygusu yasadım ama gel gör ki o benim kadar durust olup bana herseyi açık açık diyememiş. Beni kaybetmekten korkmus. Cunku bunu birkez yaşamış bir daha kaldıramazmış. Onu bi şekilde hayatından çıkaracakmış zaten bana dedikleri bu şekil ve herseyin uzerine yemin dahi etti..

Aranızı bozmaya calıstıgı apacık ortada kafanın nasıl karısık oldugunuvtahmin edebiliyorum ama iyi bir dusun..

Herkes oyle diyor. Zaten kızın bir iki konusmasında kendini beğenmiş parasıyla hava atan birsey oldğunu anladım.

Yaşanılanları tam olarak bilemeyiz..

anlattığın kadarı ile yorum yapabiliyoruz..

Sizce diye sormuşsun bende ben olsam dedim canımm..

Karar senin inanıp inanmamak güvenip güvenmemek sana kalmış..

Yaşanılanları tam olarak bilemeyiz..

anlattığın kadarı ile yorum yapabiliyoruz..

Sizce diye sormuşsun bende ben olsam dedim canımm..

Karar senin inanıp inanmamak güvenip güvenmemek sana kalmış..

bakalım zamanla ne olcak suan sorun yok o kızlar dıısında..

Gerçekten zor bir durum
Ama böyle ucu bucağı belli olmayan bir ilişkiyi yürütemezdim sanırım
Fakat şu da var kızın yerinde olsaydım ve mağdur olsaydım bu kadar çirkinleşmezdim açıkcası

yalan sakın inanma aynısı başıma geldi bu kadar olur yaa beni rahatsız edyor manyak diyordu onun için meğer ikimizi birden idare ediyormuş şuan evli başkasıyla ve hala o kızı arıyormuş..

yalan sakın inanma aynısı başıma geldi bu kadar olur yaa beni rahatsız edyor manyak diyordu onun için meğer ikimizi birden idare ediyormuş şuan evli başkasıyla ve hala o kızı arıyormuş..

ama cocuk beni ailesiyle tanıstırdı bu nasıl olur? Suan ikimizi bir idare etse kız zaten biz çıkıyoruz falan derdi

Gerçekten zor bir durum
Ama böyle ucu bucağı belli olmayan bir ilişkiyi yürütemezdim sanırım
Fakat şu da var kızın yerinde olsaydım ve mağdur olsaydım bu kadar çirkinleşmezdim açıkcası

Ya diyorum ya kız pıskolojisi bozuk dengesiz biri. Belli her hareketinden . Ailesini bile ortak etmiş

acıdığı için kimse kimseyle çıkmaz hele hele bir erkek asla çıkmaz. sizi seviyorki şuan sizinle .bence sevgilinize açıklayın durumu ve kızı uyarsın

acıdığı için kimse kimseyle çıkmaz hele hele bir erkek asla çıkmaz. sizi seviyorki şuan sizinle .bence sevgilinize açıklayın durumu ve kızı uyarsın

Kızı arıyor ama kız telefonlara çıkmıyor direk ablasına veriyo teli kız cocukta cıkın hayatımdan ne yuzsuz ınsanlarsınz falan diyo brakın peşimizi dyo ablasıda sen göreceksin seni mahfedicem dyor.

Hadi diyelim ki kız hırs yaptı seninle uğraşıyor ama en önemlisi erkek arkadaşın seninle beraberken onunlada beraber olmuş aldatmış yani bence ilk burayı düşünün.......

Gerçekten de kızın duygusal tepkilerinden çekindiği için sevmediği halde ayrılmayı başaramamış olabilir, var böyle insanlar. Ama çok can sıkıcı bir durum değil mi sence sevgilinin çekindiği için bir kızdan ayrılmayı beceremeyecek kadar korkak olması? Hayatını birleştirmeyi düşünüyorsun, ama hayatını birleştirmek 'biz' olmak demek. Aynı insan yarın öbür gün bir problem yaşadığınızda annesini üzmemek için gerekli tepkiyi veremeyecek, başkasını kızdırmamak için sesini çıkaramayacak, hep alttan almacı, hep ortacı bir yol izlemeye çalışıp sizi ezdirecek. Bence ciddi şeyler düşünmeden önce büyümesi için zaman verin erkek arkadaşınıza.

karısık demi benimde içimi kemiriyor bi erkek acıdığı için bir kızla çıkarmı onun yanında olurmu sevmese?
o resimlerdede gayet mutlu duruyordu
Ne biliyim sonucta bi resim...

Şimdi onunla olduğun belkide onu sevdiğin için ona inanmak istemesen bile inanıyorsun...Hani basiretim bağlandı derler ya a aynı o hesap. Erkekler hep yalan söyler istisnalar var tabi... benimde böyle bir şey geldi başıma geçmişte ama şimdi eşim olan kişi eş zamanlı çıkmadı o kadın ve benle... şöyle oldu; Fazlası ile çapkın olduğu için beni gözüne kestirmiş ve o kadına gidip demiş ki ''Bir kadın var bana silah çekti öldürecek eğer onunla çıkmazsam'' demiş ve kadını yüz üstü bırakıp ayrılmış sonra bana geldi benim kadından sonradan haberim oldu bana o kadını sevmediğini vs. vs. söyledi peki neden daha önce ayrılmadın dedim '' Bana silah çekti ve beni tehdit etti'' dedi. Bana inandırıcı gelmedi pek silahı nerden bulmuş ki dedim babasının dedi... ve ben bu adamın göz yaşlarına inanıp evlendim sonrasında kadın bana ulaştı ve onu silah çeakerek elde etmişsin dedi ben de ona sen çekmişsin bana öyle dedi dedim kadınla konuşunca her şey açığa çıktı. Sonra eşime sordum ikimizede yalan söyledin neden bunu yaptın dedim. '' Çok dırdır ediyordu çenesini kapasın istedim'' dedi... Yüzsüzlüğe bak.. Eşimin bunun gibi bir çok hatasını ona aşıkken görmezden geldim şimdi 2 çocuk olmuş cezasını çekiyorum... insan içine çıkamaz oldum. Çok iyi düşün Aşk gözünü kör etmesin...

kesınlıkle acdıgı ıcın falan deıldır ısterse gorusmez sana anlatırdı basdan farklı cozmeye calısırdı sevgılın sana acıklama yapamadıgı ıcın boyle bı yalan uydurmus bu laflar sana acı gelebılır ama basına gelmıs bırı olarak kesınlıkle boyle sonradan farkedıyosun olayı

Bir erkeğin acıdığı için bir kızlar beraber olması söz konusu olamaz canım bunu sakın unutma.
Ama yeni bir sayfa açmışsın geçmişi düşünerek ileriye bakamazsın. Rahatsız ediyorsa kızı faceden engelle.

eski kız arkadaş problemli bir kişilik bu kesin..

kimse gidenin ardından bu denli şeyler yapmamalı.kabullenememek çirkinliğe varıyorsa orada problem var demektir.

fakat erkekte pek normal değil sanki.sen ayağını denk tut ,kendini kaptırma bu ilişkiye ki altından herşey çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…