Sevgilimin eski kt...=(( Yardm ltfen..

hepinizin yorumu için teşekkür ederim arkadaşlar...

peki beni gerçekten sewdiğini nasıl anlayabilirim tmm sewiyorum diyo davranışlarıda sewdiğini gösteriyo ama erkek işte ben niye böyle tatmin olamıyorum anlamıyorum bende mi bi sorun war...

acaba ona beni kaybetme korkusu mu yaşatsam tepkisini öçlsem...ama nasıl yapıcam ??

Canim seni sevgisini tam olarak gostermiyorki demeki sende Boyle seyler dusunuyosun AMA karsindaki insanin davranislarindan anlasilir nederece seviyo yada deger vriyo bence x sevgili konusu birdaha acma

evlendiyse untumusutr yane nası desem sen unuttur ona yane aklını basından al sen seviyosun cok dimi ee sen onu kendine asık edersin anladıgım kadarıylada sana ZATEN aşık :)

hepinizin yorumu için teşekkür ederim arkadaşlar...

peki beni gerçekten sewdiğini nasıl anlayabilirim tmm sewiyorum diyo davranışlarıda sewdiğini gösteriyo ama erkek işte ben niye böyle tatmin olamıyorum anlamıyorum bende mi bi sorun war...

acaba ona beni kaybetme korkusu mu yaşatsam tepkisini öçlsem...ama nasıl yapıcam ??
evlendiyse daha kapa o konuyu sevmiyosa da sevdir kendinisırnaşık şey kaybetme korkusu fln bence çocukça çok üstüne düşme az koşsun peşinden uğraşsın yeter

Back
X