• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski nisanlisinin ailesi

Siz olsaniz napardiniz.

• Kabullenirdim

OY: 45 65,2%
  • Kabullenmezdim

OY: 24 34,8%

• Ankete Katılan
    69

err0r264

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
19
0
1
40
Iyi günler sitede yeniyim ve burdakilere danismak istedigim fikirlerinizi almak istedigim bi konu var.

1 hafta sonra sevgilimle nisanlanicaz ama bi kacgündür sorunlarimiz var ayrilacagiz gibi görünüyor.

Meselemiz sevgilimin eski nisanlisinin teyze kizi olmasi sevgilim eski nisanlisiyla görüsmüyor hatta ondan nefret ediyor ama teyzesi ve diger kuzenleriyle konusmak istiyor onlarin herzaman kendisine iyiliklerinin oldugunu kotu birsey yapmadiklarini soyluyor. ben buna izin vermiyorum konusmasini istemiyorum sonucta eski nisanlisinin abileri ve annesi. Bu yüzden ayrilmak üzereyiz bana bir fikir verin ne yapmaliyim :KK43:

Edit /// teyze kiziyla nisanlanip ayrildigindan haberim vardi

Yazmayi unuttugum bu kizin bu iliskiyi bitirmesine ailesi karsiymis bu olayda tek suclu kizi görüyorlar. Ve kizin ailesinin sevgilime soyledikleri bu kizdan kurtuldun bir ye bir sadaka ver gibi seyler yani kendi kizlarini tamamen olmasada baya bi dislamislar ve bu yaptiklarindan dolayi kiza olmadik laflar saymislar. Bunlarin hepsi sevgilimin yaninda olmus olaylar. Yani bizimkinin sucu olmadigindan bunada iyilikleri dokundugu icin konusmak istiyor akrabam diyo baska bisey demiyo

Son düzenleme:
Evet tuhaf ama olmus. Sizce bu durum ailesiyle gorusmesi disarda gorusmesi evlerine girip cikmasida yok sorun cikaritmi bize

Eski nişanlının teyze kızı olması bence felaket. Evet görüşebilir, akrabaları sonuçta. Amma velakin ben anlamakta zorluk çekiyorum kimse bu işin kötü biteceği ihtimalini göze almamış mı?
Ben o eski nişanlı olsam, hiç bir alakam kalmasa dahi ailem görüşmek istese kıyameti kopartırdım. Ne alaka yani artık onun yeğenliği kuzenliği mi kalmış?

Teyzesiyle ve kuzenleriyle benle birlikte olmadan once konustugunu gorustugunu biliyorum anlatti ve teyzesinin kendi kizindan ayrildigini ama bu durmda bile ona oglum git kendine birini bul evlen benim kizimdan bisey olmaz dediginide soyluyor. Sonucta bi iliski yasadigi kisinin ailesi olmasi bana garip gelen

Simdi teyzesinin kızı olması büyük sıkıntı. Bu sebeple çok yapıcak bişey yok doğal olarak teyzesi ve kuzenleriyle Görüşmek isteyecektir. Ama kabul edilebilir mi? Kişiye göre değişir.

Siz olsaniz napardiniz ?? Kafam cok karisik bir hafta sonra nisanimiz olacak tabi bu konu yuzunden ayrilmassak :(

Onlar mutlaka yüzyüze gelecekler, sizde o kizi goreceksiniz. Mutlaka göreceksiniz.
Çünkü iyi günü var, kötü günü, dugunu, bayramı, cenazesi.
Yani sonuc mutlaka karsilasacaksiniz.
Onun için sonra kendinize stres yapacaksanız hic girmeyin bu işe ama size tavsiyem tek derdiniz buysa hic takmayin derim.
Sizi seviyor ki sizinle evlenmeye karar vermiş.

Bu konu yüzünden neden ayriliyorsun ki? Eskiden kuzeniyle nişanlı olduğunu yeni ogrenmedin heralde,bu durumda bunu sorun yapamazsın. E akrabalarıyla görüşmesi de gayet normal . Birbirinizi seviyorsanız bunları düşünme bence. Ben olsam napardim bilmiyorum, kuzeniyle evlenmeyi düşünmüş biriyle birlikte olmazdım heralde.Tabi bu benim bakış açım. Doğru ya da yanlış tartışılır.

Eski nişanlısı akrabası yani o_O. Kolay kolay hayatından çıkaramaz . Size baştan söylemedi mi yani . Bayram özel gün ve haftalarda görüşmek zorunda kalırsınız . Eski nişanlı evlenirse belki görüşemezler bile . Seviyorsanız sonradan keşke demeyin pişman olmayın . İyi düşünün . :KK66:

Esimin teyzesigilde bu durumda. sadece eski nisanli Kuzenler konusmuyor. hatta gelin,esinin eski kv si ile gayet iyi. 12 yil olacak. ben 5 yildir iclerindeyim hic kotu birseyle kaesilasmadim

Durumdan daha önce bana bahsetti haberim var butun olan bitenden. Benim istedigim o kisilerle gorusmemesi sonucta bi iliski yasayip bitirdigi insanin ailesi agir geliyo bana :(. Cok sagolun yorumlariniz icin gercekten yorumlariniz benim icin cok degerli yorumlarinizi esirgemeyin. Yorumlarinizi ictenlikle okuyorum

Muhat yorumunu dikkate aliyorum bu durumdan gecenlerde varsa lutfen yardimci olsunlar nasil bir yol izlediklerini

Iyi günler sitede yeniyim ve burdakilere danismak istedigim fikirlerinizi almak istedigim bi konu var.

1 hafta sonra sevgilimle nisanlanicaz ama bi kacgündür sorunlarimiz var ayrilacagiz gibi görünüyor.

Meselemiz sevgilimin eski nisanlisinin teyze kizi olmasi sevgilim eski nisanlisiyla görüsmüyor hatta ondan nefret ediyor ama teyzesi ve diger kuzenleriyle konusmak istiyor onlarin herzaman kendisine iyiliklerinin oldugunu kotu birsey yapmadiklarini soyluyor. ben buna izin vermiyorum konusmasini istemiyorum sonucta eski nisanlisinin abileri ve annesi. Bu yüzden ayrilmak üzereyiz bana bir fikir verin ne yapmaliyim :KK43:
Bu aşamalara gelene kadar bunu bilmiyor muydun?

şimdi ne değişti

Teyze kizi olmasi kotuuuu..
Biz annemin yada babamin amca,teyze torunlariyla dahi kardes gibiyiz..
Ne kadar entresan..:KK17:

Ama teyzesi sonucta bilemedim..:):KK51:

Bu aşamalara gelene kadar bunu bilmiyor muydun?

şimdi ne değişti

Bu asamalara kadar durumu biliyordum bi kac ay önce tamam iliskimi kesebilirim dedi ama 3 gun once kuzeni kizin abisi aradi telefonu acmadi ama benimle konusmak istedigini silemedigini cok iyiliginindokundugu söyledi yani akrabasindan vazgecemiycegini atamayacagini soyledi vetartistik

Back
X