• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski nisanlisinin ailesi

Siz olsaniz napardiniz.

• Kabullenirdim

OY: 45 65,2%
  • Kabullenmezdim

OY: 24 34,8%

• Ankete Katılan
    69
Şimdi büyük konuşmak istemem ama görüşmeyi falan geç teyzesinin kızına evlenecek gözle bakabilmis olmasına takılman lazım senin önce. Kuzen dedigin kardeştir hangi devirde yaşıyoruz. He ben bunu kabullendim diyorsan teyzesi ile görüşebilir ama teyze de eski kayinvalide...Amannn...neyse madem fikir soruyorsun -ki bu çok iyi birşey kararlarini alirken danışman- böyle karışık ailelere hiç girme bence.

Ablamın eşi de teyze kızını istemiş zamanında olmamış. Uzun zaman karşılıklı gelseler bile ablamla çok konuşmadılar. Eniştem konuşmaya devam etti ama. Şimdi ailece karşı karşıya geldiklerinde gayet rahatlar. Siz de sevgilinizden eminseniz boşverin gitsin :))

Şimdi büyük konuşmak istemem ama görüşmeyi falan geç teyzesinin kızına evlenecek gözle bakabilmis olmasına takılman lazım senin önce. Kuzen dedigin kardeştir hangi devirde yaşıyoruz. He ben bunu kabullendim diyorsan teyzesi ile görüşebilir ama teyze de eski kayinvalide...Amannn...neyse madem fikir soruyorsun -ki bu çok iyi birşey kararlarini alirken danışman- böyle karışık ailelere hiç girme bence.

Teyze kizini daha önce hic tanimadigi icin ilk tanistiklarinda görüstüklerinde boyle bi duyguya kapilmislar normalde abisiylede daha onceden gorusmemisler ve abisiyle gorusseydim bu durumdan once bu kadar samimi olsaydim bacimdan baska bi gozle bakamazdimda diyor.

Ilişkinizin başında teyzesinin kızı ile nişanlanmış olduğunu söylememiş miydi? Bilmiyor muydunuz da nişanınıza bir hafta kala böyle sorun yapıyorsunuz?

Ailesi sonuçta gayet doğal görüşmesi. Ben çok takmazdım hatta kızı özel davet ederdim sen gelmemezlik etme geçmiş geçmişte kalmış diye. Biraz özgüvenli ol. Değilsende sevdiğine karşı öyle görün. Ikide bir konu etme ki adamın aklı onda değil sende kalsın. Sürekli onu düşünmesini sağlıyorsun böyle.

Neden ilişkini başkası için bitiresin ki? Mahvetme hayatınızı bence.

Teyzesiyle hergün her saniye bir aradalarmi ki ? Buyugudur saygısını gösterir ama hasır neşir olmadikca sizde çok takmayin bence mesafesini koruması yeterli canınızı sıkmayın

Oyle hergun hasir nesir degiller ara sira arayip hal hatir sormak bayramlarda arayip sormak. Kardesleriyle ara sira konusmak gibi seyler. Benim korkum ilk baslarda boyle konusurlar sonradan gidip gelmeler olabilir.

Merhaba
Hemen bu durumla ilgili bir örnek vereceğim kendimden...
17 yaşımda ailemin zoruyla hiç tanımadığım kuzenimle tüm çabalarıma rağmen nişanlandırıldım ve 9 ay abi gözüyle baktım sonuçta ayrıntılara değinmeyim ayrıldık. O ülkeyi terk etti amerikaya yerleşti, tam 10 sene sonra facebooktan beni ekledi ara ara selam gönderiyordu zaten...
Neyse sonra görüşmek istediğini ve hala aklında olduğumu ve evlenmek istediğini söyledi. Tabi ki akraba evliliklerini hoş bulmadığımı söyledim ki zaten sevmemiştim sevemem de...
Şimdi konuyu bağlayacak olursak ben normal selam olayına karşı değildim ailem görür konuşur cenazesi düğünü var sonuçta fakat ben görüşmem. Aileler öyle ya da böyle bır araya geliyor selam vermekte sakınca yok düşman olmaya da
.

Eskiden akrabalarından biriyle nişanlanmış,sözlenmiş,sevgili olmuş birinden duyduğum gibi uzaklaşıp hiç o dertlere sokmazdım kendimi çünkü kabullenemezdim.O yüzden bana daha çok bunu kabullenip nişana bir hafta kala sorun çıkarmanız garip geldi.Ama benm yerimde olsaydınız ille diye sorarsan bende kabul etmezdim.Kızlarından ayrılmış bir yeğenin yeni nişanında en az yeğenleri kadar mutlu olucaklarını düşünmek zaten çok anormal olur.

Eskiden akrabalarından biriyle nişanlanmış,sözlenmiş,sevgili olmuş birinden duyduğum gibi uzaklaşıp hiç o dertlere sokmazdım kendimi çünkü kabullenemezdim.O yüzden bana daha çok bunu kabullenip nişana bir hafta kala sorun çıkarmanız garip geldi.Ama benm yerimde olsaydınız ille diye sorarsan bende kabul etmezdim.Kızlarından ayrılmış bir yeğenin yeni nişanında en az yeğenleri kadar mutlu olucaklarını düşünmek zaten çok anormal olur.

Iste sorunumuz o. Bu onlari tanidigini ve onlara cok guvendigini soyluyor. Yani biz evlensek onlarda mutlu olacakmis gibi davraniyor

Biraz özgüvenli ol. Değilsende sevdiğine karşı öyle görün. Ikide bir konu etme ki adamın aklı onda değil sende kalsın. Sürekli onu düşünmesini sağlıyorsun böyle.
Ben bekarm teyzmler çok yakınmizda oturuyorlar ona rağmen çok sık goresemiyiruz. Çünkü herkes kendi yağında kavruluyor kendi dertleriyle uğraşıliyor. Siz evli bi çift olacaksınız istemezsenz gelip gitmeleri sinirlarsiniz ama su donemde bunu istemenz haksızlık ve aileler sonuçta mecburiyet. Muskara Muskara ya katılıyorum özgüvenini yitirme gelip gitse dahi
Oyle hergun hasir nesir degiller ara sira arayip hal hatir sormak bayramlarda arayip sormak. Kardesleriyle ara sira konusmak gibi seyler. Benim korkum ilk baslarda boyle konusurlar sonradan gidip gelmeler olabilir.

Iste sorunumuz o. Bu onlari tanidigini ve onlara cok guvendigini soyluyor. Yani biz evlensek onlarda mutlu olacakmis gibi davraniyor
Mutlu olurlar olmazlar siz neden takiyorsunuz böyle şeyleri nisanlinizinda aklına zorla sokuyorsunuz yani gelip size yapmack veya samimi ne derlerse artık düşünmeyin takmayin sayginizi koruyun yeterli

canınızı sıkmayın. eğer sevseydi zaten onunla evlenirdi.
eğer nişanlınızın bir kabahati olsaydı teyzesi onunla görüşmeyi reddederdi.
demek ki çok iyi bir nişanlınız var, kızlarından ayrıldığı halde onunla görüşmek isteyen bir teyzeye sahip.
bence üzmeyin ne kendinizi ne nişanlınızı.
siz ondan ve kendinizden emin olduktan sonra diğerleri akraba da olsa dış kapı mandalı.

Siz olsaniz napardiniz ?? Kafam cok karisik bir hafta sonra nisanimiz olacak tabi bu konu yuzunden ayrilmassak :KK43:
Onlar nişanlandığında teyze- yeğen olayı bitmiş, karşılaşırsa konuşsun elbette ama zaten evlendikten sonra iş güç ev derken teyzesiyle kuzeniyle görüşecek vakti çok olmaz, buarada zorla mı nişanlanmışlar ? Sanki kızı zorlamışlar gibi hissettim kız ısrarla nişan attığına göre

Onlar nişanlandığında teyze- yeğen olayı bitmiş, karşılaşırsa konuşsun elbette ama zaten evlendikten sonra iş güç ev derken teyzesiyle kuzeniyle görüşecek vakti çok olmaz, buarada zorla mı nişanlanmışlar ? Sanki kızı zorlamışlar gibi hissettim kız ısrarla nişan attığına göre

Hayir zorlama olmamis kendi istekleri. Zaten hem kendin istedin hemde bu saatten sonra ayrilmak istiyorsun diye bütün baskilari.

Hayir zorlama olmamis kendi istekleri. Zaten hem kendin istedin hemde bu saatten sonra ayrilmak istiyorsun diye bütün baskilari.
Anladım kız evlendi mi peki? Nişanlına şöyle de o kız evlenince kocası aynı duruma müsade ederse ben de ederim de

Anladım kız evlendi mi peki? Nişanlına şöyle de o kız evlenince kocası aynı duruma müsade ederse ben de ederim de

Yok kiz evlenmemis. Onun ailesinden o kizla görüsen kimse yok kimsede görüsmek istemiyor. Annesiyle annesi konusuyor diger yigenleriylede konusuyor fakat bir tek o kizla gorusmuyorlar ayni ortamda bulunmuyorlar. Bu benden öncede böyleymis benle birlikte olmaya basladigindan bu yanada ayni. Son bi kac aydir ben istemiyorum diye görüsmüyordu. Tabi kuzeni arayana kadar

Siz olsaniz napardiniz ?? Kafam cok karisik bir hafta sonra nisanimiz olacak tabi bu konu yuzunden ayrilmassak :KK43:
Ben olsam görüștürürüm sonuçta teyzesi, gelmiş geçmiş bir olay yüzündende sevdiğimden ayrılmam.
Kendine güven așkına sahip çık canım

Back
X