• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski nisanlisinin ailesi

Siz olsaniz napardiniz.

• Kabullenirdim

OY: 45 65,2%
  • Kabullenmezdim

OY: 24 34,8%

• Ankete Katılan
    69
Eger senin düsündügün gibi olsaydi ALLAH teyze ve hala cocuklarini birbirlerine haram kilardi.
Beni ilgilendirmez. İnsanın 1.derece akrabasına yan gözle bakanın haysiyetinden ancak şüphe ederim. Ailemize hiç yakıştırmadığımız bir durum çok şükür, hiç örneği yok. Siz bildiğiniz yolda devam edin, iyi geceler. ;)

Tesekurler yorumlariniz benim icin degerli
Bence de, isteseydi onunla evlenirdi ama onu değil seni seçti, ömrünü seninle tamamlamak istedi. İstediği kadar akrabalarıyla görüşsün, seni seviyor ve bence teyzesi meyzesi falan kimse önünüze geçemez. Mutluluklar dilerim ;)

Adam teyzesi ve kuzenleri ile hatta eski nişanlısı veya eski eşi ike görüşebilir

Bu nişanlanmama boşanma vs gerekçesi değil bence

Bunu nişana bir hafta kala sorgulamanız garip geldi bana. Bi insan kardeş olarak görmesi gereken biriyle nasıl evlilik yapmayı düşünür, tüm aile buna Nasıl onay verir. Ben bu zihniyette biriyle evliliğe adım atmazdım. Madem ki bunu kabullendiniz o Zaman yapacak Bi şey yok. İstemediğiniz teyze nişanınıza da gelecek düğününüze de gelecek, Bayramda ziyarete de gideceksiniz, onlar size gelecek Bi yerlerde hep karşılaşacaksınız. Yeri gelecek o kuzenle aynı masada yemek yiceksiniz. Evlilik Bi iki gün değil Bi ömür iyi günü var kötü günü var.

Eşim bir akrabasiyla flört etmiş ama ilerlememiş.Kiza pek yuz vermem ve eşimi konuşturmam
Annesi ve ablasi ve teyzelerini coook seviyorum.Onlar da beni.Kiz da evlendi.benim için sorun yok.Onlar beni ben de onlari çok iyi ağirlariz

Yorumlarinizi eksik etmeyin lutfen... cok tesekurler. Benim durumumdan gecip mutlu olanlar dahada mutlu olur insallah

Görüşmesine izin verirdim galiba. İzin vermeyince biyerden patlıyo işte.

Bence mesafe koymalı ..yanı şu durumda karsı tarafın küs olması lazım bana tuhaf geldi.

Teyze kızıyla nişanlanmak nedir Allah aşkına ya. Amca,dayı,hala, teyze çocukları benim için kardeş demektir normali bu değil mi?? Konuna cevap veriyim eski nişanlıyı falan takma

Bir zamanlar teyze kiziyla nisanlanmasini kabul ediyorsun ama simdi teyzesiyle gorusmesini kabul etmiyorsun. :KK53:

Ben olsam bastan kabul etmezdim kusura bakma...
Nolmuş teyze kiziyla nisanlanmissa anlamadm cok absürt birsey degilki bu iki insan razi oldukdan sonra sorun yok... sanki cocuk travestiyle nisanlanmis gbi tepki vermeyin.... bende teyzemin ogluyla evliyim surada okudugum aile dramlarinin birini yasamadm allaha sukur teyzemin oglu ama koca gibi koca adam gbi adam efendi cocuk iyikide almisim iyikide kimseye kaptrmamisim.... sizde yabanciyla evlenin bosanin bidaha evlenin bosanin bidaha... sonrada baskalarni kinayin

Nolmuş teyze kiziyla nisanlanmissa anlamadm cok absürt birsey degilki bu iki insan razi oldukdan sonra sorun yok... sanki cocuk travestiyle nisanlanmis gbi tepki vermeyin.... bende teyzemin ogluyla evliyim surada okudugum aile dramlarinin birini yasamadm allaha sukur teyzemin oglu ama koca gibi koca adam gbi adam efendi cocuk iyikide almisim iyikide kimseye kaptrmamisim.... sizde yabanciyla evlenin bosanin bidaha evlenin bosanin bidaha... sonrada baskalarni kinayin

Benim icin ne diliyorsan ben sana 10 katini diliyorum. :KK19:

Eger senin düsündügün gibi olsaydi ALLAH teyze ve hala cocuklarini birbirlerine haram kilardi.
Çok dogru soylemissiniz..... resmen sapiklikla bunu bir tuttunuz ya pes artik.... arkadasim iki insan seviyorsa namusuyla evleniyorsa kimse engel olamaz... ne evlilikler okuduk bu siteden akraba degil ama rezalet evlilikler oyle evliligim olacagina......

Benim icin ne diliyorsan ben sana 10 katini diliyorum. :KK19:
Ben senin icin birsey dilemedim... genel olarak soyledim burada, kinayanlara.... donun evliliginize,iliskinize yada yasantiniza bi bakin eşiniz sevgillinize bakin adam mi degilmi bu onemli olan... bende yabanci seceblrdim ama kismet boyleylmis ve iyikide boylemis diyorum bunu diyebilmek onemli olan yoksa gerisi boş..

Kusura bakmada daha baştan bu işe girmeyecektin görüşüp görüşmeme tamamen nişanlının insiyatifine kalmış.
Ya sen evlensen bile bugün olmasa yarın o kız çıkacak karşına çıkacak yani.
Karşılaştığın her ortam kıyas içinde olacaksın hazırlıklı ol bunlara.

Ya arkadaşlar şunu aşın artık ya kuzenler kardeş falan değildir.
Dinen de bilimsel olarakta bu böyle .
Bazı şeylere biraz saygınız olsun sizler peygamber efendimizden daha mı ahlaklısınızda ahkam kesiyorsunuz...

Kız istemiyor ki kız kendi nişan atmış zaten hani senin sevgilin nişan atsa kız peşinde koşsa diyeceğim ki uzak dursun benimde bir görücüm vardı böyle ailem istiyor çocuğu seviyor ben hiç eve bile gelmesini istemedim şimdi bize gidip geldikçe gidiyorum dışarı çıkıyorum yani uzak kalmak için :) Sevgilin kıza tekrar bir şeyler hissetmesse gördüğünde gitiğinizde ya da kız tekrar niyeti bozmassa görüşsünler ama bence sıkıntı olmaz tek yollama sende git o şekil kabul et.

Back
X