Size şöyle katılıyorum. Eğer eski eş kişisi tekrardan evlendiyse o zaman saplantı yapma oranı düşüyor. Benim erkek arkadaşım evlendikten sonra 1 kere instagramdan mesaj attı. “ sen dedim napıyorsun. Kocam görürse benim için çok problem olur. Rica ederim artık mesaj atma” dedim. Atmadı bir daha. Bir de ben eski numaramı değiştirdim. Numaramı değiştrmeseydim ve evlenmeseydim muhakkak exlerim benle irtibata geçmeye çalışırdı. Sosyal medya haricinde ulaşabilecekleri kanal tıkandı. Orda da eşimle fotografım var. Soyadım değişmiş. Hem cesaret edemezler hem de o kadar gurursuz sevgililerim olmadı.
Bu saplantılı olanlar kadın nasılsa yalnız, koruyanı kollayanı olmaz diye de peşine düşüyor.
Valla adam apaçi değilse rahatsuz etmez.
Ha bir iki eder sınır çizilirse gider.
Şarkı türkü atmak falan .
Bıraksınlar ya Allah aşkına.
Flört ediyorlar işte açık açık böyle çok kadın var .
Kadın evli kocasından ilgi görmüyor yada sevmiyor adamı iş yerinde orda burda eski sevgilileriyle hep irtibat halinde.
Bunu arkadaslık olarak görüyorlar kendilerince bir şekilde vicdan rahatlatma.
Aldatan kadın da çok yüksek oranda.
Flörtöz kadınlar vardır sevgilisi olsa da kocası olsa da başka erkeklerle flört eder .
Ben flörtöz değilimdir mesela bu kişilik meselesi.
Flörtöz olmadığım içinde hiç bir eski sevgilimle falan görüsmem konuşmam gereksiz bulurum .
Böyle evli olduğu halde bana yazdu adam o zaman Facebook vardı bide aylarca yazmış msjları sonradan gördüm.
Tehdit ettim hoş tehdit değildi gerçekten veririm mahkemeye beni rahatsuz edemez kimse .
Söyledim kesti sesini.
Dua et bütün bu msjları eşine gondermiyiorum dedim.
Kadına üzüldüm onu kırmak istemedim belki de inanmazdu o aptala inanırdı belki
Fake hesapti çünkü yazdığı hesap.
Neyse belasını bulur umarım.