• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski sevgililerine olan takıntım ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar biz erkek arkadaşım ile önceden arkadaştık yani bana ilişkiye girdiklerine kadar anlatmıştı … şimdi 7 aydır sevgiliyiz. Aileler tanıştı ama ben onun bana anlattıklarını unutamıyorum ;( iki kızla birlikte olmuş, ikisi içinde hep bana çok bakımlılar diyordu , seni tanıdıktan sonra bakımlı olmadıklarını anladım diyor , ter kokusu aldığını bazen tuy gördüğünü söylüyor ve ben yalan söylediğine eminim , gerçekten ben ilk kez onunla birlikte oldum onun benden önce iki kişiyle olması benim takıntı yapmama neden oluyor . Aklımı kaçıracağım artık ;( hele ki özel dönemlerde bu takıntım hat safhada olıyor , ona sürekli neler yaptın onları özledin mi gibi saçma sapan sorular soruyorum yetmiyor stalkladığım Facebook resmini ona atıyorum , bilmiyorum unutmak mümkün mü

Kusura bakmada erkek arkadaşından midem bulandı. Onlarla yaşadıklarını anlatan adam, seninle yaşadıklarınıda başkalarına anlatır.

Size şöyle katılıyorum. Eğer eski eş kişisi tekrardan evlendiyse o zaman saplantı yapma oranı düşüyor. Benim erkek arkadaşım evlendikten sonra 1 kere instagramdan mesaj attı. “ sen dedim napıyorsun. Kocam görürse benim için çok problem olur. Rica ederim artık mesaj atma” dedim. Atmadı bir daha. Bir de ben eski numaramı değiştirdim. Numaramı değiştrmeseydim ve evlenmeseydim muhakkak exlerim benle irtibata geçmeye çalışırdı. Sosyal medya haricinde ulaşabilecekleri kanal tıkandı. Orda da eşimle fotografım var. Soyadım değişmiş. Hem cesaret edemezler hem de o kadar gurursuz sevgililerim olmadı.
Bu saplantılı olanlar kadın nasılsa yalnız, koruyanı kollayanı olmaz diye de peşine düşüyor.
Valla adam apaçi değilse rahatsuz etmez.
Ha bir iki eder sınır çizilirse gider.
Şarkı türkü atmak falan .
Bıraksınlar ya Allah aşkına.
Flört ediyorlar işte açık açık böyle çok kadın var .
Kadın evli kocasından ilgi görmüyor yada sevmiyor adamı iş yerinde orda burda eski sevgilileriyle hep irtibat halinde.
Bunu arkadaslık olarak görüyorlar kendilerince bir şekilde vicdan rahatlatma.
Aldatan kadın da çok yüksek oranda.
Flörtöz kadınlar vardır sevgilisi olsa da kocası olsa da başka erkeklerle flört eder .
Ben flörtöz değilimdir mesela bu kişilik meselesi.
Flörtöz olmadığım içinde hiç bir eski sevgilimle falan görüsmem konuşmam gereksiz bulurum .
Böyle evli olduğu halde bana yazdu adam o zaman Facebook vardı bide aylarca yazmış msjları sonradan gördüm.
Tehdit ettim hoş tehdit değildi gerçekten veririm mahkemeye beni rahatsuz edemez kimse .
Söyledim kesti sesini.
Dua et bütün bu msjları eşine gondermiyiorum dedim.
Kadına üzüldüm onu kırmak istemedim belki de inanmazdu o aptala inanırdı belki
Fake hesapti çünkü yazdığı hesap.
Neyse belasını bulur umarım.

Arkadaşlar biz erkek arkadaşım ile önceden arkadaştık yani bana ilişkiye girdiklerine kadar anlatmıştı … şimdi 7 aydır sevgiliyiz. Aileler tanıştı ama ben onun bana anlattıklarını unutamıyorum ;( iki kızla birlikte olmuş, ikisi içinde hep bana çok bakımlılar diyordu , seni tanıdıktan sonra bakımlı olmadıklarını anladım diyor , ter kokusu aldığını bazen tuy gördüğünü söylüyor ve ben yalan söylediğine eminim , gerçekten ben ilk kez onunla birlikte oldum onun benden önce iki kişiyle olması benim takıntı yapmama neden oluyor . Aklımı kaçıracağım artık ;( hele ki özel dönemlerde bu takıntım hat safhada olıyor , ona sürekli neler yaptın onları özledin mi gibi saçma sapan sorular soruyorum yetmiyor stalkladığım Facebook resmini ona atıyorum , bilmiyorum unutmak mümkün mü
Pardon da sanane onun gecmisinden onlar hakkinda metresmis gibi yorum yapiyorsun 🤣 bunlari asamiyorsan evliligi yürütemecen ayril o zaman? Önemli olan sevgili olduktan sonra herhangi bi yanlislari oldu mu sana karsi ona odaklanman gerekirken sen git onun gecmisi hakkinda didikle! bak kuzum evlilik ciddi meseledir.

Oncekileri sana anlatti, seninle olanlari da bir sonrakine aktaracak. Erkek dedigin o kadar bosbogaz olmaz yahu. Kiminle yatttiysa yatti, sana ne ayrica. O senin, ondan oncekilerini takiyor mu? Yoo, catir catir sevisiyor seninle.

Uzun sureli iliski olmayacagi icin de, cok takma.

Ne kadar ayıp ya bir erkek özelini bu kadar ortaya döker mi?
Bu nasıl bir karektersizlik.
Böyle bir şeyi nasıl dinliyorsun pes yani herkes kafayı yemiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X