Sevgilimin eski sevgilisi

yapacak bişey yok -tatlicadiarzu- çirkinleştiremessin :ecrin_bebek:

sevgilin sonuçta seninle keyfini çıkar :lepi:

sana olan segisinden eminsen.. eski ilişkisinin bitiş sebebi ciddi birşey ise ve eski kız arkadasınında hayatında biri varsa bence çok da kafana takma...

evet canım cıddı bı nedenle bıtmıs fakat sorduğumda nedenini bana soylemıyo bı de su an kafası cok karısık sevgilimin henüz beni çok iyi tanımıs deıl dığer kızla uzun bi süreç sevgili kaldıkları ıcın korkum bundan ötürü yani...yorumlarınızdan dolayı cok tesekkurler bana ne kadar yardımcı olduğunuzu bılemezsınızkaydirigubbakcemile5:utangac:

dadlum dadlum yapma boyle ama tabi kiskanma olur ama o guzel diye olmamali bu,
sunu hic unutmaki o hala ESKI ve sen hala onun SEVGILISISIN sende guzelsinki sevgilin seni secmis dimi, bunlari dusunup canini sikma... hem bence o eski sevgiliside seni kiskaniodura.s

ve gamzhecim
bence sen ne istedigini bilmiyosun. tam olarak ne oldugunu ben aciklayayim
eski sevgilin senin onu ne kadar cok sevdigini biliyo ve bunu kullaniyo. yani maalesef seni kullanmis cnm bnm.. simdi yeni biriyle ciktigini goruncede tekrar seni elde etme girisiminde bulunlus ve basarilida olmus anlasilan. cnm boyle basit oyunlara neden kaniosun? numarani ikinci kez vermen cok yanlis olmus...
seni seviyorum diyen dillere degil, senin icin aglayan gozyaslarina inan cnm...
yeni sevgilinin gonlunu al bence ve digerinide tamamen aklindan at cunku. apacik senle oynamis ve sonrada haline bakip gulmustur belkide...

biraz sert oldu galiba ama aklimdan gecenleri yazdim, ne yapacagin sana kalmis ama ben olsaydim o gecmiste kalani gecmiste birakir onume bakardim. he belki ona iyi bi derste verirdim. ona verilecek en iyi derste onu unuttugunu ve onsuz ne kadar mutlu olabilecegini gostermektir...

Eski sevgilisi ile görüşüyorlar mı ki hala arada , ya da karşılaşma olasılığınız var mı ki görüşüyorlar mı? ..Güzelliğe hiç takılma. Sen sevgilinden emin ol yeter ki.

Kafası karışık derken ne istediğini biliyordur herhalde seninle beraber yeni bir ilişkiye başladı sanırım?
Ayrıca sevgilin sana güven veriyorsa kıskanma,çünkü sorun yoksa, sadece sen kuruntu yapıyorsan, sana iyi davranıyor, ilgileniyor üzmüyor,seni seviyor ve seni kuşkulandırmıyorsa huzursuzluk yaratmak gereksiz.. çünkü eski kız arkadaşı diyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
yüzü güzel fiziği güzel olabilir ama demekki sevgiline o kadar da güzel değilmişki bitmiş değilmi :umursamaz:

niye ayrılmışlar kız mı bırakmış onu eger öyleyse bence kaygılarında haklısın ama işin su boyutu var eski olmuş artık sen yenisin ve senin yanında

Canım sevgiline güveniyorsan bosverr hersey güzellik degill cünkü ..:umursamaz:
Sakın kavak yellerine kaymasın aklıınn o ayrı bir olay eski sevgiliye tekrar biseyler hissetmek falan..akannehir

Canım sevgiline güveniyorsan bosverr hersey güzellik degill cünkü ..:umursamaz:
Sakın kavak yellerine kaymasın aklıınn o ayrı bir olay eski sevgiliye tekrar biseyler hissetmek falan..akannehir

hehe kavak yelleri evet cnm haklisin,kaydirigubbakcemile3
zaten bu tur dizileri izleye izleye insanlara guvensizlik asilandi
herkes birbirinden suphe ediyo:sm_confused:

arkadaşlar ben sevgilimi çok ama çok seviyorum fakat onun eski sevgilisini çok kıskanıyorum çünkü çok güzel bir kız tekrar karşılaşmalarından çok korkuyorum sızce ne yapmalıyımbenneyaptımki

cnm senin kıskanman normal ama o seni seçmiş sonuçta onu isteseydi onunla kalırdı bende çok kıskanıorum ama sevgilimede çok güveniorum yani sonuçta şuan benimle bi düşünsene

yersiz kıskançlığın
sana güzel gelıyor olabilir

ama sevgiline bu saatten sonra geldiğini sanmıyorum.

insan ayrıldığı bir insandan soğur ve güzellik o anda çirkinlik verir o hislere.

hala güzel gelseydi,şuan onunla devam ederdı

demek ki
huyu,suyu , her şeyi güzelliği bitirmiş ki
hala birlikte değiller.

Kendine güvenin yokmu canım senin...kafayi çalıştir kızdan belki güzel değilsin ama kıskançlık yaptıkça sevgilinin gözünde iyice cirkinleşi rsi n....

Back
X