sevgilimin eski sevgilisi

evet canım engelleme diye bişey var onu yapabilirsin. başkalarıyla muhattap olmadan bu işi tatlıya bağla..
numarada değiştirince düzelir herşey inşallah:71:

Evet canım facebookta engelleme var.Gizlilik ayarlarına giriyorsun.Orada en altta engellenenler listesini düzenle diye bir şey var.Oraya tıklayıp engellemek istediğin kişinin ismini yazıp engellersin.Bence sen arkadaşları dışındakilere görünmez yap ayarlarını.Çünkü ismini ve mailini değiştirirse yeniden görebilir seni.Geçici bir çözüm olur onu engellemek.Bu arada ne kadardır berabersiniz sevgilinizle?

emin olamadigim nokta bunu ben mi yapayim (sifrelerini biliyorum) yoksa ona mi soyleyim acaba

kizlar sanirim haklisiniz zaten bu numarayi degistirme konusu bir kere acilmist ben sormustum hic aradi mi diye yok dedi ben daha bir sey soylemeden icin rahat edecekse degistiriyim hattimi demisti ben de yok eger ararsa ona gore davraniriz demistim simdi bu olay oldu kesin degistirmesi gerekiyor artik ki soyleyecegim sanirim ayni sekilde de facebookta engelleme diye bir sey yok mu

Evet canım facebookta engelleme var.Gizlilik ayarlarına giriyorsun.Orada en altta engellenenler listesini düzenle diye bir şey var.Oraya tıklayıp engellemek istediğin kişinin ismini yazıp engellersin.Bence sen arkadaşları dışındakilere görünmez yap ayarlarını.Çünkü ismini ve mailini değiştirirse yeniden görebilir sizi.Geçici bir çözüm olur onu engellemek.Bu arada ne kadardır berabersiniz sevgilinizle?

abstract canim ozel mesaj atmaya calistim ama malesef mesaj sayimdan dolayi atamadim 8 ay kadar oldu :)

Son düzenleme:
Ne Gerizekalı İnsanlar Varya..
Adamın Hayatında Başkası Var..
Daha Senin O Adamla Ne İşin Var..

Allah Böyle Kızları Islah Etsin,:19: Üstelik Evli..:41:
Al İşte Böyleleri Aldatılmayı Hakediyor..:41:

ne karar verdn ne yapacaksın peki canım

canim ben kendim girip yapmak istemiyorum sevgilimle konusacagim ondan isteyecegim hem hattini degistirmesini hem de profilini kapatmasini ve o kisiyi engellemesini

diger arkadasa da katiliyorum bi de bebegi var ya profil resmi esi kendisi ve bebegi insan utanir ya

canim ben kendim girip yapmak istemiyorum sevgilimle konusacagim ondan isteyecegim hem hattini degistirmesini hem de profilini kapatmasini ve o kisiyi engellemesini
diger arkadasa da katiliyorum bi de bebegi var ya profil resmi esi kendisi ve bebegi insan utanir ya

evet canım aynen böyle yap bakalım düzelir inşallah.
o kadında utanmaz işte böylelerinden korkacaksın evli barklı kadın utanmaz sıkılmaz işte..

Son düzenleme:
ne insanlar var ya hadi eşine saygın yok çocuklarına damı yok böyleleride anne işte allahım yaaaaa...
bu kadın napmak istiyo acaba eski sevgili koca hepsini bi idare etmek istiyo galiba Allah akıl fikir versin....
kocasına üzüldüm yaaaa yazık karısının yediği haltlardan habersiz ..

sanada allah sabır versin arkadaşım ama asla bu manyak kadın için sevgilinle aranızı bozmayın hayatınızdan çıkarın siz mutlu mesut devam edin ..........

evet canım aynen böyle yap bakalım düzelir inşallah.
o kadında utanmaz işte böylelerinden korkacaksın evli barklı kadın utanmaz sıkılmaz işte..

Daha uzun sürer inşallah canım..Aldığın karar en doğrusu:34:

amin canim insallah

kizlar ikinize de ayri ayri cok tesekkur ederim hem mesajlariniz hem de destekleriniz icin..

umarim aramiz daha iyi olur bizimde boyle sorunlarimiz olmaz

ne insanlar var ya hadi eşine saygın yok çocuklarına damı yok böyleleride anne işte allahım yaaaaa...
bu kadın napmak istiyo acaba eski sevgili koca hepsini bi idare etmek istiyo galiba Allah akıl fikir versin....
kocasına üzüldüm yaaaa yazık karısının yediği haltlardan habersiz ..

sanada allah sabır versin arkadaşım ama asla bu manyak kadın için sevgilinle aranızı bozmayın hayatınızdan çıkarın siz mutlu mesut devam edin ..........

aynen canim ben de o kucucuk cocuguna ve kocasina uzuldum ben bile bu 10dklik gorusmeye ne kadar kizdim uzuldum ki benim sevgilimin aciklamasi kavga ettik falan da ayni aciklamayi o esine yapsa esi ne der acaba cok merak ediyorum

bi de neden bilmiyorum facebooktan mesaj attiginda sayfayi kopyalayip bir word dosyasina kaydettim (musait oldugunda bi arar misin cok onemli ) diye bir sey yapacagimdan degil ama ne biliyim iste

amin canim insallah

kizlar ikinize de ayri ayri cok tesekkur ederim hem mesajlariniz hem de destekleriniz icin..

umarim aramiz daha iyi olur bizimde boyle sorunlarimiz olmaz

Rica ederim canım.Sen sevgilinle iletişimin sağlıklı olması için çaba sarfet yeterli,gidip güzelce halledebilirsin bu konuyu.Sakın ne olursa olsun kadınla muhattap olma bence.Hoşuna gider kadının seni kızdırmak,daha çok uğraşır.Fevri hareket etmemeye çalış.

aynen canim ben de o kucucuk cocuguna ve kocasina uzuldum ben bile bu 10dklik gorusmeye ne kadar kizdim uzuldum ki benim sevgilimin aciklamasi kavga ettik falan da ayni aciklamayi o esine yapsa esi ne der acaba cok merak ediyorum

bi de neden bilmiyorum facebooktan mesaj attiginda sayfayi kopyalayip bir word dosyasina kaydettim (musait oldugunda bi arar misin cok onemli ) diye bir sey yapacagimdan degil ama ne biliyim iste

cnm ben konuyu pek bilmiyorum bi yanlışım olursa özür dilerim seni kırmak istemem ama sevgiline mesaj etmış ya (musait oldugunda bi arar misin cok onemli ) ya ne bileyim sürekli görüştüğün kişilere yazarsın bu mesajı görüşmüyorsan dank diye neden yazarsın ki kafam karıştı...

cnm bu kadın sürekli sevgilini yada sizi rahatsız ediyosa bence eşinin de bilmeye hakkı var bi nevi adamı aldatıyo bence tabi bu benim fikrim arkadaşlar...

Kadın daha fazla uğraşmaya kalkarsa kadını tehdit et bence. Sevgiline facebook dan attığı mesaj sayfasını printlediğini, attığı maillerden haberin olduğunu söyle. Sen de onun huzurunu boz. O da biraz rahatsız olsun, korksun bakalım. Görsün nasıl birşeymiş. Ama kesinlikle kadının eşiyle iletişime geçme. Sadece korkut kadını.

cnm ben konuyu pek bilmiyorum bi yanlışım olursa özür dilerim seni kırmak istemem ama sevgiline mesaj etmış ya (musait oldugunda bi arar misin cok onemli ) ya ne bileyim sürekli görüştüğün kişilere yazarsın bu mesajı görüşmüyorsan dank diye neden yazarsın ki kafam karıştı...

cnm bu kadın sürekli sevgilini yada sizi rahatsız ediyosa bence eşinin de bilmeye hakkı var bi nevi adamı aldatıyo bence tabi bu benim fikrim arkadaşlar...

canim boyle bir fikir aklimin ucundan bile gecmedi sevgilim bana herseyi soyler ona guveniyorum (tabii bu forumda neler neler okuyoruz asla dememek lazim fazla guvenmemek lazim ) ama bu telefon olayini soylemese ben hic bilemezdim ki mesaji da ilk o gormus facedeki silse siler ve bana da soylemezdi

ama ilk defa bebeginin resmini gondermesiyle basladi ve bana 1 hafta sonra soyledi ben o zaman cok kizmistim bundan sonra her ne olursa olsun bana aninda soyleyeceksin saklamaycaksin demistim o zamandan sonra hic saklamadi

Kadın daha fazla uğraşmaya kalkarsa kadını tehdit et bence. Sevgiline facebook dan attığı mesaj sayfasını printlediğini, attığı maillerden haberin olduğunu söyle. Sen de onun huzurunu boz. O da biraz rahatsız olsun, korksun bakalım. Görsün nasıl birşeymiş. Ama kesinlikle kadının eşiyle iletişime geçme. Sadece korkut kadını.

canim bu dedigini yaptim zaten hatta attigim mailin bir kopyasini yazabilirim 3uncu olaydan sonra yapmistim (1-resim 2-facebooktan slm 3-msnden davet)

ama sevgilimi arayip kiz arkadasina soyle beni tehdit etmesin demis

Aaa nasıl kadın bu ya? Acaba boşanmış falan olabilir mi? Nasıl korkmaz ki pişkinliğe bak kadında ki..

soyle yazmistim

Ben ........ kız arkadaşıyım. İlk olarak bebeğinizin resmini gönderdiniz sesimi çıkarmadım sonra facebooktan SLM yazıp göndermişsiniz yine bir şey demedim. ------- attığı mesajdan sonra biraz olsun bebeğini ya da eşini düşünür ve vazgeçer dedim yine olmadı. Bu seferde msn daveti yollamışsınız. Lütfen bebeğinizin değerini bilin ve geçmişi kapatın. Bir daha bu veya buna benzer bir olay olduğunda tepkim böyle olmayacak ve bu durum aramızda kalmayacak, lütfen ona göre davranın.

Son düzenleme:
aklına düşürmek gibi olmasında ben eşine derdim direk eşine sahip çık al başımızdan diye

Ayy bi de ewli yaa rezilll kadinnn nasil insanlar war ya allah yardm etsnn bebegini bide kullanioo akilsz ..
Sakin dawran bence ani çikişlar yapmaki suçlu durumuna düşmeyesnn

Back
X