sevgilimin eski sevgilisi

soyle yazmistim

Ben ........ kız arkadaşıyım. İlk olarak bebeğinizin resmini gönderdiniz sesimi çıkarmadım sonra facebooktan SLM yazıp göndermişsiniz yine bir şey demedim. ------- attığı mesajdan sonra biraz olsun bebeğini ya da eşini düşünür ve vazgeçer dedim yine olmadı. Bu seferde msn daveti yollamışsınız. Lütfen bebeğinizin değerini bilin ve geçmişi kapatın. Bir daha bu veya buna benzer bir olay olduğunda tepkim böyle olmayacak ve bu durum aramızda kalmayacak, lütfen ona göre davranın.

Bu maili görüp buna rağmen sevgilini arayabilmiş ya bu kadın iflah olmaz canım. Sevgilin bence de diğer arkadaşların dediği gibi hattını değiştirsin. İnşallah yanılıyorumdur ama, bu kadının korkusu yok ve bence tacizin boyutunu abartır..

aklına düşürmek gibi olmasında ben eşine derdim direk eşine sahip çık al başımızdan diye

Ayy bi de ewli yaa rezilll kadinnn nasil insanlar war ya allah yardm etsnn bebegini bide kullanioo akilsz ..
Sakin dawran bence ani çikişlar yapmaki suçlu durumuna düşmeyesnn

canim dun o kadar sinirlendim ki atiyorum mail esine esinize sahip cikarmisiniz yaziyorum dedim kendi sevgilime o karismiyor her ne kadar istemese de sen bilirsin diyor bi de onun agzindanmis gibi yazmami istiyor ne yapacaksam benim isin icine girmemi istemiyor dogal olarak ama bugun biraz daha sakin kafayla dusununce bosver diyorum

canim boyle bir fikir aklimin ucundan bile gecmedi sevgilim bana herseyi soyler ona guveniyorum (tabii bu forumda neler neler okuyoruz asla dememek lazim fazla guvenmemek lazim ) ama bu telefon olayini soylemese ben hic bilemezdim ki mesaji da ilk o gormus facedeki silse siler ve bana da soylemezdi

ama ilk defa bebeginin resmini gondermesiyle basladi ve bana 1 hafta sonra soyledi ben o zaman cok kizmistim bundan sonra her ne olursa olsun bana aninda soyleyeceksin saklamaycaksin demistim o zamandan sonra hic saklamadi

anladım cnm zaten sen güveniyorsan srun yok demektir sadece yazdığı mesajı okuyunca söylemek istedim..

cnm sevgiline güveniyorum diyosun o zaman ne üzül ne huzursuz ol sevgiline söyle bu kadınla tüm bağlantıları kessin sen muattap bile olma canına yazık değmez bu kadın için sevgilinle otur konuş açık açık bence erkekler bazı şeyleri düşünemez sen güzel güzel konuş bence oda emin ol kökten çözecektir sen üzülme diye bu böyle gitmez cnm SİNEK KÜÇÜK AMA MİĞDE BULANDIRIYO derler bizde :=)) cnm....

canim dun o kadar sinirlendim ki atiyorum mail esine esinize sahip cikarmisiniz yaziyorum dedim kendi sevgilime o karismiyor her ne kadar istemese de sen bilirsin diyor bi de onun agzindanmis gibi yazmami istiyor ne yapacaksam benim isin icine girmemi istemiyor dogal olarak ama bugun biraz daha sakin kafayla dusununce bosver diyorum

ben hep insanlar bişey yapıyosa sonuçlarına katlanabilmeli diye düşünürüm o yüzden acımazdım açıkcası ki o bebeğein böyle annesi olacağına hiç olmasın çocuğunu kullanarak şirinlik yapıyo güyaaa

facebook çıktı çıkalı milletin tek derdi eski sevgililerini bulup onlara ulaşmak olduu.. pess yanii ne pişkin arsız bir bayanmışş.. bence sen değil sevgilin onu kendinden uzaklaştırabilir ancak..o tepki vermeli o bağırmalı çağırmalıki birdaha aramasın

facebook çıktı çıkalı milletin tek derdi eski sevgililerini bulup onlara ulaşmak olduu.. pess yanii ne pişkin arsız bir bayanmışş.. bence sen değil sevgilin onu kendinden uzaklaştırabilir ancak..o tepki vermeli o bağırmalı çağırmalıki birdaha aramasın

ben de aynen boyle dusunuyorum bu yuzden 10dk boyunca konusmalari beni deli ediyor sizinle konusacak bir konum ortak yanim yok dese kapatsa gerekirse teli kapatsa boyle olmayacak aramiz da bozulmayacak ama su an tam da onun istedigi oluyor bizim aramiz bozuk ve o eski sevgilisiyle gorustu eski sevgilisi telefonu acti ve onunla konustu

Sakın Mesaj Falan Atma Artık Boşver, Çünkü Onu Kendine Muhatap Kılıyorsun ve Ona da Cevap Hakkı Doğuyor..
Böyle Artıkçılar Dize Gelmez Arkadaşım..:34:

hiç hoş bir durum değil. kadınada yuhhh. ben eski sevgilimi yolda görsem yüzüne bile bakmam. neyse bence; siz muhattap olmayın iş erkek arkadaşınızda bitiyor. bu yüzü ve fırsatı vermemeli. bende daha farklı birşey yaşamıştım. eşimin iş yerinde evli bayan arkadaşı vardı. o zaman sevgilim tabi:) msn'ye ne zaman girsem atlayıp naber diye yazıyor. benim oldugumu ögrenince bir daha cevap yok. neyse birgün gene atladı, benim oldugumu okuyunca neden giriyorsun vs. bana hesap sormaya kalktı. hiç muhattap olmadım. eşimi aradım aranızda birşeymi var sizin, kim ki bana hesap soruyor, neden her seferinde atlıyor, senin olmamandan ötürü neden rahatsız oluyor. gitsin kocasının yanına nedir bu rezalet diye 3-4 dk dır dır ettim. sonuç eşim arıyor kadını basıyor kalayı. bir dahada konuşmuyorlar bile.

bir başka olay; yeni evliyiz gene işten bir arkadaşı gece saat 10 gibi arıyor. evde elektronik bir eşyası bozulmuş benim kocamı arıyor. sanane, bu saatte ne yapıcaksın, başka arayacagı adam mı yok, bu yüzü ve fırsatı sen vermişsin aynı durum benim başıma gelse sen ne dersin! hoş mu nedir bu vs. tabi bu arada tartıştık. sen bana güvenmiyorsun vs. ye getirdi. ben altta kalırmıyım. neden sen??? vs. devam. ertesi gün kıza bir maiş atmış. ben evli bir erkegim, arama nedenlerin ve saatlerine dikkat et. senin yüzünden eşimle aramın açılmasını istemiyorum diye:) artık yüz yüze bile bakmıyorlar.

bu örnekleri verme nedenimde erkek arkadaşınız size gerçekten deger veriyorsa bu konuyu onun halletmesi lazım!!

TLNZHN

canim mesajini inanilmaz begendim ikisi de hic hos olmayan durumlar ama ikisinde de esiniz gerekenleri yapmis darisi benim sevgilime (iste keske ben dirdir etmeden kendi yapsa ama bir cok kisinin dedigi gibi pek dusunemiyorlar sanirim acik acik soylemek gerekiyor)

TLNZHN

canim mesajini inanilmaz begendim ikisi de hic hos olmayan durumlar ama ikisinde de esiniz gerekenleri yapmis darisi benim sevgilime (iste keske ben dirdir etmeden kendi yapsa ama bir cok kisinin dedigi gibi pek dusunemiyorlar sanirim acik acik soylemek gerekiyor)

:) o kadar akılları yetse kendileri yapıcakta, illa bir dürtmek lazım:)

iyide neden çocuğun fotoğrafını göndermiş aklım karıştı

bu arada dun konustuk ısı tatlıya bagladık sevgılım hem numarasını degıstırecek hem de facebookta gereklı degısıklıklerı yapacak hatta kapatırım zerre kadar umrumda degıl dedı umarım bundan sonra karsılasmayız boyle durumlarla

yorum yapan destek veren herkese tesekkurler:)

Senin adına mutlu oldum canım :71:
Ne güzel çok da anlayışı bir sevgilin varmış, herşey kolayca tatlıya bağlandı.
Birbirinizin kıymetini bilin.
O kadın da çatlasın :63:

bu arada dun konustuk ısı tatlıya bagladık sevgılım hem numarasını degıstırecek hem de facebookta gereklı degısıklıklerı yapacak hatta kapatırım zerre kadar umrumda degıl dedı umarım bundan sonra karsılasmayız boyle durumlarla

yorum yapan destek veren herkese tesekkurler:)

ohhh:nazar: çok sevindim canım ya:66: rabbim aranızı hiç bozmasın inşallah sevgilinde seni seviyor umarım ömür boyu mutlu olursunuz. 3.şahışlar girmz aranıza:16:

amin canim insallah

kizlar ikinize de ayri ayri cok tesekkur ederim hem mesajlariniz hem de destekleriniz icin..

umarim aramiz daha iyi olur bizimde boyle sorunlarimiz olmaz

rica ederim her zaman destek olurum..
bak canım sorunda çözülmüş:71:
o kadın da havasını alır artık ohh:35:

cevap ıcın ve ıyı dıleklerınız ıcın cok ama cok tesekkurler arkadaslar

Allahıma sukur merhametlı ve anlayıslı bır sevgılım var dun kendıne de cok kızdı dusuncesızlık ettım dıye boyle bır ınsan senı kızdırdı ve buna ben vesıle oldum dedı

bı de oncekı gun esıne maıl atcam dıye mesaj atmıstım ama daha atmadım dun atmadıgımı da ogrenınce esı de kendı de zerre kadar umrumda degıl ben bı tek bebek ıcın bunu yapmamana sevındım dedı

bı de:) o bana dedı sen ne kadar sabırlı ve anlayıslısın dıye:))

Son düzenleme:
Back
X