Sevgilimin eski sevgilisinin attığı mesajlar..

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Merhaba herkese ben biriyle birlikteyim ve ona ciddi anlamda aşığım. Kendisi alıngan ve yalan konusunda hassas bir yalanımı öğrendi ailemle ilgili ve ayrıldık temmuz ayında. 1 hafta sonra aradı beni fake hesaplarla işletme dedi ama ben işletmedim biri fakeden buna asılmış bende fakeye yazdım kız tersledi bende Kıza biraz gururluysan kendinden yaz dedim kız kendinden yazdı sevgilim kargocu meğer sevgilim bunun iş yerine kargo götürüyormuş kızda etkilenmiş Sevgilim yanında oturup kahve içiyormuş. Samimiyet kurulmuş güya kargocu diye kahve veriyormuş yoruldu diye. (ama biz ayrıldıktan sonra olmuş ) artistlendi burnu havada sevgilim için X bana kızmaz beni taniyor ben şimdi fakenin ben olduğunu itiraf edicem ondan hoşlanıyorum sen merak etme falan yazdı. Daha sonra X beni engelledi tamamen iletişim koptu aradan 2 ay geçti dayanamadım Xi aradım konuşmaya başladık barıştık ben profiline kilit koydum sevgilim var diye kız anlamış barıştırınız bana mesaj attı bunları yazmış;

Al bak dönmüşsün ona yine işte sen busun ne Kadirmiş arkadaş iki yüzlünün teki kadınlarla oyun oynayan insan sende ayrılma kıçından benimle çıktı görüştü öptü etti sapık zaten sonra sana döndü o böyle bir adam zaten Allah’ın belası sevgilin benimle arabada az mı öpüştü sonra sana döndü gurursuz tencere kapaklar!!!!

Bende Xi aradım sordum. senden ayrılmıştım özgürüm onun lafıyla bana bağıramazsın dedi ve beni engelledi ama onu çok seviyorum kızda ona ciddi anlamda aşık olmuş ama kabul edemiyorum 2 ayda neler yaşadılar acaba nereye gittiler ne yaptılar nasıl düzelecek bu durum kim haklı kim haksız bilemedim çıktıklarından bile haberin yoktu

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 24 sevgilim 26 o kızda 20
Küçükte değilsinki.X ney canım ya.Gözlerim acıdı okurken.Sevgılın senı kaybetmekten korkmuyo.Rahat rahat engelledıgıne göre.Ve şunu unutma hiç bir kadın ortada bişey yokken ortaya düşmez.Karsıdakı kızın soledıklerı dogru olabılır.Ama bu ilişkiyi gözüm tutmadı .Çok sevgı dolu gormedım bırlıktelıgınızı.

Anlayan biri varsa banada anlatsin arkadaslar.

Kız doğru söylüyor zaten sevgilim dedi doğru görüştük diye

Kız doğru söylüyor zaten sevgilim dedi doğru görüştük diye
Sen hayatında yokmuşunki oturup senin yasınımı tutsaydı?Tutsaydı tabi mutlu olurdun.İşte burda sevgi devreye giriyor.Sen mi uzulcen?Boşversene canım.

Son düzenleme:
Senden ayrılır ayrılmaz milletin kızının kollarına koşan adamla olacak kadar gurursuzmusun? Demekmki ayrılır ayrılmaz milletin kızının dudaklarına yapışabildiğine göre çokta önemli değilmişsin, zaten adam sana dönmemiş bile sen peşine düşmüşsün, bak canım sana değer vermeyen, sizden ayrılır ayrılmaz muadilinizi bulan adamlarla işiniz olmasın, kaldı ki adam sizle beraberken bile o kızla muhabbeti kurmuş, şimdi ayrılsanda adamın çokta umrunda değil bence, sana değer vermeyen, hemen vazgeçen adamlarla işiniz olmasın .

Sadece bu konu için demiyorum . Şu zamanda aşk ve sevgi diye bişey kalmamış . Aşığım seviyorum diyenlerde hep bi seviyesizlik . Aşıksan seviyorsan gizli gizli bakarsın , kalbin pıt pıt atar , özlersin . Onun başka sevgilisi varsa gizliden ağlarsın . Eger aşık olduğun kisinin sevgilisi varsa gene gizli ağlarsın , kimseye mesaj atmazsin. Sevdiğinden ayırıldın diye hemen başkasına koşmazsın . Bir grurun olur. Falan filan işte . Siz üçünüzde birbirinizden uzak durun .

Ne kargocuymuş beee. Ayrilik sürecinde insanlarin hayatlari olur tabiki saygi duymak lazim hele erkek milletinin daha hizli . sizinle bir daha görüşmeyeceğini düşünüp baskasina gitmis . Ve siz dayanayip aramissiniz otekinden sıkılmis alacagini almis sanirim aynısını size yapip baskasini bulacak her zaman erkeğin geri dönmesi iyidir kadin donerse erkk gozunde o kadinin karizmasi bitiyor malesef bi süre agirdan alin uzulmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…