Ben 24 sevgilim 26 o kızda 20Kaç yaşındasınız allahasen
Nesini ? Konuyu yeniden düzenleyeceğimAnladıysam Arap mı olsam ne olsam?
Liseliler gibi olaylar olaylar...Ben 24 sevgilim 26 o kızda 20
Küçükte değilsinki.X ney canım ya.Gözlerim acıdı okurken.Sevgılın senı kaybetmekten korkmuyo.Rahat rahat engelledıgıne göre.Ve şunu unutma hiç bir kadın ortada bişey yokken ortaya düşmez.Karsıdakı kızın soledıklerı dogru olabılır.Ama bu ilişkiyi gözüm tutmadı .Çok sevgı dolu gormedım bırlıktelıgınızı.Ben 24 sevgilim 26 o kızda 20
Kız doğru söylüyor zaten sevgilim dedi doğru görüştük diyeKüçükte değilsinki.X ney canım ya.Gözlerim acıdı okurken.Sevgılın senı kaybetmekten korkmuyo.Rahat rahat engelledıgıne göre.Ve şunu unutma hiç bir kadın ortada bişey yokken ortaya düşmez.Karsıdakı kızın soledıklerı dogru olabılır.Ama bu ilişkiyi gözüm tutmadı .Çok sevgı dolu gormedım bırlıktelıgınızı.
Konuyu düzelttimAnlayan biri varsa banada anlatsin arkadaslar.
Tm tekrar okuycmKonuyu düzelttim
Sen hayatında yokmuşunki oturup senin yasınımı tutsaydı?Tutsaydı tabi mutlu olurdun.İşte burda sevgi devreye giriyor.Sen mi uzulcen?Boşversene canım.Kız doğru söylüyor zaten sevgilim dedi doğru görüştük diye
Valla ağzımı açamadım çok deli bir kız benim canımı yakanı bende yakarım diyorKiz neler yazmis bence çocukla gorusme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?