Sevgilimin eski sevgilisinin attığı mesajlar..

Bunlar nasıl ilişkiler benim aklım almıyor
Adam çok sevse zaten 2 ayda yeni birine koşmazdı. Sizde hırs yapmışsınız sanırım. Profile kilit koymalar gönderme yapmalar falan.
Sizi sevse zaten diğer kadınla böyle muhatap olma durumunda bile kalmazdınız.Şu tip adamlara hint kumaşı muamelesi yapmayın bence.

Adam Y’yi şapur şupur götürmüş.
Rahatça da sana evet onunlaydım demiş.
Sensiz de hayatıma çok güzel devam ediyorum,varlığın yokluğun bir benim için mesajını vermiş.
Sen onun için ekstradan öpüştüğü kızlardan birisin.
Farkın yok onun için.
Üzgünüm ama adamın kafası bu.
Ondan bir cacık olmaz.

Üfff... Nerden buluyorsunuz bu adamları? buluyorsunuz bi de aşık falan oluyorsunuz. Anlayamıyorum.. Biraz kafayı çalıştırın ya..

Ayrı olduğunuz sırada, kızda peşine düşünce olmuş birşeyler. Siz aşıksınız, sevgiliniz aşık mı?

Aman tut bırakma haşmetli padişahını, Çünkü memlekette başka adam kalmadı. Elin karısıyla kızıyla görüşmek için, cart diye seni 2 ay engelleyen bulunmaz hint kumaşını, yar etme başkasına, maazallah.
2 ayda beyfendi üstüne gül bahçesi koklamış bacım hala ne yapayım diyorsun. Bak yine engellemiş gene duyarsın ekşınlarını.

Tam olarak ne soruyorsunuz kadınlar kulübü kadınları olarak kızın saçını başını mı yolalım? Kargocu sizi engellemiş zaten. Taktik mi verelim engeli kaldırsın diye? Ne kadar itici ilişkiler yaşıyorsunuz yahu.

Kaç kere dedik şu X e değer vermeyin diye. Sonra zapt edemiyoruz.
Kızım evladım Allah aşkına ne işiin var senin böyle biriyle. Bırak X i Y yi kurtar kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…