• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin eski sevgilisiyle karşılaştm

msshoney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
36
İstanbul
merhaba... bugun sevgilimle yanyanaydık ıste konusuyoduk bırden bunun gozlerı bı yere daldı boyle noluyo dedım bu saklandı hemen arkasını falan dondu noldu dedım ıste eskı sevgılımı gordum dedı kım o dedım arkasından gosterdı tam goremedım ama kız bızı gormedı bunlar 1 ay kadar cıktılar sanırım ama kıza benım adımla seslenmıs bı kere o yuzden ayrılmıslar... bende sordum nıye saklanma geregı duydun ben yanndayken dıye oda ben tek olsamda saklanırdım karsılasmak ıstemedım dedı... sızce onumu sevıyodur hala ? nasıl davranmalıyım su an kotu davranıyorum ben mı abartıyorum...?

saklanması ilginç niye buna gerek duymuşki acaba kız gelirde bi patavatsızlık yapar falan diyemi çekindi:26:

Erkeklerin bazen böyle saçmasapan hareketleri olabiliyor. Belkide kızdan bu şekilde ayrıldığı için kendini mahcup hissetmiştir. Ama onu sevdiğini kesinlikle düşünmüyorum.

Erkeklerin bazen böyle saçmasapan hareketleri olabiliyor. Belkide kızdan bu şekilde ayrıldığı için kendini mahcup hissetmiştir. Ama onu sevdiğini kesinlikle düşünmüyorum.

aynen bende böyle düşündüm.adınla o kıza hitap ettiyse kızı bir kez daha üzmek istememiştir.

aynen bende böyle düşündüm.adınla o kıza hitap ettiyse kızı bir kez daha üzmek istememiştir.

ınsallah canım ya bende endıselenyrm ve acaba dıyorum fazlasıylamı kıskancm hanı cok sahıplendm ve bu sebepten herseyden kıskanıyorum ve cok kez kavga edıyoruz bu yuzden artk kavga etmekten bıle sıkıldm. su sıralar zor zamanlar gecırıyorum arkadasım vefat etmıstı bıde bana destek cıkması gerekırken benm attgm trıplerın hesabını soruyo oda kotu davranıyo... napmam gerektgnı artk bılemıyorum ya...

Back
X