Sevgilimin evinde gece kalsam mı?

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba kızlar size kısa bir soru soracağım ama gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım var sevgilimin kız kardeşi beni akşam yemeğe çağırdı ama geç saatte yurda dönmem zor olabilir dedim biz de kalırsın dedi Kalsam mı gece ?Yoksa hiç gitmesem mi bana akıl verin lütfen gitmezsem ayıp olcak gece kalmak istemiyorum çünkü dedikodu olur diye korkuyorum sonra LÜTFENNN YARDIMMMM

bence musaıt olmadıgını yurt mudurluguyle sorun yasayacagını baska bı zamana atılması gerektıgını sole..
cevrenın laf etmesını bu kadar kafaya takıosan kalma tabıkıde

cnm yemeğe değil çaya gelsem de daha az vakit geçirirsin kalkıp yurduna gidersin kalma bencede.

bence de kalma canım ya yemeğe gidip mümkün olduğunca çabuk dön ya da çaya git kızların dediği gibi ama yine yurduna dön... ileri de daha ii anlıcaksın bunu her zaman temkinli olmakta fayda var...

bence de kesinlikle kalmamalısın bi ağırlığın olmalı tatlım
yurda dönünce sorun olacağını bu yüzden gelemeyeceğini
daha geniş ve uygun bir zamanda gelirim de
yada bi arkadaşın dediği gibi 1-2 saatliğine çaya,kahveye de gidebilirsin

canımı sıktı zaten kızlar yanlış anlamayın ama alkol almıyorum ve alınan ortamda da bulunmadım bugüne kadar ailesi muhafazakar gözüküyor sevigilim de alkol almıyor ama kız kardeşi akşam arkadaşımı da çağırayım alkol alalım dedi kızdım açıkçası

kalma güzelim. bugün gel kal diyen yarın söz yok bişi yok diyebilir. günahını almayım kızın da ama ne gerek var... kalma annemler kızar de.

canım bana sorarsan erkek arkadaşının ailesinin gözünde basit bir kız olarak algılanabilirsin.

ilişkinde ileriyi düşünüyorsan bana göre kalma. arkadaşın dediği gibi onların gözünde basit bir kız gibi algılaabilirsin.bu kız ne rahatmış gibi düşünebilirler gerçi ailesini tanımıyoruz ama her ihtimale karşı bazı şeylerin önlemini almak lazım bence.akşam yemeğine git kendin gibi davran.saygını koru. ama vaktinde de yurda dön bence

kalmayacağım kızlar bu alkolü dedikten sonra hayatta kalmam zaten

Canım hele ortamda alkol de varsa bence hiç o ortama girme bile gelemiceğini söle ve gitme sakınnnnn

Canım hele ortamda alkol de varsa bence hiç o ortama girme bile gelemiceğini söle ve gitme sakınnnnn

ben alkol almadığımı ve alkol alınan ortama girmediğimi söyledim canım o da almayacağını söyledi dediğiniz gibi gidip 1-2 saat içinde dönmeyi düşünüyorum

umarım doğru anlamışımdır..yani alkol almayan insandan alkol teklifi gelmeside bir garip..bana biraz deneniyormuşsun gibi geldi..hani senin nasıl olduğunu bu şekilde çözmeyemi çalışıyorlarki??evde kalırmı ne bileyim ısrar edilse alkol kullanırmı vb.. falan filan..bence bunlarıda düşünmelisin..kardeşi küçük olsa bile senden yaptıran olabilir..kalma bencede evinde..

En iyiisi canım basının agrımasını istemiyorsan fazla yüzgöz olma...

Son düzenleme:
bence kalma derim
çünkü;her aile kız evinde kalsa illa ki düşünürler yani nişan yok söz yok bu ne rahat kız böyle kalıyor kimbilir başka neler yapıyo bu rahatlıkla diye düşünebilirler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…