- 25 Aralık 2024
- 397
- 714
- 18
- 33
Yeterince azgin bir erkek gerekirse hemoroidini tuta tuta sevisir ama sevisir ahshdhd
Kız midemin içine ettin ya. Niye kusma emojisi yok ki. Nerden geliyo aklına böyle şeyler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeterince azgin bir erkek gerekirse hemoroidini tuta tuta sevisir ama sevisir ahshdhd
Ahshdhd ay özür dilerimKız midemin içine ettin ya. Niye kusma emojisi yok ki. Nerden geliyo aklına böyle şeyler.
Ben hayır demiyorum,sonra diyorum.
Evine gitsem belki hiç bir şey olmayacak ama ben kendime güvenmiyorum.Adam rahat dırdau ben duramam gibi geliyor.34 yaşında hiç cinsellik yaşamamış birinin libidosunu siz düşünm.
Ben kasigimdan kitle alinip 10 cm aciklik varken ustunde gazli bez tamponlarla yapmistim ahshd "yavas, yavas" diye diye.Aklima ayagim dizime kadar alçıdayken sevişmem geldi.yani aslinda garip degil alçi uzun sure kalacakti sonucta ne yapacagiz baska
![]()
Yürü git dedik hala burda yane kadar nezih, kaliteli, farklı uzmanlık alanları olan, birçok konuda engin bilgi ve deneyime sahip olup bu bilgi ve deneyimlerini başkalarıyla da paylaşan harika insanlar topluluğu varmış sitede. hepinizle bu konu vesilesiyle tanışmış olmaktan dolayı tarifi imkansız duygular içindeyim. kendi aranızda bu şekilde kaynaşmanız/ dayanışmanız gerçekten ama gerçekten çok etkileyici. epey duygulandım doğrusu, banlı olduğum sürede arkamdan bu ve benzer yorumları okuyunca. başarılarınızın devamını dilerim değerli dayanışma/ kaynaşma topluluğu. hepinize çiçek göndermek geldi içimden. bakıyorum şu an, çiçek göremedim bulursam eklerim. ama ekleyemesem de sizler eklenmiş kabul edin. awwww, çok sevimlisiniz.... :)
p.s. bence son eklediği husus uydurma. konu sahibi muhtemelen ilgiyi sevdi ve kendince hikayeye gariplikler ekleyerek ilgiyi devam ettirmeye çalışıyor.
Anam ne acelen vardı ya hu ameliyatlı ameliyatlıBen kasigimdan kitle alinip 10 cm aciklik varken ustunde gazli bez tamponlarla yapmistim ahshd "yavas, yavas" diye diye.
Halbuki on gun beklesem operasyon yeri iyilesecek ama iste insan bekleyemiyor ahshdhd
Neyse diz yine iyiymis, ya kasigina kadar olsaydi evlerden ırak
Adamcagiz hemoroidiyle sevismis, cok mu![]()
Dönüp bakinca ben de ayni seyi diyorumAnam ne acelen vardı ya hu ameliyatlı ameliyatlı
Ya krem sursun diye yazdikca gulme geliyor bana ahshdhdAdam kadını dötüne krem sürsün diye çagırmış kadın seks yaparım dayanamam diye gitmemiş bu nasıl konu la error verdi
M Mutlu2890 Adil Yıldırım'ın bu dediklerini bir dinleyin bence. Kendisi de zamanın sırtlanı imiş. Şimdi ilişki koçu. Özellikle erkeklere hemen duygu oluşturmayın kısmına çok katılıyorum. Çoğu erkek bizim gibi hemen bağlanmak istemiyorlar, frene basmak lazım. Bir erkeğe hemen duygusal yükselmeyin, bekleyin. Adil Yıldırım'ın bazı fikirlerini nokta atışı buluyorum. Bu videoyu mutlaka izleyin. Umarım size faydalı olur.![]()
basur oturagi alsin, bulusunca oturur adam rahat rahat, eziyet çekmeden:)Ay tövbe estağfurullah hastalıkla dalga geçtiğimden değil hastalıklarla dalga geçmem ama adamın sebebi komik geldi
Giderseniz eli boş gitmeyin kremi bitmişse alın bari :)))
Altinci ay dönümü hediyesibasur oturagi alsin, bulusunca oturur adam rahat rahat, eziyet çekmeden:)
ElizabethAklima ayagim dizime kadar alçıdayken sevişmem geldi.yani aslinda garip degil alçi uzun sure kalacakti sonucta ne yapacagiz baska
![]()
Altinci ay dönümü hediyesi![]()
Ahahahah ay iki saat once adama eve kiz atma pesinde muamelesi yaparken simdi hemoroidini konusuyoruz ya gercekten plot twist diye ben buna derimbunu dediğin için aklıma 6. ay kınası geldi. ve şu anda adamı basur acısı çekerken şu şekilde oturduğunu hayal ediyorum:
Eki Görüntüle 3604903
Vallahi benimde sizin tam tersiniz oldu.adamin dedigi seylerin tamaminin tersini yaptim aşk hayatimin hep maşallahı oldu:)
hic sevmem gereksiz gizemi, hislerimi göstermemeyi. tam tersi bence erkekler neşesi, enerjisi çok yüksek, farkli farkli konularda bıcır bıcır saatlerce konuşabilecegi, kendisi açıp hisleri hakkinda kolayca konuşan kadınlara aşık oluyorlar.
bence herkes oldugu gibi olsun, kendisini oldugi haliyle seven birini bulsun. adam bana aşik olsun diye az konuşsam evlenince pisman olmayacak mi bu adam, ya da gizlediğim- olmadigim biri gibi gösterdiğim konularda "degisti" demeyecek mi?
en iyisi şeffaf olmak, oldugun gibi olmak
İlişki seceresini bilmiyorum tabi ki:) Ama bazı videolarında geçmiş ilişkilerinden bahsediyordu, merak ettiyseniz siz araştırın bizle de paylaşın, makbule geçer.Bu adamın bir ilişkisi var mıymış ?![]()