• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evine gitmek istemiyorum.

İyi de ben böyle bir şey demedim ki, dediğim şey tamamen farklıydı.
Seks yapıp evlenirsen pişman olursunuz,diye bir cümle kurmuştunuz.

Ona binaen söyledim.
“Emin olmadan yapmak istemiyorum” diyorsunuz.
Neye emin olmadan? Benim için seks o an istiyorsak yapılan bir şeydir. Önünde arkasında sağında solunda bir şey yoktur. Sizinki farklı onu anlatmaya çalışıyorum. Her insan farklıdır neticede.

Sizin emin olmadan dediğiniz şey, seks yaptığınız kişinin sizi seveceğine, bırakmayacağına, ilişkisini devam ettireceğine emin olmanız, e evlenmek isteyen de bir insanmışsınız. Yani sizin beklentiniz seks yaptığınız insanla evlenmek.
Bu yüzden eğer bu insanla seks yaparsanız ve ayrılırsanız pişman olacaksınız. Bu benim fikrim.
Seks yaptığım insanla evlenmek zorunda hissetmem kendimi.
Seksi duygusal ilişkinin önünen koymak doğru gelmiyor bana.
Bu arada saygı duyuyorum farklı bakış açılarına.
Kimileri seksten sonra aşık olur ve mümkündür de.
Ben ilişki olgunlaştıktan sonra sekse başlama taraftarıyım.

Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.

Çok yeni,gitmek istemiyorum.İlişkide cinselliği henüz yaşamak istemiyorum.
Benimle yakın değilsin diye kızıyor.Şu an manipüle edildiğimi hissediyorum.
Duygularından emin olmak istiyorum.
Şu an yaşadığım duygu hayal kırıklığı ama çok ısrar ederse de bitireceğim gibi…
O mu normal ben mi bilemeiyorum…
Çok haklısın ben de olsam gitmezdim. Dışarının suyu mu çıktıda eve davet ediyorsun derdim. Konu sevişmeye gelince de eğer buna değer olduğunu bilirsem seni eve ben atacağım der konuyu kapatırdım.

Seks yapıp evlenirsen pişman olursunuz,diye bir cümle kurmuştunuz.

Ona binaen söyledim.

Seks yaptığım insanla evlenmek zorunda hissetmem kendimi.
Seksi duygusal ilişkinin önünen koymak doğru gelmiyor bana.
Bu arada saygı duyuyorum farklı bakış açılarına.
Kimileri seksten sonra aşık olur ve mümkündür de.
Ben ilişki olgunlaştıktan sonra sekse başlama taraftarıyım.
Ben mevzuyu tam anladığımdan emin degilim.

Siz bu adamla sevismek istiyorsunuz.
Adam sizinle sevismek istiyor.
Siz daha erken oldugunu dusunerek kaciniyorsunuz.
Adamin ev ısrarı da tamamen -cok affedersiniz- dotunun keyfi icin (gercek anlamda).
Buraya kadari okey.

Peki simdi siz eve gitseniz adamin rahat durmayacagindan mi cekiniyorsunuz, yoksa kendinizin rahar durmayacagindan mi?

Adamin su durumda illa seks gayesi olmayabilir. Olsa da hayir diyebilirsiniz.

Su durumda mevzuyu hangi açıdan ele aliyoruz?

Benim cinsellikle alakalı ağır travmalarım var.Taciz vs gibi hikayelerim var.
Yanlış bilgilerim de var.Terapi ile aşmaya çalışıyorum ve şu an o süreçteyim.
Tanımadan ,emin olmadan cinsel birliktelik kurmak istemem .
Hoş tanısam da korkularımı yenmem lazım.
Bunu da destekle aşacağıma inanıyorum.
Yani aslında bedenen hazır olsanız bile ruhen hazır değilsiniz Mutlu2890, o yüzden eve davet edilmek sizi gerdi sanırım, henüz hazır değilken kontrolünüz dışında bir şeyler yaşanma fikri korkuttu.

Korkularınızı yenmeden kimseyle birlikte olmayın bence.

ben bu adamı ilk gördüğümde kesin iibf mezunu bi piyasa adamıdır demiştim cidden de öyleymiş. bi şekilde ilişki muhabbetlerinde para olduğunu fark edip bu alana yöneldiğini düşünüyorum. verdiği tavsiyelerin çoğu 1980 ler döneminden kalma. papatyalarım sizi yedekte tutan erkeğe şu mesajı atın diyor mesela ama mesaj o kadar komik ki :D
kendi alanında tutunamayan herkes ilişki koçu falan olup parayı bulma peşinde
Ben onları gay sanıyordum, olmayanlar da var demek ki.

ne kadar nezih, kaliteli, farklı uzmanlık alanları olan, birçok konuda engin bilgi ve deneyime sahip olup bu bilgi ve deneyimlerini başkalarıyla da paylaşan harika insanlar topluluğu varmış sitede. hepinizle bu konu vesilesiyle tanışmış olmaktan dolayı tarifi imkansız duygular içindeyim. kendi aranızda bu şekilde kaynaşmanız/ dayanışmanız gerçekten ama gerçekten çok etkileyici. epey duygulandım doğrusu, banlı olduğum sürede arkamdan bu ve benzer yorumları okuyunca. başarılarınızın devamını dilerim değerli dayanışma/ kaynaşma topluluğu. hepinize çiçek göndermek geldi içimden. bakıyorum şu an, çiçek göremedim bulursam eklerim. ama ekleyemesem de sizler eklenmiş kabul edin. awwww, çok sevimlisiniz.... :)

p.s. bence son eklediği husus uydurma. konu sahibi muhtemelen ilgiyi sevdi ve kendince hikayeye gariplikler ekleyerek ilgiyi devam ettirmeye çalışıyor.
Sen daha sevimlisin bebeğim üzülme, evliysen yada bir gün evlenirsen kocan bu tecrübesizliğin için boynuna madalya takarsa bize resmini at 😙
Ama emin ol ki bu hayatta hiç kimse kırmızı kurdaleli hediye paketi gibi evlenilmeyi haketmiyor.
Bir gün ne demek istediğimi anlamak zorunda kalmamanı dilerim 🌺

Diğer konularınızda da aynı şeyler konuşulmuştu.
Hatta KudrAlobar KudrAlobar yorumu dikkatimi çekmişti.

Siz herhangi biriyle bir ilişki yürütemezsiniz. İlişki yürütme hevesiniz de beceriniz de yok. Onun kaşı, bunun gözü, şunun boyu, o öyle dedi, bu böyle dedi, beriki onu yaptı…

Bir şekilde zar zor hayatınıza almaya çalıştığınız adamları her seferinde bir bahaneyle yolluyorsunuz. Kendi kendinizi sabote ediyorsunuz. Sonra herkes evlendi yaş geçiyor diye ağlıyorsunuz.

Bence siz kendinizi çok irdeliyorsunuz,
Karşınızda güvendiğiniz rahat hissettiğiniz biri olunca böyle bir şeyi paylaşmaya odaklanın.

Bu eve gitme muhabbeti de gerçekten tıbbi bir sorundan ötürü arkadaş dışarı çıkmakta zorlanıyor olabilir.
Tedavisi ameliyatı gibi şeylerden çekiniyor mu, hemen geçmiyor mu çok hakim değilim bu rahatsızlığa da.

Geçen buluşmamızda da beti benzi atıktı.Çok canım yanıyor mutlu ,sırf seni göreyim diyw geldim dedi.
Ne olduğunu söylemedi ama anlamıştım.Yürürken zorlanıyordu.😂😂

Diğer konularınızda da aynı şeyler konuşulmuştu.
Hatta KudrAlobar KudrAlobar yorumu dikkatimi çekmişti.

Bence siz kendinizi çok irdeliyorsunuz,
Karşınızda güvendiğiniz rahat hissettiğiniz biri olunca böyle bir şeyi paylaşmaya odaklanın.

Bu eve gitme muhabbeti de gerçekten tıbbi bir sorundan ötürü arkadaş dışarı çıkmakta zorlanıyor olabilir.
Tedavisi ameliyatı gibi şeylerden çekiniyor mu, hemen geçmiyor mu çok hakim değilim bu rahatsızlığa da.
ben geçen sırf bu kusur bulma mevzusu yüzünden çok uzatma da evlen diye ironi yapıp yanlış anlaşılmıştım. ama ev daveti konusunda hak veriyorum ya. erkeklerin ev merakı bayıyor cidden. basur için çağırmak ne alaka hala anlamadım da.

ben geçen sırf bu kusur bulma mevzusu yüzünden çok uzatma da evlen diye ironi yapıp yanlış anlaşılmıştım. ama ev daveti konusunda hak veriyorum ya. erkeklerin ev merakı bayıyor cidden. basur için çağırmak ne alaka hala anlamadım da.
Allah gostermesin ileride hemoroidiniz olursa bu yorumu hatirlatirim :D

Annemin var, kadin kendi evinde zor oturuyor. Iki yastığin arasina oturuyor resmen. Disarida oturmak gercekten cok rahatsiz bir sey bu durumda.

Eve cagirmak icin bahanedir, değildir, onu bilemem ama gercekten zor durumdaysa kafede sandalye tepesinde oturmakta zorlaniyordur. O yuzden en azindan evde rahat oturmak istiyordur bahane degilse.

Allah gostermesin ileride hemoroidiniz olursa bu yorumu hatirlatirim :D

Annemin var, kadin kendi evinde zor oturuyor. Iki yastığin arasina oturuyor resmen. Disarida oturmak gercekten cok rahatsiz bir sey bu durumda.

Eve cagirmak icin bahanedir, değildir, onu bilemem ama gercekten zor durumdaysa kafede sandalye tepesinde oturmakta zorlaniyordur. O yuzden en azindan evde rahat oturmak istiyordur bahane degilse.
hahahaha yani krem sürdürmeyecekse okey. ciddi ciddi 1 aylık flörtüne krem sürdürecek sandım :D

Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.

gelmeyeceğim, ısrarı sevmiyorum deyin.

Daha 1 aydır sevgili oldugun birinin evine gitme zaten cinsellik icin cagırsa yine iyi belki dograyacak belki kesecek Allah askına bu devirde kimsenin evine gitmeyi hırsızı var psikopatı var şantajcısi var

ben ilk okudğumda 18-20 yaş arası sandım sizi sizin lügatınızda Hayır kelimesi yok mu kocaman kadınsınız yanı 34 az bir yaş değil ki gelmiyorum ayrılırsan ayrıl de ya defolsun gıtsın

fjjfjsjjs Lyanna Mormont Lyanna Mormont katkısıyla mükemmel bi konu olmus yine

heralde 35 yasında adam basurunu bahane edip kendisini acındırmaz ya eve atmak için 😂😂 ben ikna oldum. muhtemelen ağrılarından dolayı dısarı cıkmak istemedi, görüsmeyelim biraz rahatsızım? vs gibi bi sey de diyemedi ve böyle bi cözümle ortaya cıktı. Tabii sizi de denemis olabilir bu bahaneyle ama sonucta hemoroidi ortaya cıkmıs oldu 😂😂 hahah yazık ya
ben birinin evine gidersem kesin tanga ağda falan halledip gidiyorum, gitmisken de sevisiyorum irade 0 kajfjsj o yuzden sizi anlıyorum ama 35 yıl sonra bi anda saldım gitti deme ihtimaliniz düsük. bence yine de temkinli olmanızda fayda var.
gidin bence ortada hemoroid gibi bi durum varken kanepede oturursunuz uslu uslu jdhhshsj

Back
X