• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evine gitmek istemiyorum.

Kaliteli başladı benimle çünkü.Böyle bir beklentisi olup olmadığını bilemezdim.
Ayrıca bütün erkekler mi böyle ya.
Ben de mi sorun var acaba?Çok yüz verip o beklentiye mi sokuyorum onları?
Bu yasta 1 aylik iliskide sevismek, yakinlasmak istemek normal degil mi ya? Karsinizdaki insani siz tanirsiniz guvenilir mi degil mi diye. Her sey tamamsa daha 1 ay oldu su kadar zaman gecsin falan da bana sacma geliyor.

Evlilik dışı ilişkiye ben de karşıyım. Bunun mutlaka olması gereken bir durum gibi savunulmasina da karşıyım. Ama ileriye yönelik birşeyler düşünen, görüştüğü kadını gerçekten hayatına almak isteyen, onunla bir gelecek hayal eden bir erkeğin hemen "yatak" diyeceğini düşünmüyorum kesinlikle. Bu konuda böyle aceleci davranan erkeğin amacı bellidir. Sonrasında burda çoğu kez okuduğum gibi "cinsellikten sonra benden soğudu" demek kaçınılmaz oluyor.
Biz evlendik, cocuk bile yaptik.

Kadinlar boyle seylerde icgudulerini dinlemeli. Erken geliyorsa kafanizda zaten biseyler oturmamistir. Bunun 1 ay 2 ayla da alakasi yok insanlar isterlerse ilk haftadan da iliskiye girer sonrasina akis karar verir. Ama sizin hem zihniyet olarak hem de bu adamin ozelinde cok soru isaretiniz var gibi geldi. İcinizdeki sesi dinlemek iyidir

şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/

Hayvansal gida olmadan da ancak bi yere kadar tabi sizi de anlamak lazim.

Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.

Çok yeni,gitmek istemiyorum.İlişkide cinselliği henüz yaşamak istemiyorum.
Benimle yakın değilsin diye kızıyor.Şu an manipüle edildiğimi hissediyorum.
Duygularından emin olmak istiyorum.
Şu an yaşadığım duygu hayal kırıklığı ama çok ısrar ederse de bitireceğim gibi…
O mu normal ben mi bilemeiyorum…
Cinsel yakınlaşma zorlama ile değil tarafların karşılıklı rızası ile olur, bir an evvel olsun diye baskı yapıyorsa doğru adam değildir.

tanıştığınız gün de evine gidip sevişebilirdiniz. bunu yargılamak da yine kimseye düşmezdi. yaşınız bunun sorumluluğunu alabilecek kadar büyük diye görüyorum. ama kafanızda acaba varsa demek ki yapmamanız gerekiyor bunu. böyle şeyler ısrarla, lafı dolandırmakla olmaz. zaten akar gider. özetle içinize sinmiyorsa üç ay sonra da sinmeyecektir. hiç girmeyin bu topa.

İlişki içerisinde ve insanların gözü önünde olmadan yaşanılan cinselliğin neresi ahlaksızlık?Ahlaki değerler nedir?Mesela sırf bakire kalabilmek adına anal ilişki yaşamak ahlaksızlıktır ya da evli biriyle birlikte olmak ,eşini kapatıp dışarıda kadınlara bakmaktır ahlaksızlık.Süte su katmak,kaçak elektrik kullanmak,tartışan komşunun sesini duvara kulağını dayayıp dinlemektir vs vs.Ahlaki değer iki yetişkinin sevişmesi olacak kadar basite indirgenmiş sığ bi olgu değildir.
Müslüman için zinadır belki sizi bağlamayabilir ama. Her bakire sizin dediğiniz gibi değil sanki cinsellik yaşamayan diğerini yapıyormuş gibi lanse ediyorsunuz. Sizin ahlaki anlayışınız hem dini hemde geleneksel ahlakımızdan uzak. Pardon siz nerede yetiştiniz

Müslüman için zinadır belki sizi bağlamayabilir ama. Her bakire sizin dediğiniz gibi değil sanki cinsellik yaşamayan diğerini yapıyormuş gibi lanse ediyorsunuz. Sizin ahlaki anlayışınız hem dini hemde geleneksel ahlakımızdan uzak. Pardon siz nerede yetiştiniz
Gene mi sen? Banlanıyorsun banlanıyorsun ama fetva vermeye devam ediyorsun hala.

Dini yorum yapmak yasak olduğu ve bu sebeple defalarca banlandığınız halde neden hala ortalıkta tebliğci gibi geziyorsunuz?

Siz bunları yazınca insanlar aaa kadın haklı deyip dine dönecekler falan mı sanıyorsunuz? Eğer amaç oysa uyarayım tam tersi etkiye sebep oluyor.

Back
X