• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evine gitmek istemiyorum.

şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
her yorumun gibi bu da çok saçma 😂😂
ne alaka ya, sizin için namus = bekaret
bekaretin varsa namuslusun..yoksa zaten o yolun yolcususun , önüne gelenle kopek gibi çiftleş dur.
universitede bir ev arkadasim vardi. Doguluydu. aslinda normalde muhafazakar bir kizmiş ama hic istemeden eski erkek arkadasinin zorlamasiyla iliskiye girmis ve bekareti bozulmus. bu olay olduktan sonra kiz "bende zaten olan oldu" dedi, evli otobus şoförüyle bile yatti. sacma sapan bir hayatı vardi , uc erkegi ayni anda idare ederdi. ayni evde olduğumuz icin herşeyine tanik oldum sonra zar zor ev arkadasi arayan insan buldum kactim kurtuldum.
bu zihniyet cok kötü bir zihniyet.
Türk filmlerindeki namuslu kadinlarin tecavuze uğrayıp "artik kirliyim" diye hayat kadını olmasi gibi bir zihniyet.
dua edin de kocanizdan boşanmayin. sonra zaten yol açilmis, sizin namusunuzu koruyan zar açılmış, mazallah kötü yola düşersiniz 😂😂

Son düzenleme:
bekaretin varsa namuslusun..yoksa zaten o yolun yolcususun cik kopek gibi çiftleş dur.
universitede bir kiz arkadasim vardi. Doguluydu. aslinda normalde muhafazakar bir kizmiş ama hic istemeden eski erkek arkadasinin zorlamasiyla iliskiye girmis ve bekareti bozulmus. bu olay olduktan sonra kiz "bende zaten olan oldu" dedi, evli otobus şoförüyle bile yatti. sacma sapan bir hayatı vardi , uc erkegi ayni anda idare ederdi. ayni evde olduğumuz icin herşeyine tanik oldum sonra zar zor ev arkadasi arayan insan buldum kactim kurtuldum.
Türk filmlerindeki namuslu kadinlarin tecavuze uğrayıp "artik kirliyim" diye hayat kadını olmasi gibi bir zihniyet.
dua edin de kocanizdan boşanmayin. sonra zaten yol açilmis, sizin namusunuzu koruyan zar açılmış, mazallah kötü yola düşersiniz 😂😂
Katılıyorum. Duygusal şeyler paylaşıp , seçici olup hoşlandığı bekar adamla cinsellik yaşayan başka, evli bekar ayırtetmeksizin hatta maddi çıkarlar için duygusuzca birlikte olmak bambaşka. Günde 3 adamla yatıyorum diyeni bile burada bu gözler okudu🙈Aynı kefeye ben koymam.

bekaretin varsa namuslusun..yoksa zaten o yolun yolcususun , önüne gelenle kopek gibi çiftleş dur.
universitede bir kiz arkadasim vardi. Doguluydu. aslinda normalde muhafazakar bir kizmiş ama hic istemeden eski erkek arkadasinin zorlamasiyla iliskiye girmis ve bekareti bozulmus. bu olay olduktan sonra kiz "bende zaten olan oldu" dedi, evli otobus şoförüyle bile yatti. sacma sapan bir hayatı vardi , uc erkegi ayni anda idare ederdi. ayni evde olduğumuz icin herşeyine tanik oldum sonra zar zor ev arkadasi arayan insan buldum kactim kurtuldum.
Bir de bize modern modern deyip durmuş. Oysaki o daha modern(!) buradan bakınca. Biz en azından adam seçiyoruz, herkesle yakınlaşıp ilişki yaşanmayacağını savunuyoruz. Kendisinin başına gelse tutamayacaklar küçük enişteyi ahajsj

Bir de bize modern modern deyip durmuş. Oysaki o daha modern(!) buradan bakınca. Biz en azından adam seçiyoruz, herkesle yakınlaşıp ilişki yaşanmayacağını savunuyoruz. Kendisinin başına gelse tutamayacaklar küçük enişteyi ahajsj
Eşi varsa en az 90 a kadar yaşasın ya da boşanmasın sakınnnnnn. Bekaret yok diye koşuyor tüm erkeklere sanıyor kadınları🙈🤣🙈🙈🙈pırıl pırıl düşünceler🧐🤣

Peki sizce ayrılık mesajı ile sonlandırayım mı yoksa bekleyeyim mi?
Ne yapacağımı bilmiyorum.
aa mutlu sen olduğunu sonradan fark ettim.
bence açık açık yaz. bu ev ısrarının hoşuna gitmediğini, evle oturmakla dışarıda bir mekanda oturmanın ne fark ettiğini, senin kararlarına saygı duymadığını hissettiğini.. yaz yani bilsin bence.
insanların yüzüne vurmayınca kendilerini haklı sanıyorlar çünkü. sonuna da onun bu davranışını basit bulduğunu, gözünde değersizleştiğini de yaz. kendini çok akıllı zannediyor belli ki. Çocuk kandırır gibi koltukta oturcez yeaaaa demesinden öyle anlasılıyor.

şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
Nasıl basit ve çirkin bir bakış açısı, sen evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemiyorsan yaşama. Ama cinsellik yaşayan kadınlara nasıl olsa vereceksin gibi çirkin ifadeler kullanamazsınız. Bir kadın istediği zaman , istediği kişi ile istediği koşullarda cinsellik yaşar. Konu sahibi kendini ağırdan satmıyor , sadece şu an cinsellik yaşamak istemiyor , ilerde isterse yapar.

Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ben,bir aylık bir ilişki için erken olduğunu düşünüyorum,
Ben zaten bekarete çnem veren bir erkek istemem.Bu tarz erkekler bana göre değil zaten,aşırı dindar ya da aşırı yobaz insanların bakış açısı bana göre değil.
Ama bu şahıs sanki çok erken davrandı.Beni bu üzdü.Bir süre sonra ben kendimi davet ettirirdim ki onun evine az bekleseydi.
bi sey dicem belki haddim degil ama evlenmeden once iliski yasamaya -kendi adına- karsı olmasaydın zaten coktan yasamıs olurdun bence. cünkü genel gözlemim bu konuya sıcak bakanların 18-25 yas arası ilk iliskilerini yasadıgı yönünde. sıcak bakmak zorunda degilsin. bu seni yobaz yapmaz. bir seylerin guvence atındayken olmasını istiyor olabilirsin bu konuda durusun net olsun bence. yani adama "cinsellige karsı degilim ama" enerjisi verirsen her sınırı zorluyorlar ikna edebileceklerini sanıyorlar ben boyle tecrube ettim. direkt bu konuyu kestirip atma hakkına sahipsin bu senin bedeninle alakalı bir konu. hicbir ideoloji senin bedenin uzerinde söz hakkına sahip olamaz.

aynen öyle. Ben cok flörtöz bir kadinim ama her flört ettigimle, tatil askimla yatsam kendimi de yıpratırdim. İstediğim şeyi istedigim zaman istedigim ölçüde yapma hakkim var.
sevgilimle tanistigimizda onunla zaten yatacagimi biliyordum. Ama tabii ki zamani var:) son gününde onun airbnb evinde kucakkucaga dans ettik, aşırı yakindik ama ne zaman bir adim ileriye götürecek hamle yapacak oldu "sabah uçağı kalkacak ve uzaklara gidecek birisiyle uyumak istemem" dedim. anladi, hak verdi. günümüze koyniş koyniş devam ettik sonra beni evime birakti:)
sonra yine daglari aşti aşti geldi, ne zaman ben birseylerden emin olunca ve hazir hissedince o zaman birlikte olduk.
o da tabii ki saygi duydu. aksi dusunulemez bile. hatta ilk ciktigimiz tatilde "ucak biletlerimizi aldim, ilk günkü rezarvasyonu sen yapar misin" demisti. cok cok sonradan itiraf etti ki emin olamamis ben iki tek kisilik yatak mi isterim yoksa tek cift kisilik yatak mi. yanlis bir sey yapmak istemediği icin bana birakmis:) eger iki tek kişilik yatakli oda alsaydim mesaji alirdi ve liseli modda takilirdik. eminim :)
o yüzden bence konu sahibi guveniyorsa eve gitsin, beraber takilsinlar. ama adam bir tik ileriye götürmek isterse "su an iliskimizin o noktada oldugunu düşünmüyorum" desin engel olsun. zaten adam bozulursa, manipule etmeye çalışırsa o kisiden bir halt olmaz, konu sahibi rahatca ayrilir

bi sey dicem belki haddim degil ama evlenmeden once iliski yasamaya -kendi adına- karsı olmasaydın zaten coktan yasamıs olurdun bence. cünkü genel gözlemim bu konuya sıcak bakanların 18-25 yas arası ilk iliskilerini yasadıgı yönünde. sıcak bakmak zorunda degilsin. bu seni yobaz yapmaz. bir seylerin guvence atındayken olmasını istiyor olabilirsin bu konuda durusun net olsun bence. yani adama "cinsellige karsı degilim ama" enerjisi verirsen her sınırı zorluyorlar ikna edebileceklerini sanıyorlar ben boyle tecrube ettim. direkt bu konuyu kestirip atma hakkına sahipsin bu senin bedeninle alakalı bir konu. hicbir ideoloji senin bedenin uzerinde söz hakkına sahip olamaz.
Artık karşı değilim demek istedim.

Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.

Çok yeni,gitmek istemiyorum.İlişkide cinselliği henüz yaşamak istemiyorum.
Benimle yakın değilsin diye kızıyor.Şu an manipüle edildiğimi hissediyorum.
Duygularından emin olmak istiyorum.
Şu an yaşadığım duygu hayal kırıklığı ama çok ısrar ederse de bitireceğim gibi…
O mu normal ben mi bilemeiyorum…
Böyle erkeklerden uzak durun. Daha 1 ay olmuş. Mesele sadece cinsellik de değil, güvenliğiniz de sorun. Neler duyuyoruz haberlerde.
Siz istemiyorsanız olay bitmiştir, daha 1. Aydan bu yüzden kavga çıkaracak olan adamın da amacı bellidir. Uzaklaşın

aynen öyle. Ben cok flörtöz bir kadinim ama her flört ettigimle, tatil askimla yatsam kendimi de yıpratırdim. İstediğim şeyi istedigim zaman istedigim ölçüde yapma hakkim var.
sevgilimle tanistigimizda onunla zaten yatacagimi biliyordum. Ama tabii ki zamani var:) son gününde onun airbnb evinde kucakkucaga dans ettik, aşırı yakindik ama ne zaman bir adim ileriye götürecek hamle yapacak oldu "sabah uçağı kalkacak ve uzaklara gidecek birisiyle uyumak istemem" dedim. anladi, hak verdi. günümüze koyniş koyniş devam ettik sonra beni evime birakti:)
sonra yine daglari aşti aşti geldi, ne zaman ben birseylerden emin olunca ve hazir hissedince o zaman birlikte olduk.
o da tabii ki saygi duydu. aksi dusunulemez bile. hatta ilk ciktigimiz tatilde "ucak biletlerimizi aldim, ilk günkü rezarvasyonu sen yapar misin" demisti. cok cok sonradan itiraf etti ki emin olamamis ben iki tek kisilik yatak mi isterim yoksa tek cift kisilik yatak mi. yanlis bir sey yapmak istemediği icin bana birakmis:) eger iki tek kişilik yatakli oda alsaydim mesaji alirdi ve liseli modda takilirdik. eminim :)
o yüzden bence konu sahibi guveniyorsa eve gitsin, beraber takilsinlar. ama adam bir tik ileriye götürmek isterse "su an iliskimizin o noktada oldugunu düşünmüyorum" desin engel olsun. zaten adam bozulursa, manipule etmeye çalışırsa o kisiden bir halt olmaz, konu sahibi rahatca ayrilir
Var mı böyle erkekler ,kalmış mı?Umut verdiniz bana.

Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.

Çok yeni,gitmek istemiyorum.İlişkide cinselliği henüz yaşamak istemiyorum.
Benimle yakın değilsin diye kızıyor.Şu an manipüle edildiğimi hissediyorum.
Duygularından emin olmak istiyorum.
Şu an yaşadığım duygu hayal kırıklığı ama çok ısrar ederse de bitireceğim gibi…
O mu normal ben mi bilemeiyorum…
içinize sinmiyorsa asla gitmeyin.o duygu yeni ilişki falan dinlemiyor.yeterince ısınamamişsiniz demek ki.rahat edemezsin.ben emin olmadan gittiğim hiçbir erkek evinden memnun ayrılmadim. Kalbinin sesi hep doğruyu söylüyor.

Yalnız sizin söylediğiniz lafların nereye gittiğinin herkes farkında çok hoşgörüyle karşılanacak şeyler değil. Bir şeyleri alenen söylemeyince anlaşılmıyor sanmayın.
Cinsel ilişkiyle modern yaşamın ne alakası var orası da ayrı gerçi. Her dediğiniz bi öncekinden daha beter
Evlendikten sonra konya ovası genişliğinde bizden daha modern olanlarıda gördü bu gözler 😁

Artık karşı değilim demek istedim.
Siz evlilik öncesi cinselliğe karşı değil değilsiniz.

Siz sonunda evlilik olacaksa, evlilik garantisi varsa evlilik öncesi cinselliğe karşı değilsiniz.

Bunun garantisi olmaz. Seviştikten sonra o ya da bu sebeple ilişki evliliğe gitmezse depresyondan depresyona koşacaksınız.

Siz evlilik öncesi cinselliğe karşı değil değilsiniz.

Siz sonunda evlilik olacaksa, evlilik garantisi varsa evlilik öncesi cinselliğe karşı değilsiniz.

Bunun garantisi olmaz. Seviştikten sonra o ya da bu sebeple ilişki evliliğe gitmezse depresyondan depresyona koşacaksınız.
Hayır,evlenmesem de olur.Ben seks odaklı bir ilişkiye karşıyım.

Sizin ne istediğiniz daha önemli..kusecekse zaten cehenemin dibine küssün..belliki tek amacı sizi yataga atmak güzel vakit geçirmek kendince..hazır değilseniz asla gitmeyin

Hayır,evlenmesem de olur.Ben seks odaklı bir ilişkiye karşıyım.
İlişkinin ne odaklı olacağını bilemezsiniz. Evlilik niyetiyle başlarsınız, duygular yeterli gelmez ama seks iyidir, seks odaklı devam eder. Ya da sadece takılmak sevişmek için başlarsınız bir bakmışsınız nikah masasındasınız.

Sizin istediğiniz garantileri kimse veremez size.

Back
X