• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evine gitmek istemiyorum.

Nasıl olsa sevişeceğiz peşin peşin sevişelim diye erkekler bile düşünmüyor muhtemelen. Yuh.
Böyle şeyleri rahat rahat yazmak normal olmamalı ya.
Cenneti tomurcuk memeli kızlar için arzulayan erkekle ,zaten bakire değilsin önüne gelenle yatıyorsundur algısı aynı kör zihniyetin tezahürü ve bu tercihini ahlaka uygunluk olarak nitelemek sığlığın daniskası.

şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
Ahlaki değerlere uygunluk değil ; İslam dinine uygunluk.Bahsettiğiniz şey ahlaka uygunluk olsaydı dünyanın en ahlaklı ülkeleri İslam ülkeleri olurdu, oysa ki dünyanın en ahlaklı ülkeleri kuzey Avrupa ülkeleridir
Çünkü ahlak dinler üstü bir kavramdır,inançsız insanlar da ahlaklıdır hatta hiçbir korku veya vaat mekanizması olmamasına rağmen ahlaklıdırlar.

Son düzenleme:
şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/

Bence sen et yemeye basla ablacigim, ozellikle kirmizi et belli ki kan hucresine ihtiyacin var beynine kan gitmiyor...

Hayatımda duyduğum en saçma konuşma.

Ben istemezdim. Niye dersen daha cok yenisiniz, bu isin tutup tutmayacagi da belli degil. Simdi her sey iyi hostur ama 1 ay sonra ayrilabilirsiniz pekala. Zaten sen de agirdan almak istiyorsun tabi ki gitme.
Peki sizce ayrılık mesajı ile sonlandırayım mı yoksa bekleyeyim mi?
Ne yapacağımı bilmiyorum.

Bence sen et yemeye basla ablacigim, ozellikle kirmizi et belli ki kan hucresine ihtiyacin var beynine kan gitmiyor...
Tevrata göre evlilik dışı cinsellik günahtır ve yahudiler buna cok dikkat ederler'miş,bu durumda msj sahibinin ahlak anlayışından şu öneriye ulaşabiliriz ,yahudiler çok ahlaklıdır jdjjd

Evlilik dışı ilişkiye ben de karşıyım. Bunun mutlaka olması gereken bir durum gibi savunulmasina da karşıyım. Ama ileriye yönelik birşeyler düşünen, görüştüğü kadını gerçekten hayatına almak isteyen, onunla bir gelecek hayal eden bir erkeğin hemen "yatak" diyeceğini düşünmüyorum kesinlikle. Bu konuda böyle aceleci davranan erkeğin amacı bellidir. Sonrasında burda çoğu kez okuduğum gibi "cinsellikten sonra benden soğudu" demek kaçınılmaz oluyor.

Çok sevdiğim bir söz var. "Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur". 😉

Evlilik olmadan cinsellik yaşayan insanları siz ne sanıyorsunuz pardon? Önüne gelenle beraber olduklarını falan mı sanıyorsunuz? Şu mesajınızla ahlakın ne demek olduğunu ve bazı şuursuzlar tarafından nasıl yorumlandığını bize göstermiş oldunuz. Bu yazdıklarınız çok hadsizce ve terbiyesizce.

Evlilik dışı ilişkiye ben de karşıyım. Bunun mutlaka olması gereken bir durum gibi savunulmasina da karşıyım. Ama ileriye yönelik birşeyler düşünen, görüştüğü kadını gerçekten hayatına almak isteyen, onunla bir gelecek hayal eden bir erkeğin hemen "yatak" diyeceğini düşünmüyorum kesinlikle. Bu konuda böyle aceleci davranan erkeğin amacı bellidir. Sonrasında burda çoğu kez okuduğum gibi "cinsellikten sonra benden soğudu" demek kaçınılmaz oluyor.
Bu kişi bana ilk aşamada iyi sinyaller verdi.Sık sık aradı,memleketinden doğa fooğrafları attı,ailesinden bahsetti.
Sürekli bendeb fotoğraf istedi,ilk fırsatta görüntülü konuşmak için can attı.
İlk buluşmalarımızda vaktimizin uzasın diye sürekli lafı dolandırdı,tam kalkacakken hadi şuraya da gidelim,şunu da yapalım diye sürekli gitmeme engel olmaya çalıştı.

Bugğn memleketinden geldi ve aşırı yorgun olmasına bağlamak istiyorum.
Bu insanın uçkuruna düşkün biri olduğunu kabul etmek istemiyorum.
Ben hiç cinsellik yaşamadım ama bu insanı arzuladım ve uygun zamanda yaşamak isterdim.
Bana bu şekilde davranması beni hayal kırıklığına uğrattı.İnancımı kaybetmek üzereyim

Bu kişi bana ilk aşamada iyi sinyaller verdi.Sık sık aradı,memleketinden doğa fooğrafları attı,ailesinden bahsetti.
İlk buluşmalarımızda vaktimizin uzasın diye sürekli lafı dolandırdı,tam kalkacakken hadi şuraya da gidelim,şunu da yapalım diye sürekli gitmeme engel olmaya çalıştı.

Ben hiç cinsellik yaşamadım ama bu insanı arzuladım ve uygun zamanda yaşamak isterdim.
Bana bu şekilde davranması beni hayal kırıklığına uğrattı.İnancımı kaybetmek üzereyim

Bold ile vurguladığım alana inanmak istemiyorum. Sakın diyorum. Sakın. her arzuladığımızla olsaydık hayatımız pişmanlıklarla dolu olurdu. İradene hakim ol.

Yaptığın için pişman olmaktansa yapmadığın için pişman ol. Böyle şeylerin şakası olmaz. Zaten psikolojin özgüvenin sallantıda. Kendini ateşe atma gaza gelip de. Azcık ilgi gördün diye hemen yağ gibi erime. 1 ayda insan tanınmaz.

Hanımlar hepinize bazı kuralları hatırlatmam lazım anlaşılan.

1-Dini yorum yasaktır, buna hemen parantez açalım Müslüman, Yahudi, Hıristiyan, Ateist, Deist veya başkaca dini görüşünüz olabilir, hiç fark etmez, hangi dine, inanca, mezhebe veya dini görüşe sahip olursanız olun dini içerikli konu veya mesajınız yasaktır ve kimseyi inancınıza uygun değil diye yargılayamazsınız, kimsenin dini inancını da yargılayamazsınız bu da yasak.

2-Her kültürden, görüşten, eğitimden, meslekten, medeni halden, ırktan, etnik kökenden, milletten kadınların bir araya geldiği Kadınlar Kulübü üyeleri başka bir kadının hayatını mahveden bir hayat sürmüyorsa, onlara kendi ahlaki değerimiz, görüşümüz bu diyerek aşağılayıcı sözler söyleyemeyiz.
Bizler yargı merci değiliz, dini ve dünya görüşlerinize göre yazıyorum yargılamaya haiz de değiliz.

Saygı duymayabiliriz ama kendimize beklediğimiz hoşgörüyü göstermek zorundayız, onu da yapamıyorsak şu kuralı hatırlamanızı rica ediyorum 👇

• Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !
  • Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
  • Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
  • Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !

Çok yeni herşey. İnsanlar yıllarca tanıklarını düşündükleri kişiler için bile gün oluyor hiç gormedikleri yüzü ile karşılaşabiliyorlar. Sonrası büyük pismanlik. Daha önce cinsellik yasamamissiniz inanın eğer sonrasında pişman olacağınız bir durumla karşılaşırsanız bu büyük travma olur sizde. Kadınlar erkekler gibi değil. Bu namus ve ahlak kavramindan öte bir durum. Bunun kaba davrananı var,oh elde ettim işim bitti diyeni var. Cinsle yolla bulaşan hastalıklar en korkunç olanı zaten.. bir kadın herşeyi aşar belki ama cinsellik sırasındaki veya sonrasındaki kötü muameleyi asamiyor.

islam da önce insanı bu durumlardan korumak adına hassas davranıyor zaten. Cinsellik diye ağzından salya akıtan sırtlanların vereceği zarardan koruyor. Bunu dediğim için belki ben de banlanacagim ama kendime hakim olamadım. Bir dine, bir kutsala saldirmadan önce iyi okuyup, iyi düşünmek lazim.

34 yaşındasınız diye görüyorum profilinizden.
Neden size uygun olmayan insanlarla vakit kaybediyorsunuz?
Evlilik mi istiyorsunuz? Evlilik öncesi başbaşa kalmak istemiyorsanız, Bu düşüncede birileriyle flört edebilirsiniz.

Back
X