- 20 Ağustos 2015
- 597
- 940
- 103
sadece sarılıp uyuyacağız da yok :)Cinsellik yasamak istemiyorsaniz kesinlikle gitmeyin. Yemek yapip film izlemek filan böyle bir sey yok.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece sarılıp uyuyacağız da yok :)Cinsellik yasamak istemiyorsaniz kesinlikle gitmeyin. Yemek yapip film izlemek filan böyle bir sey yok.![]()
Ay ben özellikle yapmadan gidiyorum boylece kendimi "lya bu halde yapamazsin" diyerek durduruyorum ahshdben birinin evine gidersem kesin tanga ağda falan halledip gidiyorum,
Ay var ya ben sadece film de izledim, sarilip uyudum da.sadece sarılıp uyuyacağız da yok :)
Peki ise yarıyor mu? Sende yarıyosa herkeste yarar libido queen skfjdjfjjdjdjAy ben özellikle yapmadan gidiyorum boylece kendimi "lya bu halde yapamazsin" diyerek durduruyorum ahshd
Bende yaramıyorduPeki ise yarıyor mu? Sende yarıyosa herkeste yarar libido queen skfjdjfjjdjdj
ben zaten hayır deme problemim oldugunun 2 yıldır falan farkına vardım. birine hayır demistim mesela aslında hayır da degil, sevismemek icin bakireyim dedim yav ne alakaysasonradan sacmaladıgımı fark ettim tabii. İki gün sonra cocugun üstüne ben atladım ve iyice sacma sapan bi durum olustu hajfjdjsjfjjd
yani galiba evde ayna karsısına gecip hayır hayır hayır hayır falan diye çalışmam lazım. Ya da terapi almak
Yariyor ya. Ben sevmiyorum oyle agdasiz vs sevismeyi o yuzden tutuyorum kendimi. Kıla odaklan diyorum ahdhdPeki ise yarıyor mu? Sende yarıyosa herkeste yarar libido queen skfjdjfjjdjdj
ben zaten hayır deme problemim oldugunun 2 yıldır falan farkına vardım. birine hayır demistim mesela aslında hayır da degil, sevismemek icin bakireyim dedim yav ne alakaysasonradan sacmaladıgımı fark ettim tabii. İki gün sonra cocugun üstüne ben atladım ve iyice sacma sapan bi durum olustu hajfjdjsjfjjd
yani galiba evde ayna karsısına gecip hayır hayır hayır hayır falan diye çalışmam lazım. Ya da terapi almak
Iclik giyen kadinda piclik olmaz ahshdhBende yaramıyordu
Bir gün, soğuk bir kış günü içlik giydim, içlikle de sevişmezsin kudra dedim. Seviştim![]()
Bende yaramıyordu
Bir gün, soğuk bir kış günü içlik giydim, içlikle de sevişmezsin kudra dedim. Seviştim![]()
Ya bu, degil mi? Benim icin efsane olay, adamlarin yazim tarzi falan sahane.bu pek işe yaramıyor. bir barın sosyal medyasında "yün içliğini erkekler tuvaletinde bırakan arkadaş gelip bizden alabilir. kaliteli bir içlik olduğu için kıyamadık." yazmışlardı. hala gülüyorum buna
Ahhahahahh çıtçıtlı badi + içlik kombinasyonunu dene bi dahakineBende yaramıyordu
Bin yillik evli o. Artik cok gec ahshdAhhahahahh çıtçıtlı badi + içlik kombinasyonunu dene bi dahakine
iyi bak durabilmişsinizz :)Ay var ya ben sadece film de izledim, sarilip uyudum da.
Karsinizdaki adamla ilgili bence o. Cukuyle dusunen adam uykuda bile kerkiniyor da, beynine biraz kan giden adam saygi duyuyor.
Ahahah geçti o günler. Bin yıldır aynı adamla içlikli, çıtçıtlı, kıllı tüylü tınlamadan şeyediyoruzAhhahahahh çıtçıtlı badi + içlik kombinasyonunu dene bi dahakine