Ben anlamıyorum zaten o kadar kızı nasıl tanıdıklarını?
Facebook gerçekten çok büyük sorun.. İster istemez insan kıl oluyo ne kadar güvense de!!
Çünkü erkek bişey yapmasa da bir kızın koyduğu salakça fotoğraflar kıskanmana, deli olmana yetebiliyo.
Bence konuş durumu, güzelce izah et rahatsız olduğunu.
bir kaç kere konuştum zaten, o da farkında.listesindeki kız sayısının kabarık olduğunu biliyor.oturup tek tek kim silecek bunları evlendikten sonra yeni face açarız beraber diyor da ne bileyim işte...
önceden facebook, twitter yoktu, bayanların kafası rahattı... şimdi kaç arkadaşı, kaç takipcisi var, kaçı tanesi kız, o mu eklemiş benimki mi istek göndermiş, ne paylaşmış, kim beğenmiş vs vs....
güveniosan, sevgisine inanıosan fazla kurcalama derim ben...
"Huylu huyundan vazgeçer mi?" ve "Lafa değil icraata bakınca inanmak zorlaşıyor" dediğinize göre daha önce bu tarz vukuatları mı oldu sevgilinizin?
Eğer öyleyse yol yakınken dön kesinlikle.
Ozaman sorun etme canım bu kadar.
Hem güveniyorsan, onu çok iyi tanıyorum diyorsan dediğini de yapacaktır eminim.
Biliyorum bazen güvensen de yine de kendine engel olamıyor insan, rahatsız oluyor doğal olarak.
En azından silmem dememiş, öyle diyenleri de gördüm
Sorun kızlarda değil sorun erkek arkadaşınızda.
Eğer siz " Evet onda bu aldatma potansiyeli var ve yapar" diyorsanız
o zaman kaygılanın. Eğer böyle bir durumdan şüphe etmeyip güveniyorsanız sorun yok demektir.
Çünkü bir bayan , erkeğin duruşunda böyle şeyler seziyorsa kıskanır
ve erkek sanal ya da gerçek direkt öyle ortamlara atar kendisini.
Erkeğin yapısında aldatma potansiyeli yoksa onun facebooktaki arkadaşları ya da reel yaşamındaki arkadaşları sorun teşkil etmez.
zaman zaman diyorum bu adam yapmaz diye zaman zaman da bir şeyler görünce ne oluyor diye düşünüyorum.
Bir gün yanımdayken bir mesaj geldi izmir'de dul bir bayan.akşam yemekte ne var paşam gibi bir şey yazmış.askerlik yıllarımdan tanıyorum arkadaş dedi.
ben de ne diye cebine mesaj atıyor onu ne ilgilendirir akşam yemeği dedim.
söyle ona sana mesaj göndermesin bir daha kız arkadaşım istemiyor de dedim.
Bayana söylemiş kız arkadaşım rahatsız oldu diye.
o da özür dilemiş sözde.. faceden de sildirdim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?