sevgilimin facebook listesindeki kız sayısı...

sevgilinizin facebookunda tanımadığınız kız arkadaşı çoksa rahatsız olur musunuz?

• evet kesinlikle

OY: 40 75,5%
  • hayır asla

OY: 4 7,5%
  • biraz olurum

OY: 9 17,0%

• Ankete Katılan
    53
Ozaman tek tek sorun bu kim nerden tanıyosun diye
Ama bence iş aileye kadar gitmiş
Karışmanız doğal istemiyosanız silin yada kapatın faceyi

Askerdeyken sevgili miydiniz, bana bu mesaj pek hayırlı gelmedi. Madem sadece askerdeyken arkadaşıydı demekki ipleri koparmamış ki hala mesaj atabiliyor kadın :26:

yok askerde sevgili değildik...askerliğini baya önce yapmış.kadınla tekrar facede karşılaşmışlar sözde görüştüğünü zannetmiyorum o arada

zaten ben her şeyine burnumu sokmuyorum ama aptal yerine konmaya da tahammül edemem....benimleyken bana ve ilişkimize saygı duymasını istiyorum sadece olay bu...

Ozaman tek tek sorun bu kim nerden tanıyosun diye
Ama bence iş aileye kadar gitmiş
Karışmanız doğal istemiyosanız silin yada kapatın faceyi

tek tek soracak kadar da merak etmiyorum aslında...:) yani sanal muhabbetler dönüyordur mutlaka ama içerik nedir orasını bilmiyorum belki de sadece bu merak ettiğim şey

Katılıyorum çok doğru yazmışsınız potansiyel varsa bunlar sadece birer vasıta her facebooku olan çift bu yüzden kavga edip birbirlerine karşı güvenlerini yitirmiyorlar yani. Ama adamın kanı bozuksa her önüne geleni ekliyorsa orda adamın kanı bozukluğu sorgulanmalıdır birinci derecede facebook hesabı olması değil.

tabiki...zaten şu da var yapacak insan benim gözüme soka soka yapar mı onu da düşünmüyor değilim..faceden yapmaz gider başka bir yerden yine yapar çaktırmadan...

yaşadıklarımdan öğrendıgım bir şey var kendınızı sakın sinir edıp durmayın düşünüp düşünüp sadece rahatsızlıgınızı belırtmenız yeterlı,eger bır sey varsa Allah gosterıyor cıkartıyor karsınıza emın olun...

yaşadıklarımdan öğrendıgım bir şey var kendınızı sakın sinir edıp durmayın düşünüp düşünüp sadece rahatsızlıgınızı belırtmenız yeterlı,eger bır sey varsa Allah gosterıyor cıkartıyor karsınıza emın olun...

tabiki...zaten şu da var yapacak insan benim gözüme soka soka yapar mı onu da düşünmüyor değilim..faceden yapmaz gider başka bir yerden yine yapar çaktırmadan...

Bence bayanlar olarak bir uyduruk siteye çok yükleniyorsunuz derim. Tanıyor olabilir neden derseniz benim listemin çoğu da erkektir.
Tanıyor muyum tanıyorum.

Nerden mi söyliyim;
ilkokul, lise, 2 üniversite, staj yerlerim, mahalle arkadaşlarım, akrabalar vs vs. Ee aynı yerde yüz yüze baktığınız insan ekleyince "ay sevgilim kızar" diyemiyorsunuz.

He dersiniz ama o da sevdiğiniz cidden sevmemiştir, rahatsızlık duymuştur ondan ozaman tabii ki sevgilinizi üzmektense silersiniz belki.
Şahsen bana güvendiği için de demiyor. Onun listesi de öyle ben de soruyorum bu kim, şu kim yeri geliyor beğenenlere kadar bakıyorum Ki akrep burcuyum kıskanıyorum ama; sevgilimi de fanusa koyamam. Yarın işe girince iş arkadaşı bayan olacak, komşularının kızı olacak. Ee yapacağımız varsa her türlü yaparız zaten. Listedeki kızların sayısını dert edip üzmeyin bence kendinizi. Hee size güven vermeyen bir iki hareketi olmuştur o zaman kaygılanırsınız ama sözlenmişseniz bu kadar sıkmayın birbirinizi.

Eğer öyle sürekli potansiyel aldatıcılar olarak görürsek erkekleri, hayat bize çok dar, bunaltıcı olur.

Benim bi'erkek arkadaşım var tee ilkokuldan düşünün kaç yıllık arkadaşım sevgilimle bir yıldır birlikteyim, adam kıskanıyor sırf erkek diye. Ee ben hiçbir yanlışı olmadığı halde ne diyim arkadaşıma? Sevgilim seni sevmemiş kardeşim mi diyim? Ki yüzyüze tanışmadılar daha. Bence her iki tarafta karşı cinslerle seviyeli olduktan sonra sorun olmayacaktır. Olay sevgili de biter, aldatacak olan da her türlü aldatır

Aynı durum benim bir arkadaşımın başına gelmişti canım seni gayet iyi anlıyorum.

Adamın bir blogu varmış, olan olmayan herkesi ekliyormuş face e öyle. Kız sormuş tanıyor musun diye ismen biliyorum falan demiş.

Yani tabii herkes birbirine benzemez. İlişki durumunuz var mı facebookta gerçi şimdiki kızlar ona da bakmıyor ya, yazıyor herkese. Benim müstakbel nişanlımla facebookta arkadaşız ama ilişki durumu yapmadık, arkadaşlarına da hiç dikkat etmedim ama asker adam zaten nete girebildiği mi var :)

Neyse kıssadan hisse, erkek arkadaşın konuşmaktan anlarsa konuşmayı dene, yok anlamazsa hemen alevlenen bir tipse misilleme yapma ya da karışma. Biraz bekle bakalım. Birini tutup o face i kırdırsan bile gider yenisini açar alamazsın önünü. Onun mantıklı bir şekilde facebooktan uzaklaşması lazım bence.

Arkadaşlar bence ne facebook'ta sorun var ne de facebook'taki kızlarda... Bir erkek zaten f*hişe ruhluysa aranıyordur her yerde. Facebook sadece onları karşı cinslere biraz daha yakınlaştırmış oldu. Ama bir erkek namusluysa zaten facebook olsun ya da olmasın öyle şeylere bulaşmaz. Ha siz yine de derseniz ki evet potansiyeli olsa da sorun yok, yeter ki potansiyelinin kullanabileceği mecraya ulaşamasın... o zaman tamam.

o bayanları tanıyorsa sizide tanıştırsın belki arkadaş olursunuz

bence sende büyük bi güvensizlik var...güveniyorsan umrunda olmaz ki listedeki kızlar. ayrıca ciddi bi ilşkin var madem tek rahatsızlığın bu söyle kapatsın facebook ne ki.

Yeni bir face açalım sana de ya da birlikte facelerimizi dondurup yeniden açalım sadece tanıdıklarımız olsun, ben bu durumdan rahatsız oluyorum de ve yap.

Bakalım biraz daha bekleyeceğim. ilişki durumumuz görünüyor ilişkisi var yazıyor hatta onun ablası ve abisi ile arkadaşım o da benim ablamla arkadaş kuzenlerle açtığımız bir grup var oraya da üye ama ışte :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…