Sevgilimin fake hesabı

Şimdi siz diyelim bi haltlar karıştırmak ama kendi hesabınızdan yapmamak istiyorsunuz. Hangi şıkkı tercih edersiniz
A) yakın arkadaşımı arar, onun adına fake hesap açmak istediğimi söyler, onu ikna eder, programı indirir, fake hesabıma onun kullanıcı adı ve mailiyle kayıt olur, onun mailine gelen şifreyi ondan ister, kendi telefonuma girer, kendi telefonumda onun adıyla oturum açtıktan sonra teşekkür eder, bak ben bu hesapla bi haltlar karıştıracağım sen sakın bakma der teşekkür eder telefonu kapatır ve bi haltlar karıştırmaya başlarım.
B) kendim yeni bir hesap açıp bi haltlar karıştırmaya başlarım.

Heh, şimdi size A mı B mi kolay geliyor?
Evet bildiniz.

Sevgilinizle hala birlikte misiniz? O duştayken orda buradayken telefonu alıp o fake hesaba girip şifremi unuttum diyeceksiniz. Ama yeterince zaman olduğuna eminim olun. Sonra şifre sıfırlama bağlantısına tıklayacaksınız. Sonra şifreyi ve mümkünse maili değiştireceksiniz. Gelen maili vs sileceksiniz. Çöp kutusundan da sileceksiniz. Sonra müsait bi zamanda neler karıştırmış bakacaksınız
Yok ayrıldık. Zaten istesem de bakamazdım telefon şifresini bilmiyorum ya da sosyal medya hesaplarının şifresini. Hiç kurcalamadım telefonunu izin de vermezdi zaten. Ben de doğru bir şey olduğunu düşünmüyordum ama yapmak gerekiyormuş.

Emin ol balim, bir sey den şüpheleniyorsan şüphelendigin gibidir. Sen ayrilmayalim diye 4 dönerken karsidaki de bu korkuyu kullaniyor malsef. Bu adamla olmaz, seni mutlu edemez. Kirar, üzer, aldatir yalanci biri bu. Önune bak unut. Cok daha guzel insanlar cikar karşına.
Tüm bunları düşündükçe iyi ki bitirmişim diyorum. Aşırı manipülatif biri. Hala bugün arayıp birkaç gün sonra pişman olacağını biliyorsun dimi diyebilen bir insan. İyi ki bitmiş.

Ayrıca arkadaşlar kıza fazla yüklenmiyor musunuz? Hepimiz sevdiğimiz için böyle şeylere inandık zamanında 😞

Ayrıca arkadaşlar kıza fazla yüklenmiyor musunuz? Hepimiz sevdiğimiz için böyle şeylere inandık zamanında 😞
insanın başına gelmeyince bilinmiyor maalesef. Bende benzer sorunları yaşayan arkadaşlarıma neler neler söylerdim de işte bazen sevgi gözü kör ediyor

Back
X