Sevgilimin fake hesabı

%99 ihtimalle dokundurmak için aranıyor. %1 ihtimalle de arkadaşı angut ve 2 saniyelik mail açmayı ve kaydolmayı bilmiyor. Ayrıca bakmak hadi neyse de. Arkadaşının fake hesabından evliliğini riske aticak sekilde önemli konuşmaları onun görebilme ihtimaline rağmen yaparmısın? Kuşkulandırıp güvenmiyorrmossoon diyolar ya bide. Sanki durduk yere güvensizlik yaşıyoruz da bide suçlamaya kalkıyorlar. Güvenmiyormusun diyene neler neler derdim. İki dakika da mum olurdu. Bi agırlıgınız olsun ilişkide her yaptıgına okeyyy bu ne böyle. ya sizde fake hesap açip yakisikli cocuklari ekleyip 3 kisi ortak kullaniyoruz diyip misillemeye gidiceksiniz yada burnunu asfalta sürtüceksiniz.

Öyle manipülatif konuşup yaptığı şeyleri masummuş gibi gösteriyordu ki ne zaman beni rahatsız eden bir şey olsa bunu dile getirsem sonucunda kendimi her şeyi büyütüyorum abartıyorum diye suçluyordum

Sevgilimin bir fake hesabı olduğunu biliyorum. O da bildiğimi biliyor bilgim dahilinde gerçekten gerekli bir sebeple açmıştı bunda sorun yok. Lakin bir gün beraber telefona bakarken fark hesabına bir bildirim geldi. Bir kadından mesaj bildirimi. İçeriğini tam okuyamadan kayboldu mesaj. Kim olduğunu sordum. Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi. Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor. Ses çıkarmadım o an keyfimiz bozulmasın diye de içim içimi yiyor. Ver bakayım kadınların tipine dedim bizi ilgilendirmez o arkadaşımın özeli dedi. Ben daha sonra kadınlara baktım profil fotolarından. Ne o yakın arkadaşının ne de sevgilimin hoşlanabileceği profildeki insanlar. Çoğunun da profil fotosunda çocuğu var. Yani içim içimi yiyor. Kaç kere dedim kapat o hesabı diye kapatmadı. Mesajları da kadınları da göstermiyor arkadaşımın özeli bizi ilgilendirmez diye. Ben de sormuyorum ısrar etmiyorum soğumasın aramız bozulmasın diye. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Arkadaşının hesabı falan değil sen buna inandın mı.sosyal medyada kadınları ekleyen erkekten de ilgi çekmek için her halti yapan kadından da uzak durulmalı.bayağı durumlar.

Öyle manipülatif konuşup yaptığı şeyleri masummuş gibi gösteriyordu ki ne zaman beni rahatsız eden bir şey olsa bunu dile getirsem sonucunda kendimi her şeyi büyütüyorum abartıyorum diye suçluyordum
Abartmıyorsun büyütmüyorsun. sezgilerinde haklisin kendine güven ve bırak sen bunu sosyal medyada karı kız arayandan adam olmaz oralarda aranan soyunan eskort da dolu zaten yolun başındasın bırak.

Sevgilimin bir fake hesabı olduğunu biliyorum. O da bildiğimi biliyor bilgim dahilinde gerçekten gerekli bir sebeple açmıştı bunda sorun yok. Lakin bir gün beraber telefona bakarken fark hesabına bir bildirim geldi. Bir kadından mesaj bildirimi. İçeriğini tam okuyamadan kayboldu mesaj. Kim olduğunu sordum. Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi. Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor. Ses çıkarmadım o an keyfimiz bozulmasın diye de içim içimi yiyor. Ver bakayım kadınların tipine dedim bizi ilgilendirmez o arkadaşımın özeli dedi. Ben daha sonra kadınlara baktım profil fotolarından. Ne o yakın arkadaşının ne de sevgilimin hoşlanabileceği profildeki insanlar. Çoğunun da profil fotosunda çocuğu var. Yani içim içimi yiyor. Kaç kere dedim kapat o hesabı diye kapatmadı. Mesajları da kadınları da göstermiyor arkadaşımın özeli bizi ilgilendirmez diye. Ben de sormuyorum ısrar etmiyorum soğumasın aramız bozulmasın diye. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Yalan hep te bir arkadaşi yazar zaten erkeklerin
Evli değilsin birşey değilsin bozulursa bozulsun aranız

Bu yalanlara inanan kaldı mı ya? Daha birkaç gün önce benzer bir konu okudum kadının kocası date programları indirmiş ama adama sorulduğu zaman arkadaşım indirdi demişti :KK70:

Biz de zamanında arkadaşlarımızın fake hesabını aldık ama stalklamak amacıyla alıyorduk. Şifresi başka birinde olan bir hesaptan neden arkadaşı yazsın ki? Onu geçtim arkadaşı fake hesap açamıyor muymuş? Hesap açmak insanın 2 dakikasını bile almıyor.

Nereden baksan elle tutulur bir yanı yok. Ama siz aranız bozulmasın diye bu yalana boyun eğmeye devam edin tabi. Kandırılmak nasıl zevk veriyorsa. Boynuzlarınızla devam.
Ben de aynısını düşündüm. Sanki fake hesap açmak çok zor da bu dallamanın fakeine kaldılar.

yazılanları okumak düşüncelerimin aslında yersiz olmadığını fark ettirdi bana. Sevgi, aşk adına ne denirse densin insanın gözünü kör ediyor. Aslında bir noktada her şeyin farkında oluyorsun ama yukarıda bi arkadaşın yazdığı gibi Hayriye hanım gibi aman ağzımızın tadı kaçmasın modunda olmak insanın işine geliyor. Ama artık buna dur demem gerekiyor çünkü değerlerimi de yitirmeye başladım. Teşekkür ediyorum sizin ve diğer herkesin yazdığı şeyler için. Ve lütfen yazmaya da devam edin içim soğur belki aylar sonra
Çok kızmıştım size ama kurban suçlama oldu yaptığım. Bu mesajı okuyunca üzüldüm baya. Daha iyi erkekler var ve karşınıza çıkacak. Siz öyle bi iletişimi kesin ki kendini bok çuvalı gibi hissetsin ki öyle zaten. Sizin gibi birini kaçırdığıyla kalsın

Çok kızmıştım size ama kurban suçlama oldu yaptığım. Bu mesajı okuyunca üzüldüm baya. Daha iyi erkekler var ve karşınıza çıkacak. Siz öyle bi iletişimi kesin ki kendini bok çuvalı gibi hissetsin ki öyle zaten. Sizin gibi birini kaçırdığıyla kalsın
Teşekkür ederim mesajınız için. Ayrıldık biz. Artık yapamayacağımı söyledim bu güvensizlikle. Ama o ayrılırken bile beni suçlamaya devam etti. Dün de hiçbir şey olmamış gibi buluşalım dedi bana. Ben de istemediğimi söyledim baya bi bozuldu çünkü ilk defa onu reddettim. Sonrasında da sen bana ihanet ettin diyip beni suçlamaya devam etti. Onu yapmadığı bir şeyle suçlamışım bu yüzden ona ihanet etmişim falan falan. Birkaç saat üzüldüm ama artık iyiyim. Kendi değerimin farkındayım. Burada yazan herkesin sayesinde gözüm açıldı çok teşekkür ediyorum bu sebeple.

Yalan hep te bir arkadaşi yazar zaten erkeklerin
Evli değilsin birşey değilsin bozulursa bozulsun aranız
Çok haklısınız. Ayrıldım zaten şimdiye kadar çoktan yapmam gereken bir şeydi aslında ama sevgim ve emeklerim için yapamıyordum. Ama kaybetmemek için çabalaması gereken kişi ben değilim. Hiçbir şey benim güvenimi sarsmasından, beni üzmesinden önemli değildi. İnanmıyorum asla ama aldatmamış olsa bile sırf içim rahatlasın diye uğraşması gerekirdi. Böyle daha iyi oldu başka türlü bitiremeyecektim. Ben elimden geleni yaptım ama o benim kıymetimi bilemedi diyorum şimdi. O 30 yaşında ben 22. Ben iyisini bulurum da o benim gibi ona değer vereni nazını çekeni bir daha da bulamaz

Tebrikler kandırılıyorsun. Gerçekten yaşın kaç çok merak ettim? Adam arkadaşımın “BİZİ” ilgilendirmez diyip dokundurtmuyor maşallah arkadaşı madem böyle gizlilik düşkünü, soruyorum o halde bu arkadaşın muhabbetleri senin “bizi ilgilendirmez” diyen sevgilinin telefonuna düşmüyor muymuş görmüyor muymuş? Sevgilin kendisi yapıyor işte görmüyor musun yani gerçekten?? Fake hesap açmak paralı bişey mi de ortaklaşa kullanıyorlar?😂 madem adam kadınlarla konuşuyor, illa senin sevgilinin fake hesabından mı konuşması lazımmış? Tam olarak sebep nedir? 5 dakika oturup düşünsen şu haltları sevgilinin yediğini anlayacaksın da neyse.

Eski sevgilimin bende şifresi vardı. Seytan dürtmüştü beni bir ara. Engelli olan bir kızın engelini açtım o esnada mesajlar düştü. Üstüne gittim falan bana evli olan abisinin o kızla konuştuğunu, yengesi görmesin diye kendi hesabından girdiğini söylemişti. Tabiki yalan söyledi. Tipik erkek yalanları asla inanma

Çok haklısınız. Ayrıldım zaten şimdiye kadar çoktan yapmam gereken bir şeydi aslında ama sevgim ve emeklerim için yapamıyordum. Ama kaybetmemek için çabalaması gereken kişi ben değilim. Hiçbir şey benim güvenimi sarsmasından, beni üzmesinden önemli değildi. İnanmıyorum asla ama aldatmamış olsa bile sırf içim rahatlasın diye uğraşması gerekirdi. Böyle daha iyi oldu başka türlü bitiremeyecektim. Ben elimden geleni yaptım ama o benim kıymetimi bilemedi diyorum şimdi. O 30 yaşında ben 22. Ben iyisini bulurum da o benim gibi ona değer vereni nazını çekeni bir daha da bulamaz
Emin ol balim, bir sey den şüpheleniyorsan şüphelendigin gibidir. Sen ayrilmayalim diye 4 dönerken karsidaki de bu korkuyu kullaniyor malsef. Bu adamla olmaz, seni mutlu edemez. Kirar, üzer, aldatir yalanci biri bu. Önune bak unut. Cok daha guzel insanlar cikar karşına.

Eğer genel olarak kk yı takip ediyorsanız genelde telefonda face'de yada insta da yakalan erkeklerin söylediği yalan arkadaşım açmış, arkadaşım yazmış,aramis.Bu dertle gelen kadınların yazdığı hep bu.Yani hepsinin ortak noktası mesajı hesabı kendilerinden başka erkeklerin kullandığı ilgiiiiiiinc yersen.Yemeyin...

Son düzenleme:
Birincisi hiç inandırıcı değil.
İkincisi aynısını yapmalısın. Aç bir fake. Erkeklerden gelen mesajları gösterme arkadaşımın de
Üçüncüsü evli bir arkadaşı eğer gerçekten başka kadınlarla bunun aracılığıyla konuşuyor o da ses etmiyorsa eğer, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim.

Şimdi siz diyelim bi haltlar karıştırmak ama kendi hesabınızdan yapmamak istiyorsunuz. Hangi şıkkı tercih edersiniz
A) yakın arkadaşımı arar, onun adına fake hesap açmak istediğimi söyler, onu ikna eder, programı indirir, fake hesabıma onun kullanıcı adı ve mailiyle kayıt olur, onun mailine gelen şifreyi ondan ister, kendi telefonuma girer, kendi telefonumda onun adıyla oturum açtıktan sonra teşekkür eder, bak ben bu hesapla bi haltlar karıştıracağım sen sakın bakma der teşekkür eder telefonu kapatır ve bi haltlar karıştırmaya başlarım.
B) kendim yeni bir hesap açıp bi haltlar karıştırmaya başlarım.

Heh, şimdi size A mı B mi kolay geliyor?
Evet bildiniz.

Sevgilinizle hala birlikte misiniz? O duştayken orda buradayken telefonu alıp o fake hesaba girip şifremi unuttum diyeceksiniz. Ama yeterince zaman olduğuna eminim olun. Sonra şifre sıfırlama bağlantısına tıklayacaksınız. Sonra şifreyi ve mümkünse maili değiştireceksiniz. Gelen maili vs sileceksiniz. Çöp kutusundan da sileceksiniz. Sonra müsait bi zamanda neler karıştırmış bakacaksınız

sevgilinizin arkadaşı fake hesaptan fanfinfonlari ile cilvelesmek için saat hesabı vs yapıyor olmalı. fanfin saatim geldi xxx birader müsait misin vs diye mi bulusuyorlar acaba🤣🤣🤣🤣ne kadar absürt ya. bana hiç inandırıcı gelmedi. sen o evli arkadaşının peze...gi misin diye erkek arkadaşıma sorarım ki hiç uygun bir durum değil yaptığı. muhtemelen öteki erkekte de bunun sahte hesabı var. körler sağırlar birbirlerini ağırlar misali o onu idare ediyor öteki de erkek arkadaşınızı. büyük kavga eder tekmeyi basarım.

Yıl olmuş 2024. Erkekler hala “bi arkadaşım yaptı” da takılıp kalmış. Ben böyle bi halt yiyecek olsam chatgp ye sorarım ne diyeyim diye

evli karısını aldatan bir adama yataklık yapıyor veya yalan söylüyor. İkisi de boktan bir durum, yani aldatmıyor olması da kurtarmaz

“Evli arkadaşı eşini aldatsın “diye buna yardımcı oluyor , ve siz doğrumu yalan mı diye düşünüp ilişkiye devam ettiniz ? Onu geçtim senin nasıl arkadaşların var der o an bitirirdim , böyle bir olaya yardım etmek saygısızlık senin bunu bilip susman hemcinsine en büyük saygısızlık … yüzüne tükürülesi insanlar var cidden
Büyük konuşmayı hiç sevmem Allah böylelerinden korusun .

Siz salakmisiniz salak rolüne mi yatıyorsunuz ne arkadaşı huuuu bildiginiz adamin hesabı

Back
X