Sevgilimin bir fake hesabı olduğunu biliyorum. O da bildiğimi biliyor bilgim dahilinde gerçekten gerekli bir sebeple açmıştı bunda sorun yok. Lakin bir gün beraber telefona bakarken fark hesabına bir bildirim geldi. Bir kadından mesaj bildirimi. İçeriğini tam okuyamadan kayboldu mesaj. Kim olduğunu sordum. Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi. Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor. Ses çıkarmadım o an keyfimiz bozulmasın diye de içim içimi yiyor. Ver bakayım kadınların tipine dedim bizi ilgilendirmez o arkadaşımın özeli dedi. Ben daha sonra kadınlara baktım profil fotolarından. Ne o yakın arkadaşının ne de sevgilimin hoşlanabileceği profildeki insanlar. Çoğunun da profil fotosunda çocuğu var. Yani içim içimi yiyor. Kaç kere dedim kapat o hesabı diye kapatmadı. Mesajları da kadınları da göstermiyor arkadaşımın özeli bizi ilgilendirmez diye. Ben de sormuyorum ısrar etmiyorum soğumasın aramız bozulmasın diye. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen