Sevgilimin fotoğrafına gelen yorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet gerçekten çok abartmışsınız Bence özür dilemeniz gerekir hem de sevgiliniz bile olsa yorumları kapat demeye hakkınız yok ama bu yorumları yapanlar akrabaları değil yaşıtlarından kız arkadaşları olsa farklı şeyler söylenirdi tabii

Ayy çok merak ettim niye sildiniz yahu

Böyle aksiyonlar yerine "ablacım ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum, lütfen benim yanımda eşime aşkım gibi kelimelerle hitap etmezsen sevinirim" deseniz olmuyor mu? İlla bir insanın canını mı yakmanız gerekiyor?

22 küçük bir yaş değil. Ben o yaşta atanmış, öğretmen olmustum. 4 yıldan fazla olduğunu soyledigin bir ilişki var. Yani takilinacak şey mi bu? Sonra da yorumlara kırılıp konu silmek... Yani hepsi çocukça kalıyor. Bence kendine biraz farklı uğraşılar bul canım. Böyle yaşanmaz.

Benim annemde yeğenlerine aşkım bitanem diye hitap ediyor acaba onlarin eside senin gibi mi düşünüyorlar

Abartmayalım bazı şeyleri yaa "Yoh artıh" dedim valla taşlamıyorum. Sizde zaten anlamışsınız boş bir şeye taktığınızı.Yorumları kapatsın bari sevgiliniz

Ayy çok merak ettim niye sildiniz yahu

çocuğun öz mü öz yaşını başını alan akrabalarından kıskanmış fotoğraflarına yorum atmışlar diye. yorumlarda paşam kuzum özledim tarzı normal şeyler. tepki gelince silmiş, konunun fake olduğunu belli ettiği içinde silmiş olabilir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…