Sevgilimin garip istekleri

0101cancan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
40
2
1
47
Merhaba kızlar

8 Aylık bir ilişkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz sevgilimle . İlk başlarda herşey çok güzeldi fakat sonradan garip istekleri ortaya çıktı ve ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım onu çok seviyorum o da beni çok seviyor fakat bu konuda maalesef uyuşamıyoruz.Sevgilim görevi nedeni ile yaklaşık 3 aydır farklı bir ilde arada geldi birkaç gün görüştük tabi çoğunlukla telefonla görüşerek geçirdik bu süreyi. Sevgilim bana başka erkeklerle birlikte olmamı benim zevk almamdan dolayı kendisinin de zevk alacağını söyledi.Benim mantığım bunu almadı ve hala da almıyor. Bir erkek sevdiği kadını nasıl başkasıyla paylaşır diye kendisine sorduğumda bu paylaşma değil sen yanlış düşünüyorsun ben senin mutlu olmanı istiyorum sadece diyor. Böyle bir olay yaşayan ya da duyan var mı bana yardımcı olun lütfen onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bu isteği yüzünden ilişkimizi nasıl yürütürüz nasıl evleniriz onu da bilmiyorum. Ki kendisine evlenince de yanında başka erkeklerle birlikte olmamı istersin dediğimde asla böyle birşey olmaz ben şu an yanında değilim ve senin sadece bedenen rahatlaman lazım duygusal birşey asla olmayacak falan diyor.İkimiz de boşanmış insanlarız kendisi eski eşine de bunu yaptırmış.Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba kızlar

8 Aylık bir ilişkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz sevgilimle . İlk başlarda herşey çok güzeldi fakat sonradan garip istekleri ortaya çıktı ve ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım onu çok seviyorum o da beni çok seviyor fakat bu konuda maalesef uyuşamıyoruz.Sevgilim görevi nedeni ile yaklaşık 3 aydır farklı bir ilde arada geldi birkaç gün görüştük tabi çoğunlukla telefonla görüşerek geçirdik bu süreyi. Sevgilim bana başka erkeklerle birlikte olmamı benim zevk almamdan dolayı kendisinin de zevk alacağını söyledi.Benim mantığım bunu almadı ve hala da almıyor. Bir erkek sevdiği kadını nasıl başkasıyla paylaşır diye kendisine sorduğumda bu paylaşma değil sen yanlış düşünüyorsun ben senin mutlu olmanı istiyorum sadece diyor. Böyle bir olay yaşayan ya da duyan var mı bana yardımcı olun lütfen onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bu isteği yüzünden ilişkimizi nasıl yürütürüz nasıl evleniriz onu da bilmiyorum. Ki kendisine evlenince de yanında başka erkeklerle birlikte olmamı istersin dediğimde asla böyle birşey olmaz ben şu an yanında değilim ve senin sadece bedenen rahatlaman lazım duygusal birşey asla olmayacak falan diyor.İkimiz de boşanmış insanlarız kendisi eski eşine de bunu yaptırmış.Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Hoşgeldin fake, güzel senaryoymuş.
Okullar açılmadı mı yahu?

Bu konu gerçek mi? Siz evlendiniz, bosandinız yani iliskileri, erkekleri tanıyorsunuz ve bunu mu soruyorsunuz? Insanin aklı karisabilir ama bu derece akıl tutulması yasamak için mantigınizı tamamen mi devreden çikardiniz?

Yorum yazdiktan sonra baktım da; hic bir konuya fake yazmadim ama bugün üye, ilk mesaj, sözde yas 40 ve sorulan soru beyin yakan cinsten bence de fake.

İkimiz de boşanmış insanlarız kendisi eski eşine de bunu yaptırmış.Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

buraya kadar olabilir diyecektim

ama burada duralım

eşi ile neden kendi birlikte olmamış da onu başkalarına göndermiş bir de gelip bunu sana anlatmış

cıks olmadı bu senaryo

evet kadınların bir çok psikolojik sorununun çözümü için psikologlar da cinsel yönden tatmin öneriyor özellikle de düzenli cinsel yaşamı olan ve bunu birden kaybeden kişilere ama bu anlattığınız şekilde değil

bu arada madem bu kadar dert ediyor sizin tatmininizi her hafta sonu gelsin

Saka misin sen ya?
Konu gercekse hemen engelle heryerden adami ayril.

Adam sapik.
Normal psikolojide hicbir insan sevgilisini baskasiyla hayal etmez

Ediyorsa ya sapiktir ya da seni hic sevmiyordur

Beni seviyor demeniz bile garip.

Ben olsam aciklama bile yapmadan su saniye engellerim heryerden

Bu konu gerçek mi? Siz evlendiniz, bosandinız yani iliskileri, erkekleri tanıyorsunuz ve bunu mu soruyorsunuz? Insanin aklı karisabilir ama bu derece akıl tutulması yasamak için mantigınizı tamamen mi devreden çikardiniz?
akıl tutulması yaşamadım ben bir uzmandan destek almayı düşünüyorum ki bunu kendisine de söyledim fakat doğal olarak kabul etmiyor ben uzmanla görüşmeyi düşünüyorum sadece bu tarz bir sorun yaşayan var mı varsa nasıl bir yol izledi onu öğrenmek istedim istenen tabiki normal değil bunun farkındayım

İlerde buda hanzo koca olur grup yaparsınız hep birlikte oh kebapp.. 8 aylık ilişkide bunu konuscak seviyeye nasıl geldiniz.. Ve hala evlenmeyı dusunuyoruz dıyosun bence bunu duyduktan sonra dusunmemelısınız......

Saka misin sen ya?
Konu gercekse hemen engelle heryerden adami ayril.

Adam sapik.
Normal psikolojide hicbir insan sevgilisini baskasiyla hayal etmez

Ediyorsa ya sapiktir ya da seni hic sevmiyordur

Beni seviyor demeniz bile garip.

Ben olsam aciklama bile yapmadan su saniye engellerim heryerden
ayrılmayı denedim fakat görevinden dolayı beni tehdit etti seni kaybetmemek için herşeyi yaparım dedi gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum iyi değilim

Bu tür konular önce ekşide açılıyor...sonra buraya sirayet ediyor.Bu konuda da gelenek bozulmadı.Gerci orada evlilik iliskisi içinde yılda iki kez şeklinde kota konmustu :KK69:
keşke fake olsaydı maalesef değil önce sanal yap dedi sonra gerçekte yap dedi son 1 aydır antidepresan kullanmaya başladım psikolojimi bozdu

Bu tür konular önce ekşide açılıyor...sonra buraya sirayet ediyor.Bu konuda da gelenek bozulmadı.Gerci orada evlilik iliskisi içinde yılda iki kez şeklinde kota konmustu :KK69:

Hep aynı senaryo bi de. Hayır az zeki olsalar şu olayı konunun içine yedirip açsalar içim yanmayacak. Ben fake konu açsam kimse anlamaz mesela :KK53:

akıl tutulması yaşamadım ben bir uzmandan destek almayı düşünüyorum ki bunu kendisine de söyledim fakat doğal olarak kabul etmiyor ben uzmanla görüşmeyi düşünüyorum sadece bu tarz bir sorun yaşayan var mı varsa nasıl bir yol izledi onu öğrenmek istedim istenen tabiki normal değil bunun farkındayım
Normal değilin ötesinde bir durum bu. Eger konunuz ciddiyse bu bir tarz diye dusünün o zaman adam boyle seviyooo, mideniz aliyorsa sizi peskeş cekmesini devam ha uzmana bi sorayim diycek kadar acaba olabilir mi diyosaniz bi deneyin bakalim belki siz de zevk alirsiniz bu iğrenclikten

Ha fake konu acacak ve bi tür sacmalayacak durumdaysaniz harbi uzmam destegi de alin cok gecmis olsun :kusmuk:

Son düzenleme:
Konu fake bence de.ama varmış gerçekte de böyleleri.Allah düzgün insanlar çıkarsın karşımıza.
Evet var bende duymustum maleesef karsımızdakı ınsanın ıc dunyasını dısardan okuyabılsek keske.. Ki sonradan böyle gariplikleriyle karsılasmasak..

Back
X